- 3 Ocak 2017
- 122
- 70
- 13
- 30
- Konu Sahibi Seymadeniz
-
cok yeni olabilr canim iki gun sonra tekrarla 300 e yakin bi deger cikmaliKızlar 2 gün önce beta 75 ti bugün 114 çıktı. Artış normal mi sizce ve ne kadarlık oluyor bu 114 lük değer de bebek ?
Kafam karıştı az yükseliş gösterdiğini düşündüm korktum biraz .cnm bat tarihim 13 ocaktı 14 ocakta hcg 98.2 idi dr 1 hafta sonra tekrar baktır demişti ayın 18 de 465 ti bir gün sonra 655 oldu ebe normal ii demişti
2.3 günlük falan sanırım şuan demicok yeni olabilr canim iki gun sonra tekrarla 300 e yakin bi deger cikmali
yok günlük degildr iki uc haftalktr kac gun gecti adetin2.3 günlük falan sanırım şuan demi
he yazmissin belki adete yakin hamile kaldin ondan olablr.stres yapma iki gun sonra duzenli artrasa sorun yoktr canım2.3 günlük falan sanırım şuan demi
Sinirlerim bozuluyor böyle olduğunda. Önümüzdeki hafta çarşamba doktora gidene kadar beklicem . Kan vere vere kanım kalmadı:)he yazmissin belki adete yakin hamile kaldin ondan olablr.stres yapma iki gun sonra duzenli artrasa sorun yoktr canım
bence bekleme ver benim yaptgm hatayi yapma.bende testte pozitif gordum randevu aldim hic test yaptrmadn ama dustu tabi degerleri bilmedgm icin mudahalede edemediler.yarin bile yaptrsan olur iki yuz kusurlu cikar.ustune olSinirlerim bozuluyor böyle olduğunda. Önümüzdeki hafta çarşamba doktora gidene kadar beklicem . Kan vere vere kanım kalmadı:)
hayirlisi canim saglikla kucagna alirsn insallahAnladım canım. Hiç olmadı cumartesi gider baktırırim artık ya
Amin canım Rabbim her isteyene nasip etsin.hayirlisi canim saglikla kucagna alirsn insallah
Aynı bende senin gibiyim valla iyice stres oluyor insan . O yüzden doktora gidene kadar beklemeyi düşünüyorum.Benimde 32 den 64 yükselmiş bugün tekrar bakmam lazım bakmıyıcam inşallah bir sıkıntı olmazsa. her kan her sonuç stresimi artırıyor Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder
kan vermek stresi arttırıyor olabilir ama ya dış gebelik yaşıyorsan tedbiri elden bırakmamak lazım Allah saklasın ama bazı gerçeklerde var. dış gebelik kadına çok zarar veriyor tüplerini aldırmak zorunda olanlar oluyor...Benimde 32 den 64 yükselmiş bugün tekrar bakmam lazım bakmıyıcam inşallah bir sıkıntı olmazsa. her kan her sonuç stresimi artırıyor Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder
Allah göstermesin canım gecen ay kimyasal gebelik gecirdim doktor o zaman bu kadar küçük beta hcg değerlerinde tehlike bir durum olmaz demişti dış gebelik hızlı artıyormuş en az 500 lerde başlarmış ağrı kanama gibi bir durum olursa beklemem ama inşallah sıkıntım olmazsa sabırlı olmak istiyorumkan vermek stresi arttırıyor olabilir ama ya dış gebelik yaşıyorsan tedbiri elden bırakmamak lazım Allah saklasın ama bazı gerçeklerde var. dış gebelik kadına çok zarar veriyor tüplerini aldırmak zorunda olanlar oluyor...
anladım canım benimde bir kimyasalım var bu kimyasaldan sonraki 4. ayım olacak daha yenisi nasip olmadı.. inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sanaAllah göstermesin canım gecen ay kimyasal gebelik gecirdim doktor o zaman bu kadar küçük beta hcg değerlerinde tehlike bir durum olmaz demişti dış gebelik hızlı artıyormuş en az 500 lerde başlarmış ağrı kanama gibi bir durum olursa beklemem ama inşallah sıkıntım olmazsa sabırlı olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?