75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

Yok canim ben de bi müddet tartılmıycam artık. Hedef de belirtmiycem kendimi baskilamak istemiyorum yavaş olsun az olsun sağlıklı olsun diyorum.
Cok dogru bellı bır hedef koyunca ıster ıstemez strese gırıyorsun yavas olsun saglıklı olsun

slm kızlar iki günlük aradan sonra uğrayabildim, dün bol bol yoldan çıktım , cuma kayınvalideye gitmiştim görgüsüz gibi hamur işi yedim cumartesimi bile yoldan çıkardı ama bugün yola devam , bayramlıklarımı sipariş ettim bile hafta içi elime geçer azıcık daha incelmek gerek , 65 e düşüncede giyebileceğim şeyler alıyorum bir kç kilo alınca düdük gibi oluyor içimde kalıyor giyemiyorum sonra dış kıyafet zaten, şimdi süt zamanı öğlene de bamya var akşama kahve çorba inşallah, sizlerden ne haber

ewwweeeet bu gün bir haftalık bir diyete başladım biraz şok bir diyet ama bu nefsime :63:de yüz verince astarını istiyor :KK45:azıcık terbiyeye ihtiyacı var tamam dedik hastalığımız yakın dedik ama yok onu isterim yok bunu isterim işte al sana fıstık :KK20:al sana börek :KK20: bir hafta bunların hiiiç biri yok:KK20:, eski diyetleri mumla arayacaksın :KK48: bakalım nasıl olacak sonucu yazarım:KK76:

Hmm sana kolay gelsin canım. Kilo ne alemde. Tartildin mi ?ben kilomu bilmiyorum. Ama tartılmaya korkuyorum çünkü bikaç gündür yememem gereken şeyleri yedim. Ve kendimi sis hissediyorum.

Hmm sana kolay gelsin canım. Kilo ne alemde. Tartildin mi ?ben kilomu bilmiyorum. Ama tartılmaya korkuyorum çünkü bikaç gündür yememem gereken şeyleri yedim. Ve kendimi sis hissediyorum.
sağol canı 72 kiloyum 70 hayal ederken böyle oldu, şimdi adetliyim günlerdir bekletti beni ve sağlıklı beslenmemi baltaladı amma yukarıda yazdığım gibi biraz hızlanmak gaza gelmek motive olmak istiyorum:KK55:

Tamam pazartesi tartilicam. 72 güzel yaaa ben de normalde 72 ye inmeyi umuyorum ama su an zannederler 74 kg yum. Bu hafta çok düzensiz oldu. Verdiğim kiloyu da aldım. Benim ekmek yememem gerek ve ben bu hafta full ekmekle karnım doyurdum

Tamam pazartesi tartilicam. 72 güzel yaaa ben de normalde 72 ye inmeyi umuyorum ama su an zannederler 74 kg yum. Bu hafta çok düzensiz oldu. Verdiğim kiloyu da aldım. Benim ekmek yememem gerek ve ben bu hafta full ekmekle karnım doyurdum
ya banada oluyor bende ekmeği sevenlerdenim dün kek yapmıştım bugün feleğim şaştı desem yeridir ama dönüp dolaşıp yine diyete devam , alışkanlık haline getiremeyince işimiz çok zor

Back
X