Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ne güzel özetlemişsin mutluluğun dünya malına değişilmiyceğini.ayrıca evinde eşyalarında gayet güzeller .mutluluk huzur eksik olmasın bu tatlı yuvadan .diğer resimleride bekliyoruz haa
acayip şirin bir ev ya :) inanılamz hoşuma gitti renkleri de güzl seçmişsiniz halının rengi salona ışıltıu getirmiş resmen . azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna dememişler ne kdr güzl küçük ev bnde hep istyorum böyle kutu gbi mutfağınıza da merak ettim. kendi evinizdir umarım çok cici bici bir ev :)
Çok eşyanın sorumluluğu,temizlik işleri gibi,zaten fazlaca yorucudur.Siz akıllı davranmışsınız.Hem görseli hoş,hem kullanışı kolay...Üstelik te titiz bir anne olduğunuz belli.Duvardaki aynanız genişlik katmış.Herşey çok uyumlu.Mutlu olun yuvanızda...
çok beğendim...
o kadar doğru kullanmışsınız ki evinizde ki alanı harika olmuş
kullandığınız dekorasyon objeleri de çok güzel
ferah bir ev ve güzel güneş gören bir ev aydınlık
Çok şirin. Ben böyle küçük evleri çok beğeniyorum. Eğer dekorasyonunuzda yenilik yapmayı düşünürseniz birgün country tarzında birşeyler yapabilirsiniz. Daha da sevimli olur İyi günlerde oturun ailenizle
Masa ortun halinla ayni desende oldugunu fark etim ve cok hos bir goruntu olusmus.....Evin cok guzelmis her seyi birbirine uyum halnde alm_s_n Gule Gule kullan! :112: