• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( :(

hasta olduğunuz için fazla hassas davranmışsınız, çok ilgi beklemişsiniz..
ama bu kadar ilgi beklemek ya da mızmızlık etmek erkeklerin hoşuna gitmiyor...
muhtemelen erkek arkadaşınız size karşı öfkeli.. bu yüzden de şehir değişikliğini size sonradan haber vermiş.

bende uzun bir ilişki içerisindeyim, bizde de farklı şehir durumları oluyor.. habersiz gitmesi beni de sinir ederdi..
bu konuda sizi anlıyorum...

ama erkek arkadaşınıza göre de şu an siz hatalı olduğunuz için kendi hatasını görmeyecektir..
siz ona hatasını göstereyim derken, surat asmaya devam ederken; kendisi hatasını anlamayacak, sizi çekilmez birisi olarak görecektir.

o yüzden bence ne yapın; anlaşılır bir şekilde kendisi ile konuşun.
biraz fazla nazlı olduğunuzu kabul edip özür dileyin. ardından da kendisinin sonradan haber verme durumuna şaşırdığınızı söyleyin.

derim...

Bence abartmışmısın abartmamışmısın kendi ilişinize göre değişir..
Mesela kendisi hastayken sen arkadaşlarınla birşeyler yapsan sana triplenen birisi mi..
ben rahatsızım yatıyorum sende kızlarla gün yapıyon fln der mi?
Cevap evetse o zaman pekte haksız değilsin çünkü karşı tarafta aynı davranıyor..
Ha o seni çok sıkmayan bir tipse sende onu fazla sıkmamaya çalışş derim çünkü bunalabilir
Kaldı ki bazı tipler var hele kendi sıkar karşıdakini ama aynı zamanda karşı tarafı dinlemez

Erkekler cocuk gibidir.

Cocugu olanlar bilir ozellikle 2 yasinda neyi yapma dersen onu yaparlar.

Hali sahaya gitme dedikce adami gitmeye tesvik ediyorsunuz.

Zaten gitse, enerjisini harcasa ne olacak, adamlarin bacaklarindan mi etkilenecek?

İlgi goster diyorsunuz ki bu en tehlikelisi ilgi gosterme fikrinden sogutuyorsunuz.

Zaten ilgi, sevgi gibi duygular icten gelir, gelmeli.

Sizin demenizle telefon kulagina yapissa ne olacak?

Benim dememle gunde on kere arayacagina benim isim gucum varken bir kere bir dakikaligina arasin diye dusunmek saglikli olandir.

Boyle devam ederseniz yakinda basinin etini yiyeceginiz bir sevgiliniz olmayacagini da unutmayin.

Haksızsınız.
Bi kere maç olayına niye kızıyorsunuz? Adam barlara gitmiyor ki.
Hastasınız diye elinde telefon evde oturacak hali yok.
Ha tabi yola çıkarken size söyleyebilirdi, ona bi şey diyemem.

herkes yanlış yaptığını düşünmüş ama bn olsam bende bana geldikten sonra haber verse tartışma cıkarırım.bir memleketten başka memlekete gidiyor ne zaman ulaşıyor o zaman haber veriyor.herkes bir değil cocukca bulabilerler tabi ki ama bnde kızardım ama artık özgürsüne kadar getirirmiydim bilmiyorum

Adam maça giderken izin mi alacak, bırakta eglensin arkadaşlarıyla. Sonuçta yanında degilki nasıl ilgilensin senle. Bu kadar düşme üstüne. Benim nisanlimda gidiyor haftada 1 sonra gelip hevesli hevesli anlatır söyle yaptık böyle yaptık gol attım yendik diye. Bende sevinirim ne güzel mutlu olmuş diye. Rahat ol biraz

Arkadaslarina soz vermis mac icin, neden son dakika sizin icin gelmiyorum desin ki, ustelik farkli sehirde, ayni sehir olsa hak verecegim, hasta dediginde ilac icip uyuyacaksin zaten, onunla tek yapabilecegin sey telefonda sumuklerini cekmek olacak...
Sehir degisikligini sonradan haber vermesi evet sacma olmus, ne olursa olsun yolculuga cikiyor, ben de haber vermesini beklerdim, o konuda haklisiniz, kirildiginizi soyleyin ve bundan sonra bir zahmet yola cikmadan 40 saniyesini ayirip mesaj atsin en azindan...

merhaba hanımlar bı kouda fıkırlerınızı almak ıstorum :KK43: 5 senelik cok güzel gıden bı ılıskım var . olay sole gerceklestı :KK43: sevgılımle suan ayrı sehırlerdeyız . dun aksam ben hastaydım sevgılımde maçım var dedı arkadaşlarla halı sahaya gıdıcez . bende dedım ben hastayım benle ılgılenmıycen maçamı gıdıcen :KK43: oda canın saolsun gıtmem ama yerıme gıdecek bırını bulmam lazım . maçada 15 dk var . bende dedım tam o zaman gıt . oda yanlış anladı sen benımı denıyosun falan dıye zaten bu maç olayına kızyorum devamlı :KK43: bende alttan almadım . bugünde benımle azıcık ılgılendı arada nasıl oldun falan dedı o kadar :KK43: ben tam buna kırılmışken bı mesaj attıkı ben sivasa geldım tatılı erken bıtırdım . normalde başka bı sehırde orda okuyoruz . bende dedım bana gelıncemı soyluyosun falann evet dedı . bende o sınırle taama o zaman senı ozgur bırkıyorum ıstedıgını yapp dedım oda bu ne demek dedı daha konuşmadık :KK43: sızce haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum :KK43:
erkekleri bazen rahat bırakmak gerek..bırak izlesin maçını karıya kıza gitmiyor ya..

