77 den 53 'e :) Bahar'ın diyet günlüğü

snowflower

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
28
18
29
Herkese selam :)
Yarından itibaren yani 29.05.2015 de uzun bir diyet yolculuğuna başlıyorum.

Ben Bahar 20 yaşındayım.
Bundan yaklaşık 5-6 yıl önce yani ergenliğe tam girmemişken 53 kg çıtı pıtı narin bi kızdım.Ergenliğe girmemle beraber kilo almaya başladım.

Pcos insilün direnci hareketsiz yaşam, saati belirsiz öğünler bilinçsizce yapılmış bir sürü hata.

Şuan 77 kgyum :KK43: Ne ara bu kadar kilo aldım.Aynalara düşman oldumm:KK43:
Giydiğim hic birşey yaksmıyo beni uzun zaman görmemiş biri ne kadar kilo almışsn sen böyle demesi canımı çok yakyo ama ben üzülünce yine kendimi yemeye veriyorum

Ama artık yeter :KK43:

Buna bi son vermem lazm yarın başlıyorumm
Her gün ne yaptım neler yedim hepsini buraya yazcamm

Umarım hepimiz istediğimiz kiloya varırız

:)

Selam canım bende 76,5 kiloyum sanırım, daha tartılmadim:) 23 yaşındayım bundan 3 ay öncesine kadar 90 kiloydum azimle 15 kiloyu attım üzerimden:)

Ne kadar güzel bir azim :)
Peki neler yaptınn???

gizembusra gizembusra
Hedefim 50 kilo olmak:)
kahvaltımi güzel yapıyorum canım sadece 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum ara sıra ara öğün yapıyorum öğlen akşam bol salata ve o gün evde hangi yemekten piştiyse bikaç kaşık yiyorum tabi arada kaçamaklarım oluyo oda ayda bir yada iki kere ,günde 3-3,5 litre su içiyorum ve 2 saat yürüyüş yapıyorum

Hedefim 50 kilo olmak:)
kahvaltımi güzel yapıyorum canım sadece 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum ara sıra ara öğün yapıyorum öğlen akşam bol salata ve o gün evde hangi yemekten piştiyse bikaç kaşık yiyorum tabi arada kaçamaklarım oluyo oda ayda bir yada iki kere ,günde 3-3,5 litre su içiyorum ve 2 saat yürüyüş yapıyorum
:) coook iyii 2 saat yürüyüş ben dışarda yürürken çok rahatsız oluyrm sanki herkes bana bakıyor

:) yürüyüşü ne zaman yapıyosn en doğrusu AC karnamı tok karınamı
Bide strec falan sarıyomusun nasıl yapıyosn
Sabah 7 den 8 e kadar yürüyorum canım aç karnına ama uyanır utanma 3 kuru kayısı yeyip üzerine ılık su içiyorum hazimsizligi geciriyo akşama 6 dan 7 ye kadar yürüyüş yapıyorum ama 4.30 da akşam yemeğimi yiyorum

En doğrusu AC karnına yapmak çünkü aç olup yürüyüp geldikten sonra kahvaltı yapiyosun ya mesela,vücudun onu daha kolay yakiyo

Mesela benim kilo vereceğime kimse inanmiyodu tabi bendede istek yoktu ama vermeye başlayınca çevremden övgüler bile alıyorum artık tabi daha uzun bi yolum var :)
Benimde kimse inanmıyo
Hatta gecen ay başlamıştm baya kararlıydm ama bi baktm ipin ucu gene kaçms smdi o yüzden gülüp geçiyorlar ama yapmalym :KK43:

Benimde kimse inanmıyo
Hatta gecen ay başlamıştm baya kararlıydm ama bi baktm ipin ucu gene kaçms smdi o yüzden gülüp geçiyorlar ama yapmalym :KK43:
Bencede canım yaparsın ilk ay zorlanırsin ama bırakmadan gerisi gelir çünkü ilk ay çok önemli insanda istek kalmıyor ve pes edebiliyor kilo veremezler duraklama dönemine girdiğinde moralin bozulupta bırakmayı dusunebilirsin ama öyle bişey yapma sakın mesela ben 2 hafta gram veremediğim oldu arada da oluyo ama pes etmedim ve ayda 5 er kilo verdim hep zaten sağlıklı olanida ayda 3yada 5 kilo

X