:(

allah razı olsun böyle düşünmene cok sevndm cok haklısın ben aıkca dile getrdm hatamı herkes ne saklı kutu istegm sadece huzur ben hata yaptım kocamla mutlu huzurlu olmak istyrm kızımız sana benzer umarm dedkce cnm yanıyor dilegm Allahtan çocuk eşimden olsun başkasını gözü görmeyen biri olmak istyrm bu yük cok agır taşıyamıyorum çünkü ben yanlış yaptım evet ama bu kadar bedel cok agr bana
Konu sahibi konunu biraz toplar mısın? Çok karışık yazıyosun. Sakin sakin derli toplu bi daha anlat derdini.
Ve şu anda kendin nasıl cözmeyi planlıyosun ya da bi planın var mı bunu da ekle.

bide verdigin tarihlere gore sevgilinden olma ihtimali yuksek, kocanla odlugunda adet yeni bitmis, sevgiline ovulasyon donemine denk geliyor

Ay aklima gecen gunki prostat sivisi konusu geldio_O
Kac sayfa okudum tam son sayfa diom bakiom yenisi eklenmis ne hararetli konu:KK14:

Kadin diyoki hamileyim dna testi yapilabilir mi bu durumda?? Gelen yorunlara bittimmm kocandan bosan adama yazik nasil boyle bi sey yaptin vidi vidi ya sizenee??? Soruya cevap versenize? Milletin ahlakinin derdi baskalarini neden bu kadar geriyo anlamiyorum. Herkes cok namuslu massallahh. Tek namus o bacak arasinda degill herkes hata yapar kimseninde haddi degil burnunu sokmak hesap verecegi merci ne benim nede sizlersiniz. Kadin zor durumda hemde cok zor durumda biraz sagduyulu olmak lazim!!
Bu tip bir duruma düşen herhangi birini görünce herkesten daha fazla taşlıyorlar ki kendilerinin NE KADAR NAMUSLU VE TEMİZ olduklarını kanıtlasınlar... Kadını soruyu sorduğuna soracağına pişman ettiler. Herkes bir anda namus bekçisi kesildi. Hani derler ya ilk taşı en günahsızınız atsın diye, buradaki herkes pek bir günahsız....

Yardım edilecek bir şey göremiyorum ben.
DNA testi sordunuz yapılıyor dendi, sorun ne?
Bundan sonra ne yaparım diye tereddütteyseniz eşinizdense boşanın, değilse yine boşanın.
Madem eşiniz itti sizi buna neden hala ona tutunuyorsunuz?
yuvamı kurtarmak istyrm osanmak bkadar kolay oa idi simdiye boşanırdım cok cektm ama artık namaz öyle huzur verdi ki esmle mutlu olmak istyrm konu baslıgım evet dna testi idi korkularımıda yapmam gerekenleride sormam normal deilmi sadece bi soru sorulup ceklcek diye bi yasası mı var bu sitenin alamadım ne demee calıstınn ?

Bu tip bir duruma düşen herhangi birini görünce herkesten daha fazla taşlıyorlar ki kendilerinin NE KADAR NAMUSLU VE TEMİZ olduklarını kanıtlasınlar... Kadını soruyu sorduğuna soracağına pişman ettiler. Herkes bir anda namus bekçisi kesildi. Hani derler ya ilk taşı en günahsızınız atsın diye, buradaki herkes pek bir günahsız....
Ne münasebet?
İnsanlar aldatan kocaların arkasından onca lafı ederken, hemen boşan derken nasıl burada "oooh maşallah çok da güzel yapmışsın aman sakın boşanma, doğur çocuğunu ver adamın kucağına" mı diyecekti?

Kesinlikle her kelimesine katiliyorum yazdiklarinizin

Canim kastim o degil. Ikisi ayni sey de degil. :) Senin esin ceninin rahme dustugu zamani hesapladi mi 'Hmm 12 hafta once biz sevistik mi? Sonra sen en son ne zaman regl oldun? Aaa ben o zaman geri cekilmistim. Hadi gel DNA testi yaptiralim. Ben o aralar sehir disindaydim'' seklinde? :)
Yani seninki bebekten haberi olduktan sonra ne zaman dogacak onun hesabina girismis her normal baba gibi. :)
o_Outandım valla bunu cevaplamaya canım bız normalde korunuyorduk tek bı gun korunmadık daha dogrusu kazaya kurban gıttı korunmamız oda tam yumurtalama donemıne denk gelmıs o yuzden tarıhı bılıyoruz o yuzden esımde bende devamlı konusuyor aa kac gunluk olmus bebek ne durumda sımdı ıste ellerı gozlerı olustumukı vs vs seklınde hıc reglden hesaplamadık yanı dedıgın gıbı o tarz seyler asla olmadı yanı bu acıdan dusunursen adam bastan supheyle yaklasmıs zaten bız dırek ogrendıgımızde dırek bebegın gelısımıne odaklandık o_O

