77 kilodan 55e yolculuk :)

Lucida

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
348
349
Merhabalarr arkadaşlar bu benim ilk diyet günlüğüm aslında diyet demek yanlış sağlıklı beslenme programı diyelim :) 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyimm 17 şubatta 77 kiloyla başladımm diyetisyene giderekk vee şuan gün itibariyle 70.2 kiloyum :) istikrarımı bozmamak için yardım istiyorum sizlerdenn :) bu başlıkta benn her gün yediklerimi paylaşmayı ve tartıldıkça kilomu güncellemeyi istiyorum en çok daa sizlerden destek almak istiyorum arkadaşlar :)

Son düzenleme:
Ek olarak belirteyimm derslerin zorluğundan dolayı spora vaktim olmuyor en fazla mekik squat tarzı şeyler yapabiliyorum bazen bunu da söyliyim :)

Bugünkü yediklerimi yazarak başlamak istiyorum

sabah 10.30
1 dilim ekmek
peynir
domates salatalık

Öğlen 12.00
sabah geç yediğim için mısır gevreği ve süt yedimm fazla acıkmamıştım :)

4te ara öğün yapıyorum ve kayısıyı tercih edicem :)

Su içmeden de bahsedeyim genelde sabahları çok içmiyorum öğleden sonra saat başı bir bardak su olmak üzere günde 3 litreyi geçiyorum :) inşallah bu başlıkta yalnız kalmamm diye dee umut ediyorum :/

Şuann açlığımı bastırmak için sade nescafe içiyorum 4e kadar sabretmeliyim :/
kimse dee bişe yazmadı ki banaa kendi kendime konuşuyorum sanki :)

Akşam yemeğimi yedimm menü şöyle

2 dilim çavdar ekmeği
1 kutu süzülmüş ton balığı
1 domates
peynir

Hesaplamalarıma göree 20.30da yiyeceğim elma dışında bugün 739 kalori almışım akşam elmayı da yiyince toplam 789 kalori almış olucam bu kalori çok azz diyetisyen neden böyle bişe yapmış anlayamadım :/

Bu aradaa kimsee banaaa nedenn bişe yazmıyooo aacabaa!!! :)

Sabah kahvaltım zamanım hiç hiç yoktuu o yüzden bi tane activia çilekli yoğurt yedim umarım erken acıkmam:110:

Benimde yolculuk 75 den 55 e suan 70 kiloyum 2 hafta oldu bakalım ne zaman 55 görürüm :)

X