- 27 Eylül 2010
- 1.702
- 2.144
- 358
- 45
selam kızlar.. yine aynı dert yine ben..kayın validenin evime tam 10 yıl sonra gelmesiyle başladı benim durumum. şimdi yine bir çoğunuz çok abartığımı affetmem gerektiğini düşünebilir .ama ben kısaca yaşadıklarımı anlatmak istiyorum .nişanlandığım günden beri bir sürü sorunlar oldu ama çok önemsemedim yada önemsesem de kendi içimde yaşamayı bildim .ama bundan 10 yıl önceki olayda bir telefon konuşmamızda yaşandı bir çok sorun .oğluyla konuştu önce sonra ben istedim ver artık burdan gidiyoruz (yakın oturuyorduk)bende konuşayım diye aldım telefonu ve ne olduysa o zaman oldu başladı işte sen zaten bizi hiç sevmedin işte oğlumu benden aldın.bu arada kızıma doğumdan 4 ay sonra geldiler hiç bir şey yokken. neyse bende onun söylediklerine karşılık dedim ki benden her konu da saygı bekliyorsunuz tamam da damatlarınıza siz saygı görmediğiniz halde gösteriyorsunuz ama dedim. çıldırdı resmen işte sen onlarla kafayı yedin de falan filan. .bende en son lafımda dedim ki tamam o zaman hakkını helal et gidiyorum sonuçta burdan diye.. benim helal edip etmediğimi allah bilsin deyince bende çokta önemi yok ozaman zaten ne hakkınız geçtiki bana dedim.ve o gün bu gündür hiç gitmedim gelmediler.ve bu güne kadar inanın çok zor günler geçirdim.ev sahibi evden çıkardı eşyalarım dağıldı borçlar gırtlağa kadar..ve yanımda arkadaşlarım ailem olmasa atlatamayacağım günler geçirdim .eşyalarımı bir arkadaşım yazlığına koydu.biz annemlerin yanına geçtik .ha bu arada bankadan biri icralık olduğumuzu söylemek için onları aramış ve bu konuda yardımcı olmaları söylemiş .sonra bize icra geldi ve eve gelen kişi onları arayıp çok sert bir tepkiyle karşılaştığını bunların nasıl bir aile oldukları söyledi bana bende görüşmediğimi söyledim .neyse tabi bunların hepsini eşimle birlikte yaşadım herşeyi görüyor ve biliyor bana da her defasında beni yalnız kabul et benim ailem yok hatta bende öyle ana baba kardeş kavramı yok diyor. işte babası için dedesinin cenazesine gitmediğini ,annesinin acı çekerek öleceğini falan söylüyor .şimdi gelelim konuya tüm bunları yaşadıktan sonra bundan tam10 sene önce eşime dedim ki bak birgün barışıklık olursa ben yokum .o da geçmiş olsun artık ben 40 yaşına geldim bu yaşıma kadar olmamışlar bu saatten sonra olsalar ne olur olmasalar ne olur diyen biriydi. tüm arkadaş çevremiz bunlara şahittir .en sonda ölürsem falan haber bile verme hatta mezarımın yerini bile söyleme diyen adam. şimdi bir kere geldiler diye bayramda gitmeyi düşünüyormuş ve benim konuyu uzattığımı söylüyor .ha birde biz bunca borç içindeyken benim çocuğumu birgün bile arayıp sormayan bende torun çok görsemde olur görmesemde diyen kadın kızından olan torununun tefeciden aldığı borçları kapatmış 30 bin lira kadar. şimdi size soruyorum( ki buraya yazabildiğim kadarını yazdım )..siz olsanız yerimde bir kere geldi diye affeder misiniz ve eşinize tutumunuz ne olur.lütfen birşeyler yazın geceleri uyuyamıyorum düşünmekten..