Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler dikkate alicam soyledikleriniziTüp mide ile kilo almak riskli değil mi? Allah yardımcınız olsun aslında kafada bitiyor bu iş,karar vermek lazım.Ben 3 hafta da diyetisyen yardımı ile 5 kg verdim hala da veriyorum.Size tüyom şu olur gunde yağ yakıcı özellikde 2 bardak demlenmiş yeşilçay ve hurma ile ceviz,çiğ badem ,çiğ fındık tüketin.
Tehlikeli degil mide buyuyor cunku hala cpk fazla yiyemiyorum zaten cikartiyorum ama bu kilo almaya engel degil malesefTüp mideyle kilo almak ve fazla yemek çok tehlikeli değil mi canım
Birlikte devam edelim miBenimde 20 kg fazlam var bir an önce kurtulmaya çabalıyorum![]()
Ben her yediğimi yazmayı sevmiyorum ama genel durumu ve kilo değişikliğini paylaşabilirim tabiBirlikte devam edelim mi
Yürüyüşe bayılırım keşke öyle bi şansım olsa. Küçük Bebeğim var yürüyüş şansım yokYuruyus bandinda 30 dakika yuruyusumu yaptim aksamda sahilde yuruyecegim 1 saat
Benim yuruyus bantimda var sahilde yurume imkanimda var sukurYürüyüşe bayılırım keşke öyle bi şansım olsa. Küçük Bebeğim var yürüyüş şansım yok
Cok tesekkurler :)Yürüyüp yediklerine dikkat ederseniz, vermeme gibi bir şansınız yok .Kolay gelsin.
Beyaz peynir yerine lor yıyın ...Peynir farketmediğimiz ama en çok kilo aldıran besinmiş .Bildiklerimi yazıyorum ama ,ben de rejim yaptığım için ,sizinde kararlı olduğunuzu gördüğüm için paylaşıyorum.Kahvalti : 1 dilim ekmek
Iki yumurtali yagsiz omlet
Bir dikim beyaz peynir
Cok tesskkurler az yagli yiyorum zaten bendeBeyaz peynir yerine lor yıyın ...Peynir farketmediğimiz ama en çok kilo aldıran besinmiş .Bildiklerimi yazıyorum ama ,ben de rejim yaptığım için ,sizinde kararlı olduğunuzu gördüğüm için paylaşıyorum.