• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7aylık bebekle 74den 65 e doğru yoğurt diyeti

Aysemaysem2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
634
312
303
Mardin
Merhaba hanımlar
65kilo ile hamile kaldım ve 95kilo ile doğuma girdim,tahmini olarak söylüyorum çünkü doğuma gitmeden 2hafta önce tartıldığımda 95dim ,bebeği öğrendiğimde 1,5aylık hamileydim 67kikoydum Yaklaşık 30 kilodan fazla almışım Şuanda bebeğim 7aylık ve ben 74 kiloyum Bir günde bir tam ekmek yiyorum neredeyse hergün bir tabakdan fazla tatlı yiyorum Bugün yeni diyete başlıyorum AKŞAMları sadece YOĞURT yicem ve bitki çayı ve kahve bakalım sonuç ne olucak Sabahlarıda çok acıkıyorum emzirdiğim için ekmek yemeye devam akşam diyetinin günlük raporlarını buradan yazıcam katılmak isteyen ooursq beklerimYaza az kaldı bodrumdaki ruslara inat gitsin kilolar

Sabah yarım ekmek ve yoğurtlu taze soğanlı zeytinyağlı omlet ,yoğurtlu susamlı pekmez tatlısı bir kase akşam yoğurt baharatlı ve ayran Bitki çayını unutmayalım

Dün akşam bir kase mercimek çorbası ve yarım portaklda yedim Sabah 73 kilo çıktım
Bugün sabah kalkarkakmaz bir bardak nescafe tek şekerli sonra bir yumurta bir domates ve peynirli omlet yanında büyük bardak ayran ,9yeşil zeytin ve yarım ekmek yedim yarım ekmekmi yuh demeyin seviyorum ekmek yemezsem doymuyorym

IMG_1754.webp

Merhaba akşamları sadece yoğurt yemek fark yaratıyor mu?
Şimdiye kadar kaç kilo verdiniz

Kilolarimiz cok yakin. Benim de 11 aylik oglum var.. ben de 65 e dusmek istiyorum..

Ben 8 haftadir diyetteyim. 79.2 den 72.1 e dustum.. sizi de takip edecegim. Okuyup ben de motive oluyorum..

Bende 5 aydır diyetteyim
4 kilo verebildim :)
Ama benim diyetim sut ve süt ürünleri ve paketli gida yemiyorum bebegimde süt alerjisi oldugu için
Aslinda hayatimizdan şekeri ve hazir gidalari cikattigimizda bile kilo verilebiliyor
Yavaş yavaş veriliyor ama olsun sonucta veriliyor :)

Bende 5 aydır diyetteyim
4 kilo verebildim :)
Ama benim diyetim sut ve süt ürünleri ve paketli gida yemiyorum bebegimde süt alerjisi oldugu için
Aslinda hayatimizdan şekeri ve hazir gidalari cikattigimizda bile kilo verilebiliyor
Yavaş yavaş veriliyor ama olsun sonucta veriliyor :)
Sizin boyunuz ve kilonuz kac?

Yavaşda olsa kararlılık önemli , diyetler kişilerin yaşam tarzına göre şekilleniyor şimdi birde bebeklerimizin yaşamlarına göre azimle vericeğimize inanıyorum
Disiplini elden biraktigim anda bir daha yapamiyorum maalesef. Mesala yarin tarti günüm ve ayni zamanda ödül günüm. Simdilik bunun dışına çıkmadım.. insallah verecgiz yavas yavas. Cok hızlı kilo veremiyorum..

Back
X