:(

eşimin benden şüphesi deil konu konuo mu neden ön yargılısınz ik defa bir hata yatım bedelödyrm veck yardmcı oldunuz sagolun ben hamleym ve yemekten içmekten kesldm çocuk kmden benm grenmem lazım ögreninede kendimi öldrem lazım bu kadar basit ben bu kadar agr bi yüke ysayamam

Önce sakin olun ve daha güzel yazin. Siz hizli hizli yazinca sorununuz cozulmuyor ve anlayamiyoruz.

Eleştirileri simdilik görmeyin yardim edenlere bakin . arada 15 gün var dediniz ama 6 gün arayla tarih verdiniz hangisi doğru?

eşimin benden şüphesi deil konu konuo mu neden ön yargılısınz ik defa bir hata yatım bedelödyrm veck yardmcı oldunuz sagolun ben hamleym ve yemekten içmekten kesldm çocuk kmden benm grenmem lazım ögreninede kendimi öldrem lazım bu kadar basit ben bu kadar agr bi yüke ysayamam
Valla iliskiye girecek kadar ilerledigine gore hic 'ilk hata' gibi durmuyor.Esinizden degilse mi oldureceksiniz? Keske bir seyleri yaparken sonuclarini da goze alsaniz yazik bebege de kocaniza da...

Cute kendindemisin bilmiyorum ama cocugun alinma tarihi coktan gecmis ayrica niye cocuk aliniyo onu anlamadim onun ne gunahi var ya!
Oyle oyle ama yani sanirim ben olsam aldirirdim çünkü aldirmazsamda kendi hayatimdanda olurdum goze alamazdiim saniyorum
diger adamla iliski devam ediyormu ne munasebette gebe oldugunuda biliyor

Söyle mi yapayım böyle mi yapayım diye daha fazla dalga cevirecegine boşan bence. Aşık oldum birlikte oldum diyorsun o zaman zaten bitmiş evliliğin ...

canım eşimle birlkte oldum ve giti başka sehre 1 aylığına ve içime boşalmadı süphesni bana demedi telefonunda dna numarası katlıdı idi grdm b ne dedm bagrdm cagrdm cok kötü bozldu arkdasm için kaydettmm falan dedi ama yalan
Bana sakin gibi geldin tarihler birbirine yakin iyi dusun ona gore yaz bir yalani kapatmak icin bin yalan gerek esinmi yalan konustu sen cokmu dogrucusun kusura bakma fake bu konu dna numarasi neymis o oyle sakaci seniii
Demek ki karisi saglam pabuc degil. Onceden supheleri vardi.
Canim ya milletin cani sikiliyor dert yok dert istiyorlar ben karimdan bu denli suphe etsem sirf suphe ediyorum diye ayrilirdim

öyle olması kocasını aldattığı gerçeğini değiştiriyor mu

aldatılan kadınlara hemen boşan diyorken, bu kadının yaptığı normal mi?
niye tepki gösterdiniz bu şekilde anlamadım.tasvip etmiyorum.illa bunu belirtmem mi gerekiyor.konu sahibinin sorusuna mantık yürüterek cevap veriyorum sadece.konu sahibide yaptığı yanlışın farkında zaten.

canım eşimle birlkte oldum ve giti başka sehre 1 aylığına ve içime boşalmadı süphesni bana demedi telefonunda dna numarası katlıdı idi grdm b ne dedm bagrdm cagrdm cok kötü bozldu arkdasm için kaydettmm falan dedi ama yalan
Şüphelendiği için mi bağirdin çağırdın eşine hem suçlusun hem güçlüsün bebeğe üzüldüm böyle bir anne istermiydi sence?

boşanınca ne olaakne degişce o aklına koyarsa yapar her türlü cocumu gezmeye götrem der gider yaptırır b defa da kötü rezl olurum

nasıl yaşayamazsın
ben anlamıyorum ya büyük konuşmayayım diyorum diyorum ama valla karnımda çocuğum olacak ben dağı taşı deler yaşatırım o bebeği de kendimi de...
dimdik de ayakta dururum ne kulağım bir söz duyar ne de gözüm birisini görür ....
ister bekar olayım ister evli
ister bir halt etmiş olayım sizin gibi.....neyse.....

başka çocuğun var mı,birine benzettim,tarihler falano_O

ben bilmyrm ne yapacgm size bu ders olsun hayatyanlışları görerek deralmak ama bu kadar drs bana agr kapandm 5 vakt namaz kılıyrm ama ben krlendm bi kere ne degsekki düstm bi kere ben bittim hayatm bitti ben maholdum

ben bilmyrm ne yapacgm size bu ders olsun hayatyanlışları görerek deralmak ama bu kadar drs bana agr kapandm 5 vakt namaz kılıyrm ama ben krlendm bi kere ne degsekki düstm bi kere ben bittim hayatm bitti ben maholdum
Sen baskasina asik oldum diyorsun bu evlilik zaten bitmis kocanin bu guvensizligini bahane edip bosan o cocugada dokunma onun bi gunahi yok:)

bu ne demek ya dna merkezi numaası 0216 aslıoru hiç işim gücüm yok fake konu ne ya ben ilk kez böyle bi sitedym pişman oldum yanlısmı yapyrm sizlerle paylaşarak ayıp yptıgınızzz ayıppp

Back
X