- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Anneysen bazı şeylere daha objektif bakmalısın.Sen vicdanen rahatsan,yapılan her kötülüğe,her kötü söze rağmen sabrını ve saygını koruduysan mükafatını Allah'tan alırsın.Ama kocan dahi olsa,kimsnein hayatına yapmak istediklerine müdahale edemezsin.Sonuçta dünyanın isterse en kötü insanı olsun,onun annesi.Ve benim eşim yüzde yüz haklı dahi olsa,annesiyle 10 yıl görüşmemesini kabul edemem.Mesafe koyabilir.Sınırlarını çizebilir ama bir evladın 10 yıl boyunca görüşmemesi.Büyük bir ihtimalle eşin bunun vicdani sıkıntısını yaşıyor.Enişte onu demiş,o bunu demiş.Kimseyi terbiye edemeyiz.En güzeli mesafeli ilişkilerdir.Sonuç olarak 10 koca yıl geçmiş.Herkes hata yapabilir,herkes yanlışta olabilir.Adam yaralayıp hapse giren bile 10 yıl sonra suçunu ödemiş olarak çıkıyor.Sen bence hiç bu vebalin altına girme.Annesine birşey olur (ölümlü dünya) kocan ne seni affeder ne kendini.bende anneyim bende kızımı savunmak zorundayım şimdi torunum dedikleri çocuğuma söylene çirkin lafı yedi o insanlar bana sen haklısın bile demediler şimdi onlarla küstükleri için geldiler kapıma biliyorum bunu ama eşime anlatamıyorum(kızıma söyleneni yazamıyorum buraya ama enişte pisliği küfür içeren bir laf etti daha 2 yaşındayken kızım)bunları nasıl unutur bir baba peki sence