:(

çocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
Sen hiç bir şekilde ölme kimse sana oyle bir şey demiyor...ama bosanman gerektiğini düşünüyorum çünkü ortada bir aldatma var...

çocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama

yok valla o senin ahlaksızlığından.. kimseye çamur atma, yemişsin bir halt lafını etme bari.. iğrenç erkek ağızları yapma bize..

E az önce çok pişmanım namaza başladım tek hatamın bedelini ödüyorum diye ağlıyordun? Sen pişman falan değilsin ki hamile kalmasan aldatmaya devam edecekmişsin. Eşinle mutlu değilsen boşanacaktın bunun çözümü aldatmak değil.

nerdeyse iyiki aldattım kocamı diyeksiniz yazık kocanıza birde kalkmış kimden diye soruyorsunuz boşanın yazık kocanıza sizin gibi biriyle daha fazla aynı yerde kalmasın allah sizin gibi insanlardan uzak etsin

bilmiyorum eşimin şüphesi içime boalmadıgı için ve benm o tarhte yalnız kaldığım için ben baka sehrde idim diyor doğru daben olsam bende süphelenrdm ben ne yapacgm bilmyrm kendimi öldrmek bile istyrm

Valla hikayenizde o kadar eksik nokta var ki.
Normal bir erkek ortada bir sebep yokken 'Hmm ben o gun icine bosalmamistim bu bebek kesin baskasindan' demez. Bir de adam taaa 12, 14 hafta once yaptigi seksi,nasil korundugunu da hatirlamaz. Ustune kafa bile yormaz, hesap kitap dahi yapmaz.
Yani KK hanimlari;
Bugun esimize 'Hamileyim' desek, hangimizin esi gidip de tarih hesabi yapar?

Bir yerde bir acık vermişsin ki kocan senden Şüphe etmiş. Hastalık var sağlık var. Sırrın er ya da geç ortaya çıkar.

aşık oldum yaptım diyorsun ya hani pişmandın. tek korkun g.. korkusu. kocan öğrenirse yaşatmaz ama kocandansa ne olacak elalem zevk için ben aşk için öyle mi. yazık gerçekten
tek korkum göt korkusu olsa idi simdye basımın ve götümün çaresine bakardım emn ol tek korkum eger o adamdan ise eşim test yaptrmasa bile ben onunla yaptrcam ondan ise ben bu senin bebegn diye nasıl yutturmaya calsıırım yani vicdanım nasıl rahat olur öldrsn ben zaten ölmüşüm ölmden öt köy yok tek huzur verici yer müslman ölmden korkmaz ölmek için dogdk ben hata yaptm her insan gibi ama bedeli agr boşanmak deil ama başka birsey lütfen beni cidddiye alanlar yazsın allah içinnnnnnnnnnnnn

söyle bi durumda var yalnız ilk ögrendgmde 1 buçuk aylık hamle oldgm söylendi yani esim gelir gelmez ögrendm eşim 1 ay durdu ve geldi

Ilk ogrendigin ana ait usg fotografi veya bilgilerin yazili olarak verildi mi sana? Merak ediyorum tam olarak hangi tarihte bebek hafta ve gun olarak ne kadarlikti?

Ne haltlar yersen ye bu konuda yorum yapmıycam AMA DNA TESTINI YAPTIRMALISIN çok sakıncalı hadi kocandan değil diğerinden olduda adamında başka çocukları var hayat bu karşılaştılar evlendiler bari bunu düşünde şu nesille daha fazla oynamayın ..

söyle bi durumda var yalnız ilk ögrendgmde 1 buçuk aylık hamle oldgm söylendi yani esim gelir gelmez ögrendm eşim 1 ay durdu ve geldi
Olabilir arkadaşım... Arada altı gün var ve eşinle 9.gunde birlikte olmuşsun o adamla 15 gunde... Yumurtlama genelde 12 ile 18 günler arası olur... Öbür adamdan olma olasılığı çok yüksek...

Kadin diyoki hamileyim dna testi yapilabilir mi bu durumda?? Gelen yorunlara bittimmm kocandan bosan adama yazik nasil boyle bi sey yaptin vidi vidi ya sizenee??? Soruya cevap versenize? Milletin ahlakinin derdi baskalarini neden bu kadar geriyo anlamiyorum. Herkes cok namuslu massallahh. Tek namus o bacak arasinda degill herkes hata yapar kimseninde haddi degil burnunu sokmak hesap verecegi merci ne benim nede sizlersiniz. Kadin zor durumda hemde cok zor durumda biraz sagduyulu olmak lazim!!

Iliski devam ediyormu
yazdimmi bilmiyorum 15+0 hamilesiniz suanda regliye gore

Bu söylemlerin hiç inandirici değil mesela bizim yaptiğimiz mi ayip bir daha düşün. Bebeği aldirman gerekirdi neden bu kadar geç kaldin kimden olduğunu öğrendikten sonra ne değişecek oğlunda varmiş boşansan ailen arkanda durur mu?
durda ben bunu yapamam

tek korkum göt korkusu olsa idi simdye basımın ve götümün çaresine bakardım emn ol tek korkum eger o adamdan ise eşim test yaptrmasa bile ben onunlaa yaptrcam ondan ise ben bu senin bebegn diye nasıl yutturmaya calsıırım yani vicdanım nasıl rahat olur öldrsn ben zaten ölmüşüm ölmden öt köy yok tek huzur verici yer müslman ölmden korkmaz ölmek için dogdk ben hata yaptm her insan gibi ama bedeli agr boşanmak deil ama başka birsey lütfen beni cidddiye alanlar yazsın allah içinnnnnnnnnnnnn
ya bırak allasen. az önce zevk için yapanlar iyi de ben aşk için yaptım çok mu dedin resmen
bu mu vicdan denen müslümanlık denen şey?
neyse kınamıyorum ne yaparsan yap senin amelin
bay..

iyi aldatan adamlara artık hiç kızmayalım,demek ki kadınlar adamları başkalarına itiyor:KK14:

Kocanız elleriyle itmiş diyorsunuz da gören de sanki kocanız başka adamla sizi taa yatağa taşıyıp koydu da ahlaksız şeyler yapmanızı sağlamış gibi davranıyorsunuz. Kimse burada çocuğunuzun kimden olduğunu anlayamaz. Ayrıca çocuk diğer adamdan olmasa bile yine de kocanız sizin başka adamlarla yatıp kalktığınıza ne tepki verecek? Çocuk benim nasıl olsa diyip affedeceğini hiç zannetmeyin.

Kadin diyoki hamileyim dna testi yapilabilir mi bu durumda?? Gelen yorunlara bittimmm kocandan bosan adama yazik nasil boyle bi sey yaptin vidi vidi ya sizenee??? Soruya cevap versenize? Milletin ahlakinin derdi baskalarini neden bu kadar geriyo anlamiyorum. Herkes cok namuslu massallahh. Tek namus o bacak arasinda degill herkes hata yapar kimseninde haddi degil burnunu sokmak hesap verecegi merci ne benim nede sizlersiniz. Kadin zor durumda hemde cok zor durumda biraz sagduyulu olmak lazim!!
bu konuya da namus bacak arasında dediniz ya helal olsun valla. daha nerede olacak namus çok merak ediyorum

Back
X