:(

Konu kilitlenmeden bende bi kac bisey yazmak istiyorum..

evet cook buyuk bir hata yapmissin ve bedeli de cok buyuk.. ama keske boyle bir konu acip da hem kendini uzmeseydin hem gunahina bizi sahit tutmasaydin..

Yazacak cok sey var ama hic birini yazmayacagim.. sadece karnindaki bebege uzuluyorum..

Bebek esinden olsa bile esini aldattigin gercegini degistirmez.. bebek onun olsa bile nasil yuzune bakacaksin? Dna testi yerine bence bi bahane bulup bosan ve cocuklarinla kendine yeni bir hayat kur.

Konu sahibi istanbuldaysan bana ulas özelle gebeligi solandiracak bir yer tahmin ediyorum
senin dna testini karsilayacak paran var mi? Iliskin devam ediyor mu? O adam dna testini yaptirmazsan pesini birakacak mi?

aldıracak osa iim simdye aldırdım ama o güc bende yok yapamam hm madi gcte yk hmdeo saglıta yok bn hyttan bıkmsm kaybecek bş eymyok
Ya bebegi aldirmayi unut. Aldattiysanda aldattin olan oldu bundan sonrasina bak diyorum ben sana. Dua ette o bebek esinden olsun yoksa daha zor olucak her sey

aldıracak osa iim simdye aldırdım ama o güc bende yok yapamam hm madi gcte yk hmdeo saglıta yok bn hyttan bıkmsm kaybecek bş eymyok
maddi gücün yoksa dna yı nasıl yaptıracaksın.

Konu sahibi istanbuldaysan bana ulas özelle gebeligi solandiracak bir yer tahmin ediyorum
senin dna testini karsilayacak paran var mi? Iliskin devam ediyor mu? O adam dna testini yaptirmazsan pesini birakacak mi?
Yasal mi???? Nasil boyle bi sey yazarsiniz. Kadin aldirmak istemiyorum diyo farkinda misiniz

İnanamıyorum gerçekten, başka konuda öğretmenler çocuklara fiske dahi vuramaz, bunu savunanlar ne biçim öğretmenlersiniz derken gelmiş burada bir çocuğu canından etmeye ön ayak oluyorsunuz. Ama ben sizin gibi yapıp anneliğinizi sorgulamayacağım.
Hayretlerdeyim.

O zamn doğur kocan da DNA testi yaptır sonuca göre eşini ya da sevgilini seçersin
O günahı işlemeye cesaretin var
Aldırmaktan korkuyon
Doğurunca ne yspıcaksın

İnanamıyorum gerçekten, başka konuda öğretmenler çocuklara fiske dahi vuramaz, bunu savunanlar ne biçim öğretmenlersiniz derken gelmiş burada bir çocuğu canından etmeye ön ayak oluyorsunuz. Ama ben sizin gibi yapıp anneliğinizi sorgulamayacağım.
Hayretlerdeyim.
sana cevap vermicem dun okuduklarimdan ötürü sana karsi nötr bile degilim.
Bu konu sahibi butun bunlar ortaya çıktığında kitir kitir dogranacak goze aliyormu bunlari aytica kocasi hadi dna yaptırmadi o sevgili birakcakmi pesini ikisinden birinin kor kursununa kurban olacaolaya duygusal bakamiyorum

Dna testi yapacak laboratuvarın numarasını cebine niye kaydetsin? Alo Dna hattı mı bu.. karısından şüphelenen adam dur bir dna testi yapan laboratuvar numarası bulayım da cebime kaydedeyim mi der? Ben konuya inanamıyorum ama bazı yorumlar daha da şaşırtıcı...

Yav doğursun da kocasına yazıl değil mi

Bi erkek kadını aldatınca nler neler söylüyoruz
Ya adamın gururu onuru namusu ne olucak

sana cevap vermicem dun okuduklarimdan ötürü sana karsi nötr bile degilim.
Bu konu sahibi butun bunlar ortaya çıktığında kitir kitir dogranacak goze aliyormu bunlari aytica kocasi hadi dna yaptırmadi o sevgili birakcakmi pesini ikisinden birinin kor kursununa kurban olacaolaya duygusal bakamiyorum
Sana cvp vermicem diyip vermek de komik.
İster nötr ol ister başka bir şey, şu an okuduklarımdan sonra zaten insanlığı-vicdanı sorgulayacak bir yapıda değilsin.
Sanane acaba? Konu sahibi aldırmam derken inatla bana ulaş bana ulaş demek de nedir? Ayıp yahu yasal olmayan bir olaya ön ayak oluyorsun bir de. Bu aylarda gebeliği sonlandırmak da çok rahattı zaten hiç can tehlikesi yok. Konu sahibi kocam asar keser gibi bir şey demiyor zaten.

Back
X