Canım ben de seni haksız buldum, adam anlayamamış zaten tribinin nedenini belli ki.. Fazla alınganlık yapmışsın. Hasta olmana veriyorum bunu da.. Arada böyle şeyler hepimiz yapıyoruz, sen kendini üzme.. :KK50:

sevgiliniz uzaktaysa yapabilecegi fazla birsey yok. bence abartmissiniz. haksizsiniz. gitsin maca bosvein gitsin.macina sizde iyilesmenize bakin . uzulecek dert edecek birsey yok.

Ne trip ne trip.
Ne yapsın adam hastasınız diye hiç birnşey yapmadan telefonun ucunda mı beklesin?
Tatildeymiş zaten bırakın eğlensin...
O da yetmemiş tatili bırakıp gelmiş, ağır hasta sevgilisine sürpriz yapmış ama hala bi trip...
Haksızdan da öte çok haksızsınız bence...

merhaba hanımlar bı kouda fıkırlerınızı almak ıstorum :KK43: 5 senelik cok güzel gıden bı ılıskım var . olay sole gerceklestı :KK43: sevgılımle suan ayrı sehırlerdeyız . dun aksam ben hastaydım sevgılımde maçım var dedı arkadaşlarla halı sahaya gıdıcez . bende dedım ben hastayım benle ılgılenmıycen maçamı gıdıcen :KK43: oda canın saolsun gıtmem ama yerıme gıdecek bırını bulmam lazım . maçada 15 dk var . bende dedım tam o zaman gıt . oda yanlış anladı sen benımı denıyosun falan dıye zaten bu maç olayına kızyorum devamlı :KK43: bende alttan almadım . bugünde benımle azıcık ılgılendı arada nasıl oldun falan dedı o kadar :KK43: ben tam buna kırılmışken bı mesaj attıkı ben sivasa geldım tatılı erken bıtırdım . normalde başka bı sehırde orda okuyoruz . bende dedım bana gelıncemı soyluyosun falann evet dedı . bende o sınırle taama o zaman senı ozgur bırkıyorum ıstedıgını yapp dedım oda bu ne demek dedı daha konuşmadık :KK43: sızce haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum :KK43:

Ben şunu anlamadım, ayrı şehirlerdesiniz madem o maça gitse ne olacak gitmese ne olacak. Zaten sana faydası olmayacak ki hastalığın konusunda. Ayrıca normalde niye sinir oluyorsun maça gitmesine. Ne güzel spor yapıyor. O zamanı barda payvonda harcasa daha mı mutlu olacaksın. Bence sen kendin kaşınmışsın. Bu kadar baskıcı olma.

Naaptın sen :) Alt tarafı halı saha maçı. Ve emin ol O bundan keyif alıyor.

Yaşınız kaç merak ettim doğrusu, bu yaptıklarınız resmen şımarıklık, başka açıklaması yok. Ayrı şehirlerdesiniz, varsayın ki aynı şehirdesin o da olabilir, evli olupta aynı evde yaşamadığınız sürece "ben hastayım benimle ilgilenmeyip maça gidiyorsun" deme hakkınız yok. Yok yani, başka şehirden sizinle nasıl ilgilenmesini bekliyorsunuz ki? Madem hastasınız, yatın dinlenin, bir de töbe estağfurullah altı üstü grip yada hafif bir kırgınlık atlatıyorsunuz gören de çok vahim bir durum sanacak.

Ayrıca, neden erkek arkadaşınızın halı saha maçına gitmesine tepkilisiniz ki? İnsanların ilişkileri olabilir, evli de olabilirler ama bu onların hobilerini, hoşlandıkları aktiviteleri veya yaptıkları sporu yapmayacakları anlamına gelmez. Güzel ilişkiler, bireysel mutluluklar sonucunda oluşur. O da siz de, hoşlandığınız aktiviteleri, sporu yada hobileri yaparak bireysel olarak mutlu insanlar olacaksınız ki, birbirinizi mutlu edesiniz. İlişki yaşamak demek, karşında ki insanın hayatını ipotek altına alıp, onu kukla gibi istediğin şekilde oynatmak demek değildir.

Bir de, tatilini bırakıp geri dönmesini size neden haber vermediğini düşünürken, suçu kendinizde arayın. Adamı yeterince sinirlendirmişsiniz, o da belki sırf gıcıklığına haber vermedi. Ya da, "bıktım triplerinden, ne haber vericem ya gidince söylerim" dedi.

Kusura bakmayin ama sizin gibi insanlari gördükçe deli oluyorum. Ya ortada hicbisey yok. Sevgiliniz sizi aldatmaya gitmiyo. Ickiye kumara gitmiyo. Maca gidiyo bu cok dogal bisey. Sizin hasta olacaginizi bilemez onceden maca soz vermis ve birini bulamadan cikamaz. Ne var izin vermeseniz trip atmasaniz sanki. Gercekten tuhaf. Ben de sizin erkek arkadasiniz gibiyim. Erkek arkadasim sizim gibiydi. Surekli trip. Hayati zorlastianin bi anlami yokki. Adam sizi hamileyken falan birakmiyo yani.

Back
X