....

camdavul

👁️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
1.049
698
133
35
Normalde konu açmayan bi insanim hele cinsel konuda yazmaya utanan bi insnaim. Kuzenim için actim. Yardim iistediği konuda biraz cahilim . benden baskasina da anlatamiyor bende bilgisiz olunca dur bekle dedim size danisayim hemen .
Tam olarak naptigini sormadim utanmasin diye ama parmagni sokmuş sanirim sonra da kan gelmiş acik renkte kizligim mi bozuldu diye korkuyordu bide cisini yaparken damlams biraz ben adet mi oldun acaba dedimama anlmadim . Kizligi olsa hemen biterdi diye dusundum sabaah geçmiştaa . Sizce nolmus olabilir :/

Gitsin bir doktora göstersin, sizin ne olduğunu bilemediğiniz gibi, bizim de buradan anlamamız zor.

Adet olmuşsa devamı gelir 5-6 gün sürer zaten. Ama muhtemelen bozulmuştur. En iyisi jinekoloğa gitmek

kiminin kızlık zarı derindedir kiminde daha yüzeyde .Her ihtimal olabilir yani .En iyi dr.bilir .

büyük ihtimal deforme etmiş zarı ama net cevabı dr. verecektir.

geçmişler olsun

Evet yazik ama yapacak bisey yok. Doktora götüreyim dedim de ne dicem doktora falan dedi bende sustum yani .

Parmaginin uzunlugundan ziyade kalinligi daha etkili olmustur, zira hymen cok iceride degil, hemen vajina kanalinin girisindedir. Regl kanamasindan farkli olur bir de o, hele normal dongusuyle alakasi olmayan bir zamanda olduysa bu durum, buyuk ihtimalle yirtilmistir. Emin olmak icin doktora gidecek tabii.

Heyy allahım neden okadar derine inmiş uslu durmamış ki,
Biz ne desek boş hemen doktora gitsin..

Adamlar günlerce uğraşıyor kız 1 parmakla halletmiş tebrikler..

Kimsenin günahını almak istememde acaba bir erkekle birşey yaşamış olabilirmi size parmağımı soktum demiştir belki bana mantıklı gelmiyor acımasına rağmen parmağı ilerletmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…