Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu satırları yazarken klavyenize kahve falan mı döküldü?ofkw ve degeersiz hissetmemle ayrilmak icin msj gonderdim...o.gundur bugundur.sus pus...daha once cokk ayriliklar yasadik 10 gun kadar surduruyordum arardi.bir sekilde msj atardi bu defa yapmadi ve halamkendimi topralayamadim.dile kolay 7 yil sanki o hic jmrunda degil...bakiyor vhtaos durumuma ama.ses yok paylasim yok
Demet Akalın yazmış gibiBu satırları yazarken klavyenize kahve falan mı döküldü?
Yazım hatası da değil başlı başına yanlış yazmak nedendir?Şifreleme yöntemi gibi
Ek olarak bilgilerinize baktım.Yaş 25 Eğitim ön lisans ve meslek öğretmen.şüpheli
)Bu satırları yazarken klavyenize kahve falan mı döküldü?
Yazım hatası da değil başlı başına yanlış yazmak nedendir?Şifreleme yöntemi gibi
Ek olarak bilgilerinize baktım.Yaş 25 Eğitim ön lisans ve meslek öğretmen.şüpheli
Gurura bende karsıyim fakat karsimdaki insan ayrilik mesajima.cevap vermeden durabildigi icin sevdigini dusunmuyorum.yoksa ohooo yazardim ssiir sarki gibiben sevginin olduğu yerde gurura karşıyım. pişman olucaksanız yeniden iletişime geçin. ama hep ayrıl barış yapıcaksanız biraraya gelmeniz anlamsız.
Af buyurun da ben hiç bir şey anlamadım:)) hani bazı.anlar vardır yazmak degilde konusmak istersenizz ses kaydi ile anlatabilsek keske bazenn yazmak kifayetsiz kaliyordu o gunler
)
Cok.seviyorum ama baskasi icin mi.gitti oyuzden mi soguk yaptu diye adim atamiyorum..dun ilk defa instgram.actik.bugun oda acip bana istek atmis fakat eklemedim baktim.geri cekmis amaci ne inanin anlmiuorum..gelmiyor da git gel yapiyor sevgi ile cagresizlik arasindatum yorumunuz iicn tesekkurlerMaddi sıkıntıları var,bunalımda,üstelik birde siz terketmişsiniz. Biraz kendi halinde kalıp düşünmek istiyor olabilir. Kaskı geri almamış o senin demiş siz de artık işime yaramaz demişsiniz burdan bir daha geri dönmeyeceğinizi çıkarmış olabilir. İyi düşünün gerçekten barışmak istiyorsanız iletişime geçin gurur yapmayın ucunda ölüm yok ya!
Başkası için mi gitti demişsiniz ama adamı terk eden sizdiniz yazdığınıza göreCok.seviyorum ama baskasi icin mi.gitti oyuzden mi soguk yaptu diye adim atamiyorum..dun ilk defa instgram.actik.bugun oda acip bana istek atmis fakat eklemedim baktim.geri cekmis amaci ne inanin anlmiuorum..gelmiyor da git gel yapiyor sevgi ile cagresizlik arasindatum yorumunuz iicn tesekkurler
Karsimda susan bir erkek oldugu icin adimlarimi atamiyorumm.gitmeme ses cikarmadigi icin bilemiyorum memnun olmus gibi sanki...simdi karsilastik mahalemizden tasinmisti sevgiliken ayrildik geri tasinmis bakkalin onunde karsilastik ben bakmiyormus gibi yaptim oda oyle telefnuyla ilgilendi.hepBaşkası için mi gitti demişsiniz ama adamı terk eden sizdiniz yazdığınıza göreAmacı ne anlamıyorum diyorsunuz ama siz de hem seviyorum geri dönsün diyorsunuz hem de instagram isteğini bile kabul etmiyorsunuz önce siz ne istediğinize karar verin bence...
Bilemedim şimdiKarsimda susan bir erkek oldugu icin adimlarimi atamiyorumm.gitmeme ses cikarmadigi icin bilemiyorum memnun olmus gibi sanki...simdi karsilastik mahalemizden tasinmisti sevgiliken ayrildik geri tasinmis bakkalin onunde karsilastik ben bakmiyormus gibi yaptim oda oyle telefnuyla ilgilendi.hep(
Aynen oyle arkadasim...habire motoruyla gecip gecip druyor mahalleden..geldi burnumun dibine girdi sık sık krasilasiyiruz insallah icimdeki su aci bterBilemedim şimdibarışmak istese karşılaştığınızda konuşurdu herhalde. Zamana bırak bence çok fazla düşünme oyalanacak birşeyler bul su akar yolunu bulur
![]()