merhaba herkese bu da benim günlüğüm, 3 sene önce 1 senede 87 den 64 e düşmüşken, bugün 75 oldum yeter artık deme zamanı geldi, ben demesem de kıyafetler imdat diyor, onları da kurtarayım kendimi de bu yükten, bu gün sağlıklı beslenmeye başladığım ilk günüm.3 sene öncede çarşamba başlamıştım şimdi aklıma geldi, pazartesi başlamayı sevemedim hiç. aslında cuma çok uygun diyordu osman Müftüoğlu hafta sonu başarırsan bırakmazsın kendine güvenin artarmış, o zamanlar hem sağlıklı beslenmiştim , hem yürüyüş hem de istisnasız her gün bu foruma girip motive oluyordum ama dün fark ettim ki buraya hiç bakmaz olmuşum. diyet başarı öyküleri benim vazgeçilmezimdi, ilk karar vermemde oradakileri okumamla başlamıştı hepsinden allah razı olsun , şimdi tekrar başlıyorum. neler yapmam gerektiğini biliyorum ,vücudumu tanıdım o dönemde hatta günlük tuttum sonradan o günleri unutmamak için, neler yaptığımı tek tek yazdım, en iyi kilo kaybının olduğu durumlarımı hepsini afedersiniz bağırsak durumumu aklınıza ne gelirse(bağırsak sorunu yaşayınca kilo veremiyorsun çünkü) ama aylardır o günlükten bile kaçtım yememe engel olmasın diye tabi sonuç bu oldu. biraz ciddi bir yazı oldu kusura bakmayın kendime kızgınım kafayı kuma sokup yediğim aslında fazla ve gereksiz şeyler yediğim için, nefsime de zulüm etmeden tekrar başarmak istiyorum, ben hafta sonu ucunu kaçırmamak için pazartesi tartılırdım, pazar akşamları heyecanlanırdım ne kadar gitti diye yine aynı şekilde yaparım , beni yalnız bırakmayın desteklerinizi bekliyorum