yuvamı kurtarmak istyrm osanmak bkadar kolay oa idi simdiye boşanırdım cok cektm ama artık namaz öyle huzur verdi ki esmle mutlu olmak istyrm konu baslıgım evet dna testi idi korkularımıda yapmam gerekenleride sormam normal deilmi sadece bi soru sorulup ceklcek diye bi yasası mı var bu sitenin alamadım ne demee calıstınn ?
dini karistirma istersen ,
namazinda olan bi insan zina yapmaz
ben artik bu konunun fake odlugunu dusunmeye basladim

çocukdan kurtul diyen sevgilinde cami hocasimi yoksa ?

benm derem bana yeter bu agr suçlamalar hakaretlere laf yetstrmyrm isteyen istedgni yazsn

Yetiştirme zaten sen sadece sana yardim etmek isteyenlere cevap ver. Öyle karisik yaziyorsun ki anlamiyoruz.

Arada 15 gün var dedin ilk basta. Sonra esinle 3unde diğeriyle 6sinda dedin. Hangisi doğrusu?

Doktorun sana verdiği kagitta vs bebek ne kadarlik yaziyordu tam olarak? Sözlü dediği değil de yazili ola

Önce şu ölürüm, biterim laflarını bir rafa kaldır. Emin ol ölmek o kadar kolay değil. Ayrıca karnında bir tane bebek var. Bir de doğmuş çocuğun. Emin ol ölünce olan bir tek onlara olur. Ortada kalırlar. Hele ki karnındaki sersefil olur. Birincisi eğer kocanı gerçekten sevmiyorsan ve onunla yaşayamayacağını düşünüyorsan kesinlikle boşanmalısın. Hayatında başkası olsun ya da olmasın hiç fark etmez. İkincisi seninle birlikte olup hamile kaldıktan sonra 'o çocuğu düşür' diyen adamdan zaten hayır gelmez. Acilen onu da sepetle hayatından. Bu arada kocan 3.sayfa haberlerinde gördüğümüz kadın katili tiplerdense durumunu belirtip hakkında uzaklaştırma kararı çıkart. DNA testini en iyi yetkili kişilerden öğrenebilirsin. Eminim çevrende bir hastane vardır git bir uzmana danış. Ayrıca hata yaptığını kabul ediyorsun. Hata yapmamak bir tek Allah'a mahsus. Evet çok büyük bir hata yapmışsın ama herşeyin bir telafisi vardır bunu asla unutma. Ama önce kendine güvenmen ve inanman gerekiyor. Gerekirse bulunduğun şehirdeki kadın dayanışma derneklerinden yardım alabilirsin. Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsın.

Boşanmak çok zordu ama aldatmak çok kolaydı değil mi? Ne zamandan beri yuvanızı kurtarmaya çalışıyorsunuz anlamadım hamileliği öğrendikten itibaren mi?
Sizin sormanız normal de insanların "boşan, boşanma" gibi yorum yapması da normal. Bir kaç üye "kadın soru sormuş ne yargılıyorsunuz ona cevap verin" gibi atarlanmış da garip karşıladım.

Yetiştirme zaten sen sadece sana yardim etmek isteyenlere cevap ver. Öyle karisik yaziyorsun ki anlamiyoruz.

Arada 15 gün var dedin ilk basta. Sonra esinle 3unde diğeriyle 6sinda dedin. Hangisi doğrusu?

Doktorun sana verdiği kagitta vs bebek ne kadarlik yaziyordu tam olarak? Sözlü dediği değil de yazili ola
Anay! Ben buraları kaçırmışım :KK57:...

Arkadaşlar hesap yapacak olursak da doğru hesap yapamayız. Geç yumurtlama diye birşey var. Arkadaş her ay düzenli mi yumurtluyomuş ki?

kaç gunde bır adet oluyorsun onu bı yazarmısın tahmını yumurtlama tarıhın ona gore cunku

Back
X