:(

yahu kardeşim nerede yaşıyorsun Git bir doktora sor oyalanıp vakit kaybetme madem

ikiside boşalmadı ama sorn orda birinin zevk suyu ama kimin ?hangisinin :KK43:
bebek için riskliiyse dna testi yaptırmayın
ve ben sizin yerinizde olsam benden şüphe eden biriyle birarada olamam der evime tüyerdim ...
valla büyük hata yapmışsınız ortalık iyice karışmadan boşanın daha iyi gibi hem adam için hem bebek için hem sizin için...

tavuk yumurtadan çıkar dalga geçmeyin kendimi öldürmeyi düşüyorum bir hayat ve 2 kişi canından olacak banaa yardm edin
Kimse bura seni tanimaz etmez yani bu insanlarda yardimci olmak icin burda seni ayiplamak icin degil duzgunce olayin ne oldugunu anlatta yardimci olmaya calisalim

bilmiyorum eşimin şüphesi içime boalmadıgı için ve benm o tarhte yalnız kaldığım için ben baka sehrde idim diyor doğru daben olsam bende süphelenrdm ben ne yapacgm bilmyrm kendimi öldrmek bile istyrm

14 haftalik olana kadar akliniz nerdeydi ben de onu anlamadim.Sanki hamile oldugunuzu yeni ogrenmis gibi yazmissiniz ama ogreneli kac hafta olmustur.Ne desem bilmiyorum yazik o bebege sadece bunu diyebilirim.Bir kadin olarak nasil bu durumlara dusuyorsunuz hayret kinamak istemiyorum kesinlikle ama kizmamak eldr degil.

24 haftalikken dna testi yapiliyor da gebelik regliden sayiliyor iliski gununden degil esinden sonra regli orldunmu olmadinmi

Buarada yasal siniri geçmiş ama illegal yollarla bebegin hayatina son verebilir. Korkunç bisey ama bence baska care yok

Back
X