- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
Sizde diyete girmeyi düşünürseniz burdan verdiğimiz kiloları ve programları paylaşabiliriz Ben arada değişik diyetler deniyorumKilolarimiz cok yakin. Benim de 11 aylik oglum var.. ben de 65 e dusmek istiyorum..
Yediklerimi azalttım. Ekmeği kıstım. Abur cuburu kestim. Suyu çoğalttım.Süper kilo kaybı ne gibi bi diyet uyguladınız
Sizin boyunuz ve kilonuz kac?Bende 5 aydır diyetteyim
4 kilo verebildim :)
Ama benim diyetim sut ve süt ürünleri ve paketli gida yemiyorum bebegimde süt alerjisi oldugu için
Aslinda hayatimizdan şekeri ve hazir gidalari cikattigimizda bile kilo verilebiliyor
Yavaş yavaş veriliyor ama olsun sonucta veriliyor :)
1.68 boySizin boyunuz ve kilonuz kac?
Ben de 1.70 boy, 72 kilo. Doguma 79 ile gittim ben de..1.68 boy
Şuan 69 kilo
Hamile kalmadan önce 63 kiloydum.doguma 83 kiloyla gittim :) 8 buçuk ayda 69 kiloya gelebildim
Ayniyiz nerdeyse ama bir iki santim bile uzun olunca daha zayif gosteriyor insanBen de 1.70 boy, 72 kilo. Doguma 79 ile gittim ben de..
Ben de sizden 2-3 kilo daha fazlayim zaten.. Insallah daha verecegim..Ayniyiz nerdeyse ama bir iki santim bile uzun olunca daha zayif gosteriyor insan
Disiplini elden biraktigim anda bir daha yapamiyorum maalesef. Mesala yarin tarti günüm ve ayni zamanda ödül günüm. Simdilik bunun dışına çıkmadım.. insallah verecgiz yavas yavas. Cok hızlı kilo veremiyorum..Yavaşda olsa kararlılık önemli , diyetler kişilerin yaşam tarzına göre şekilleniyor şimdi birde bebeklerimizin yaşamlarına göre azimle vericeğimize inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?