7haftalık hamilesin kese var bebek yok lütfen bi yorum

reykolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
57
31
88
istanbul
merhaba hanımlar geç döllenme var şimdiki duruma göre 7 haftalık dedi kese var. bebeği göremedi vajinal istemedim.
karın dokunuz çok kalın rahim arkada kalıyor haftaya bakalım dedi böyle olan var mı lütfen bi umuda ihtiyacım var

Büyük ihtimalle rahim tersliğiniz var
bendede aynı durum yaşandı dr karından baktığında 6 haftalıkken kese bile görünmedi dr karın kasların gözüküyor Rahmi bulamıyorum dedi
size vajinal muayene yapılsaydı eminim bebek görünürdü

yorumladığınız için teşekkür ederim hep korkuttu lar vajinal için keseyi oynayabilir zarar verebilir diye bende hep endişe ettim yarın başka bir doktora gideceğim umarım o daha makul konuşur. bu arada kese 1.17 cm çıkmış şimdi baktım 11mm falan ediyor bu da netten baktığımda 5 haftalık falan oluyormuş kafalm çok karışık ya 😧

yorumladığınız için teşekkür ederim hep korkuttu lar vajinal için keseyi oynayabilir zarar verebilir diye bende hep endişe ettim yarın başka bir doktora gideceğim umarım o daha makul konuşur. bu arada kese 1.17 cm çıkmış şimdi baktım 11mm falan ediyor bu da netten baktığımda 5 haftalık falan oluyormuş kafalm çok karışık ya 😧
Vajinal de varsa bebek görünür

Vajinal muayenenin hiç bir zararı yok, ben ilk 3 randevumda vajinal ultrasonla keseyi, yolk sacı ve bebeği gördüm. Hiç korkmayın.

Vajinal muayenenin hiç bir zararı yok, ben ilk 3 randevumda vajinal ultrasonla keseyi, yolk sacı ve bebeği gördüm. Hiç korkmayın.
işte hep sağdan soldan aman baktırma dedikleri için ve bu doktora mecburen gittiğim için hiç güvenmiyorum o yüzden izin vermedim yarın Okan üni hastanesine gideceğim orda iyi bir doktor varmış ona güveniyorum

Bu gün gittin doktoruma karından kese ve yolk keseyi gördü dünkü doktorun aksine, vajinal muayenede bebek ve kalp atışını duydum çok şükür kaç haftalık olduğumu da öğrendim şükür 6+6 dedi gelişime göre. hanımlar doktor gerçekten çok önemli kendi tahminlerim ilk doktorun aksine doğru çıktı hafta konusunda. cevap yazanlara tekrardan teşekkürler

Back
X