:(

Valla hikayenizde o kadar eksik nokta var ki.
Normal bir erkek ortada bir sebep yokken 'Hmm ben o gun icine bosalmamistim bu bebek kesin baskasindan' demez. Bir de adam taaa 12, 14 hafta once yaptigi seksi,nasil korundugunu da hatirlamaz. Ustune kafa bile yormaz, hesap kitap dahi yapmaz.
Yani KK hanimlari;
Bugun esimize 'Hamileyim' desek, hangimizin esi gidip de tarih hesabi yapar?
Adam surekli korunuyosa hesap yapar

çocuk kocamdansa nedym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
Nasil yani kocan mi itti. Soklardayim muge anliya git o kimden bu cocuk bilir..saka bir yana nasil itti.

Valla hikayenizde o kadar eksik nokta var ki.
Normal bir erkek ortada bir sebep yokken 'Hmm ben o gun icine bosalmamistim bu bebek kesin baskasindan' demez. Bir de adam taaa 12, 14 hafta once yaptigi seksi,nasil korundugunu da hatirlamaz. Ustune kafa bile yormaz, hesap kitap dahi yapmaz.
Yani KK hanimlari;
Bugun esimize 'Hamileyim' desek, hangimizin esi gidip de tarih hesabi yapar?
buna katılmıyorum canım 4-5 aylık evlıyım ve 17+3 gunluk hamıleyım esım devamlı gunlerı sayıyor 90 gun oldu 100 gunluk oldu bebıs sekılınde yanı bebek heycanı olan bı baba hesap kıtap yapabılır dıye dusunuyorum :)

Kadin diyoki hamileyim dna testi yapilabilir mi bu durumda?? Gelen yorunlara bittimmm kocandan bosan adama yazik nasil boyle bi sey yaptin vidi vidi ya sizenee??? Soruya cevap versenize? Milletin ahlakinin derdi baskalarini neden bu kadar geriyo anlamiyorum. Herkes cok namuslu massallahh. Tek namus o bacak arasinda degill herkes hata yapar kimseninde haddi degil burnunu sokmak hesap verecegi merci ne benim nede sizlersiniz. Kadin zor durumda hemde cok zor durumda biraz sagduyulu olmak lazim!!
allah razı olsun böyle düşünmene cok sevndm cok haklısın ben aıkca dile getrdm hatamı herkes ne saklı kutu istegm sadece huzur ben hata yaptım kocamla mutlu huzurlu olmak istyrm kızımız sana benzer umarm dedkce cnm yanıyor dilegm Allahtan çocuk eşimden olsun başkasını gözü görmeyen biri olmak istyrm bu yük cok agır taşıyamıyorum çünkü ben yanlış yaptım evet ama bu kadar bedel cok agr bana

bu konuya da namus bacak arasında dediniz ya helal olsun valla. daha nerede olacak namus çok merak ediyorum
Tekrar ediyorum istedigini yapar ve hic kimseede haddini asan yorumlar yapamazz... burda vay ahlaksiz vay namussuz deyince ne degisicek??? Ne yardimimiz dokunacak???

allah razı olsun böyle düşünmene cok sevndm cok haklısın ben aıkca dile getrdm hatamı herkes ne saklı kutu istegm sadece huzur ben hata yaptım kocamla mutlu huzurlu olmak istyrm kızımız sana benzer umarm dedkce cnm yanıyor dilegm Allahtan çocuk eşimden olsun başkasını gözü görmeyen biri olmak istyrm bu yük cok agır taşıyamıyorum çünkü ben yanlış yaptım evet ama bu kadar bedel cok agr bana
Insallah esindendir insallah ve bence yuvani dagitma esinede bi sey soyleme simdilik dur bakalim kafani topla once neler yapilabilir dusunelim biraz. Ahlak bekcilerinede kulak asma herkes cok mukemmel bu forumda massallahh. Istersen ozeldende yazabilirsin yardimci olmaya calisirim

eşim benm içime 1 ke boşaldı 4 yıl önce ondada hamle kaldım ve cocuum oldu eşim içime boslan biri deil anlıyormusun bi sor sonra yargıla terbyszlk ypma

Adam surekli korunuyosa hesap yapar
Kondomlar %100 guvenli degil. Korunurken hamile kalan o kadar cok insan var ki. Zaten normal bir evlilikte boyle bir suphe olmaz. Bir de adamin kondom kullandigi bile supheli, icime bosalmadi diyor, yuksek ihtimal geri cekilmeyle korunuyorlar diger turlu prezervatif kullandik derdi. Hem geri cekilme gibi riskli bir yontem kullanip hem de esten suphe duymak cok abes. Konu sahibesinin bu supheyi dunyanin en normal seyi gibi anlatmasi daha da abes.

Insallah esindendir insallah ve bence yuvani dagitma esinede bi sey soyleme simdilik dur bakalim kafani topla once neler yapilabilir dusunelim biraz. Ahlak bekcilerinede kulak asma herkes cok mukemmel bu forumda massallahh. Istersen ozeldende yazabilirsin yardimci olmaya calisirim
tsk ederm kullanmayı blmyrm bunu tsadf grdm bugn sen yaz istersen ben blmyrm

Kondomlar %100 guvenli degil. Korunurken hamile kalan o kadar cok insan var ki. Zaten normal bir evlilikte boyle bir suphe olmaz. Bir de adamin kondom kullandigi bile supheli, icime bosalmadi diyor, yuksek ihtimal geri cekilmeyle korunuyorlar diger turlu prezervatif kullandik derdi. Hem geri cekilme gibi riskli bir yontem kullanip hem de esten suphe duymak cok abes. Konu sahibesinin bu supheyi dunyanin en normal seyi gibi anlatmasi daha da abes.
Aslinda surdan yola cikarak yazdim onu. Bi kac once adetim gecikince esime sakin hamile olmayayim dedim esimde surekli korunur prezervatifle. E nasil olacak korunuyorum hep dedi. Onun icin belki adamda bunu dusunmustur diye soyledim ama farkliymis korunma yontemleri

Yardım edilecek bir şey göremiyorum ben.
DNA testi sordunuz yapılıyor dendi, sorun ne?
Bundan sonra ne yaparım diye tereddütteyseniz eşinizdense boşanın, değilse yine boşanın.
Madem eşiniz itti sizi buna neden hala ona tutunuyorsunuz?

Bak sana yardim etmeye calisanlara değil eleştirenlere cevap veriyorsun. Bir suru soru sorduk hiçbirini gormuyorsun laf yetistiryorsun. Sonra yardiiiimm diyorsun e nasil olacak bu şekilde
benm derem bana yeter bu agr suçlamalar hakaretlere laf yetstrmyrm isteyen istedgni yazsn

buna katılmıyorum canım 4-5 aylık evlıyım ve 17+3 gunluk hamıleyım esım devamlı gunlerı sayıyor 90 gun oldu 100 gunluk oldu bebıs sekılınde yanı bebek heycanı olan bı baba hesap kıtap yapabılır dıye dusunuyorum :)
Canim kastim o degil. Ikisi ayni sey de degil. :) Senin esin ceninin rahme dustugu zamani hesapladi mi 'Hmm 12 hafta once biz sevistik mi? Sonra sen en son ne zaman regl oldun? Aaa ben o zaman geri cekilmistim. Hadi gel DNA testi yaptiralim. Ben o aralar sehir disindaydim'' seklinde? :)
Yani seninki bebekten haberi olduktan sonra ne zaman dogacak onun hesabina girismis her normal baba gibi. :)

Back
X