78 den 60 kg ye...varmisiniz benimle 🥰🥰🥰

Mls34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
83
98
38
39
Merhaba kizlar
Tup mideli biri olarak son iki senede 17 kilo almayi basardim.Simdi yeniden basliyorum hedefim saglikli beslenme ve sporu hayatima aliskanlik olarak katmak.Varmi bana eslik edecek olanlar 🥰

Bugun listeme uyamasamda cok guzel dikkat ettim yediklerime yarin sabah erkenden kalkip yuruyusumu yapicam ve kendime guzel bir beslenme programi cikarticam olacak hersey guzel olacak....

Tüp mide ile kilo almak riskli değil mi? Allah yardımcınız olsun aslında kafada bitiyor bu iş,karar vermek lazım.Ben 3 hafta da diyetisyen yardımı ile 5 kg verdim hala da veriyorum.Size tüyom şu olur gunde yağ yakıcı özellikde 2 bardak demlenmiş yeşilçay ve hurma ile ceviz,çiğ badem ,çiğ fındık tüketin.

Tüp mide ile kilo almak riskli değil mi? Allah yardımcınız olsun aslında kafada bitiyor bu iş,karar vermek lazım.Ben 3 hafta da diyetisyen yardımı ile 5 kg verdim hala da veriyorum.Size tüyom şu olur gunde yağ yakıcı özellikde 2 bardak demlenmiş yeşilçay ve hurma ile ceviz,çiğ badem ,çiğ fındık tüketin.
Cok tesekkurler dikkate alicam soylediklerinizi

Tum gece yeme ataklari gecirdim sabahin köründe elimde buz gibi fanta kutusu varken attim cöpe kahvemi yaptim derin derin nefes aldim birazdan yuruyus yapicam ....kendime soz bu gidise dur dicem bu andan itibaren

Benimde 20 kg fazlam var bir an önce kurtulmaya çabalıyorum 😔

Yuruyus bandinda 30 dakika yuruyusumu yaptim aksamda sahilde yuruyecegim 1 saat

Kahvalti : 1 dilim ekmek
Iki yumurtali yagsiz omlet
Bir dikim beyaz peynir

Ara : turk kahvesi iki gün kurusu 7badem
Ögle : 2 izgara kofte 1 dilim ekmek 2 kasik yogurt

Kahvalti : 1 dilim ekmek
Iki yumurtali yagsiz omlet
Bir dikim beyaz peynir
Beyaz peynir yerine lor yıyın ...Peynir farketmediğimiz ama en çok kilo aldıran besinmiş .Bildiklerimi yazıyorum ama ,ben de rejim yaptığım için ,sizinde kararlı olduğunuzu gördüğüm için paylaşıyorum.

Beyaz peynir yerine lor yıyın ...Peynir farketmediğimiz ama en çok kilo aldıran besinmiş .Bildiklerimi yazıyorum ama ,ben de rejim yaptığım için ,sizinde kararlı olduğunuzu gördüğüm için paylaşıyorum.
Cok tesskkurler az yagli yiyorum zaten bende

Back
X