• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7yıllik iliskide ayrilik msjina susarak giden erkek??1ay oldu ses yok

Mirdan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
44
1
1
30
7 yillik ilismkmiz vardi.bugune kadar cogu kez ayrilalim derdim hp gecistirir kabul etmezdi en fazla 1 hafta 10 gun kadar susar idik ama bir bahane ile.yazar arardi...bu defa oyle olmadi.son larsa 8 9 aylik surecte yeni bir ise girdi apart otel isletme ortaklari ile o surede degisti tufumlari..hergun arayan 5 6 kere 2 kere 3 kere aramaya msjlar goruluyor gec cvp vermeler,rutin hafta sonu hafta ici gezmelerimizi isine gore ayarlar olmustuj..ufak tefek yalan ve msjlari yakaliuordum yakalmak istedigimde...cokta guzel gunlerimiz oldu iligli donemleri etrafimda pervame oldugu donemler de vardi o gunlerin hatrina dayandom.fakat baktim degismiyor ses kaydi ve msj ile bitirdim..net bitirme msjna kadar sacmalama falan yazmisti.sevflm.btnm.senden dgl bzden vazgecyrum diye yazdigim msja cvp bile vermedi...ve olk defa 1 ay i gecti.. isleri kotu coronasan dolayi batti...siz ne diyorsunuz

İşteykenmi yazmıyordu sana
Yaziyordu ama gecikmeli goruldu yapiyordu sonrq cevap veriyordu yine ilgisi vardi bulusmalara falan devam ediyorduk ona gidiyorum yemek falan yapiyorduk birlkkte ama telefon u hep mesgull isni bahane ediyordu musteriler randevulari sebp gosteriyordu telefonum is araci diyordu yogun oluyorum diyordu birlikteuken de teli hicc susmuyordu.zor.bir is arap musteriler geliyor yerkesiyorlar apart daireye falan uzaktada olsa iste hep teldeydi.kulagi

Yaziyordu ama gecikmeli goruldu yapiyordu sonrq cevap veriyordu yine ilgisi vardi bulusmalara falan devam ediyorduk ona gidiyorum yemek falan yapiyorduk birlkkte ama telefon u hep mesgull isni bahane ediyordu musteriler randevulari sebp gosteriyordu telefonum is araci diyordu yogun oluyorum diyordu birlikteuken de teli hicc susmuyordu.zor.bir is arap musteriler geliyor yerkesiyorlar apart daireye falan uzaktada olsa iste hep teldeydi.kulagi
İşine odklanmış mecburen keyfi sana cevap vermemezlik yapmamış ki
Bence sıkılmışş senin sürekli ayrılalım demeden

7 yillik ilismkmiz vardi.bugune kadar cogu kez ayrilalim derdim hp gecistirir kabul etmezdi en fazla 1 hafta 10 gun kadar susar idik ama bir bahane ile.yazar arardi...bu defa oyle olmadi
Fazla naz aşık usandırır demişler. Ne bekliyordunuz ki bu prenses sendromlu tavırlarınızdan sonra. Bence adamı gelgitli halleriniz bunaltmış.

Fazla naz aşık usandırır demişler. Ne bekliyordunuz ki bu prenses sendromlu tavırlarınızdan sonra. Bence adamı gelgitli halleriniz bunaltmış.
tek tarafli yorumlama devamli telefonu msgul olan sevgilin var devamli is is diyen ara sira msjlarla ilgili bazi konusmalarini goruyorsun bu da imsanda guvensizlik yaratuyor ve dedim ki heralde bana baski yapiyor git diyemiyor ve ilgisizlesti..1 mayis dogum gunu idi dgm gnn kutlu olsun dedim niye dogduysam yazmis.bende hersey yoluna gierer isle ilgili emeginin karsiligini almani en cok ben isterim givi yazdim allah kerim yazmis.dgm gunumu unutmadin tesekkurler demis.ama adim atmadi..kaski bende kalmisti istersen ulastirim sana dedim o senin dedi.bende bana lazim olmaz artik sen bilrsin dedim cvp yazmad....herswy ortada degilmi

İşine odklanmış mecburen keyfi sana cevap vermemezlik yapmamış ki
Bence sıkılmışş senin sürekli ayrılalım demeden
7yilda hep ayrolalim diyordu hic umrsamazdi.isleri batmisken corona denen illet varken.ugrasi yokken ndden susar 1 ay cvp bile.vermedi.ayrilik msjina bana en cok bu zor geldi ve altijsaki sebepleri dusunmekten 1 aynher gun agladim severken gittgkmi soyledigim halde yazmadi hic

Sürekli ayrılmak istiyorum derseniz adamda bıkmıştır. Üstüne usluk bide iş sıkıntisyla belliki artık uğraşmak istememiş.

