75 m2 ye sığan mutluluk :)))

güle güle otur canım misler gibi tertemiz bir yuvan var.ayrıcaaaaaaaaaa nevresim takımına bayıldım çok iddialı renkmiş canım ohhhh mis gibi:ssz:

canım ne güzel özetlemişsin mutluluğun dünya malına değişilmiyceğini.ayrıca evinde eşyalarında gayet güzeller .mutluluk huzur eksik olmasın bu tatlı yuvadan .diğer resimleride bekliyoruz haa

inşallah becermişimdir fotoğrafları yüklemeyi :S

acayip şirin bir ev ya :) inanılamz hoşuma gitti renkleri de güzl seçmişsiniz halının rengi salona ışıltıu getirmiş resmen . azıcık aşım kaygısız başım diye boşuna dememişler ne kdr güzl küçük ev bnde hep istyorum böyle kutu gbi mutfağınıza da merak ettim. kendi evinizdir umarım çok cici bici bir ev :)

evin çok şık cnm güle güle otur :) kaç zamandır bu forum beni fena sardı evler birbirinden güzel :)

Çok eşyanın sorumluluğu,temizlik işleri gibi,zaten fazlaca yorucudur.Siz akıllı davranmışsınız.Hem görseli hoş,hem kullanışı kolay...Üstelik te titiz bir anne olduğunuz belli.Duvardaki aynanız genişlik katmış.Herşey çok uyumlu.Mutlu olun yuvanızda...

çok beğendim...
o kadar doğru kullanmışsınız ki evinizde ki alanı harika olmuş
kullandığınız dekorasyon objeleri de çok güzel
ferah bir ev ve güzel güneş gören bir ev aydınlık :nazar:

Sıcacık bi yuva..Samimi..Tertemiz..Daha ne olsun..
Huzurun,mutluluğun yaşandığı o kadar belli ki..Rabbim ağzınızın tadını bozmasın :nazar::nazar::nazar:

Çok şirin. Ben böyle küçük evleri çok beğeniyorum. Eğer dekorasyonunuzda yenilik yapmayı düşünürseniz birgün country tarzında birşeyler yapabilirsiniz. Daha da sevimli olur :54: İyi günlerde oturun ailenizle:nazar:

evin çok güzel canım, önemli olan evlerin m2leri değil, içlerinde ki huzur ve mutluluktur, sizde bi ömür mutlu mutlu yaşayın inşAllah :nazar:

Masa ortun halinla ayni desende oldugunu fark etim ve cok hos bir goruntu olusmus.....Evin cok guzelmis her seyi birbirine uyum halnde alm_s_n Gule Gule kullan! :nazar::112:

Back
X