Ayyyy 7 yıl mı resmen zaman kaybı böyle uzun ilişkileri doyunca kanım donuyor 😅
Sevgi bitmiş sırf alışkanlık için yanında durmasını bekleme. İnsan hep defalarca aynı şeylerden problem yaşadığında soğur o ilişkiden kaçarak uzaklaşır. Sevgilinde öyle yapmış.😏

Sürekli ayrılmak istiyorum derseniz adamda bıkmıştır. Üstüne usluk bide iş sıkıntisyla belliki artık uğraşmak istememiş.
Baskasi olabilir ihtimaki beni uzuyor hic kimse 7 yillik iliskisinden ilgisizlignden dolayi seni severek gidiyorum diyen insani susarak gonderirmi siz olsaniz 7 yillik iliskinizi susarak sonlandirirmiydiniz.soru isaretleri ile birakaafak 5 6 saate bir ariyor ise gitti en son musteri gelecek dua et olsun dedi 3 te gitti 8de ariyor uuykulu ustelik,dedim nzmn geldin haber vermedi 40 dkk surdu gorusme zaten geldim uyumusum diyor goruyomusunuz takmayisini...heo boyle yipratti beni son zamanlar

Ayyyy 7 yıl mı resmen zaman kaybı böyle uzun ilişkileri doyunca kanım donuyor 😅
Sevgi bitmiş sırf alışkanlık için yanında durmasını bekleme. İnsan hep defalarca aynı şeylerden problem yaşadığında soğur o ilişkiden kaçarak uzaklaşır. Sevgilinde öyle yapmış.😏
2 hafta ooncesinde yanyana uzanmis resmimiz var 1 hafta omce bulusup evlilik uzerine konusulmus bir konu iidi aliskanligi olan insan 1 ay icinde bocalar illaki dimi yazar eder susmaz ben bu soku atamadim.zaman kaybi degil guzel.gunler hatira kotu gunler tecrube diyelim.

tek tarafli yorumlama devamli telefonu msgul olan sevgilin var devamli is is diyen ara sira msjlarla ilgili bazi konusmalarini goruyorsun bu da imsanda guvensizlik yaratuyor ve dedim ki heralde bana baski yapiyor git diyemiyor ve ilgisizlesti..1 mayis dogum gunu idi dgm gnn kutlu olsun dedim niye dogduysam yazmis.bende hersey yoluna gierer isle ilgili emeginin karsiligini almani en cok ben isterim givi yazdim allah kerim yazmis.dgm gunumu unutmadin tesekkurler demis.ama adim atmadi..kaski bende kalmisti istersen ulastirim sana dedim o senin dedi.bende bana lazim olmaz artik sen bilrsin dedim cvp yazmad....herswy ortada degilmi
Her şey ortada... Bir hayatın yükü bir de sen..kaçıp kurtulması en iyisi gibi.

Her şey ortada... Bir hayatın yükü bir de sen..kaçıp kurtulması en iyisi gibi.
7 yillimi yerken onun biraktigi vicdani yukunude sanirim cope birakti en azindan sen haklisin yorduk birbirimizi hayirlisu olsun maeem istyrsun diyebilirdi dimi...belkide yaralayan bu beni

Gitmek ne kolay.msjssiz aramdan msj atmadan gitmesi bu mu 7 yila yaksirlik
Benimde buna benzer bir zaman kaybım olmuştu yıllar önce...Gençlik işte gereksiz uzun ilişkiler.Çoğu da sonuca ulaşmadan bitiyor..Yaşanan güzel günlerin sorumluluğunu üstünde taşıyan ve ona göre bitiren çok az. Maalesef erkekler bizim gibi değiller bir çırpıda vazgeçebilirler.

7 yillimi yerken onun biraktigi vicdani yukunude sanirim cope birakti en azindan sen haklisin yorduk birbirimizi hayirlisu olsun maeem istyrsun diyebilirdi dimi...belkide yaralayan bu beni
erkeklerle kadınların mantığı aynı işlemiyor. Kadınlar sever uzun uzun açıklama yapmayı,erkekler genelde susmayı tercih eder. Bence çok yorulmuş sizin tavırlarınızdan. Sadece canım cicim,nerdesinnn aşkımm burdayım aşkımmla olmuyor gönül işleri. Hayatın her alanında birbirinize destek olmanız lazım. Adamın işleri kötü bocalıyor,sen sürekli ilgi peşinde, nerdesin geldin mi gittin mi sevdin mi kaçtın mı... Bir de sizinle mi uğraşsın. Emin olmadığınız bişeyler varsa da bitirirsiniz bu kadar basit.

Güvensizlik oluşturan mesajlar ne idi ? Başkalarına mi yazmış?

Gitmek ne kolay.msjssiz aramdan msj atmadan gitmesi bu mu 7 yila yaksirlik
Siz hala kendi hatanızın farkında değilsiniz. 7 yıla yakışan sürekli ayrılalım triplerine girip ilgi beklemek midir peki? Adamın bıktığı o kadar belliki.

Back
X