• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7yıllik iliskide ayrilik msjina susarak giden erkek??1ay oldu ses yok

Ekim ayi gibi melek adinda bi kiza maj ini gordym telefonunu vermezdi elime vende istemezdim jendisine guvense zaten telefonu orralarda olurdu diye duusnurekten.bnlgittigi denizi atmis durumuna whatsp kizsa cok guzel yer yazmis oni gorsym ve 10 gun ayrilddim ve engellemistim izaman vile pesimden kosmadi yani gun icinde 1 kere arari benn aradim salak gibi dedim belkide abarttim yada kaldiramacifimi dusundufumen gerindondum bilmuyorum sonrada bekkide ilgisizligi bu yuzenei diye dusundum haliyle cok severken hersey zor inanin..devam etmekte ayrilmakta...

erkeklerle kadınların mantığı aynı işlemiyor. Kadınlar sever uzun uzun açıklama yapmayı,erkekler genelde susmayı tercih eder. Bence çok yorulmuş sizin tavırlarınızdan. Sadece canım cicim,nerdesinnn aşkımm burdayım aşkımmla olmuyor gönül işleri. Hayatın her alanında birbirinize destek olmanız lazım. Adamın işleri kötü bocalıyor,sen sürekli ilgi peşinde, nerdesin geldin mi gittin mi sevdin mi kaçtın mı... Bir de sizinle mi uğraşsın. Emin olmadığınız bişeyler varsa da bitirirsiniz bu kadar basit.
Hep destek olduk sikinti bu zaten aka ben alltan aldikca abartti..ve kabul etmej zorundaymisim gibii hissetirdi ve yuzume kapatmalar randevulara gec kalmalar normalde asla yaomadigi seglerdi

Benimde buna benzer bir zaman kaybım olmuştu yıllar önce...Gençlik işte gereksiz uzun ilişkiler.Çoğu da sonuca ulaşmadan bitiyor..Yaşanan güzel günlerin sorumluluğunu üstünde taşıyan ve ona göre bitiren çok az. Maalesef erkekler bizim gibi değiller bir çırpıda vazgeçebilirler.
Ne oldu oeki geri donsuu oldumu sana hic sen nasip attlattin

Bir ay hic yazmamis, siz bir ay daha bekleyin. Sakin yazmayin, sosyal medyadan da yok olun ,size ait haber alamasin. Sizi cok iyi taniyor bir parmak saklatinca kostura kostura doneceginizi iyi biliyor. Donunce de sikildigi iliskisini butun sorunlari ve guzellikleri ile kaldigi yerden devam ettirecegini de iyi biliyor. Baska heyecanlar pesinde. eger bir veya birbucuk ay sonra ararsa beraber bir iliski terapistine gidin. Yok aramazsa yalniz yasayin gururunuz ile yasayin. Kafanizda bitirin,aci cekersiniz ama kendinize guveniniz artar. Hayat dersi sinavini verir yildizli diplomaniz ile daha iyi iliskilere yelken acarsiniz.

7yilda hep ayrolalim diyordu hic umrsamazdi.isleri batmisken corona denen illet varken.ugrasi yokken ndden susar 1 ay cvp bile.vermedi.ayrilik msjina bana en cok bu zor geldi ve altijsaki sebepleri dusunmekten 1 aynher gun agladim severken gittgkmi soyledigim halde yazmadi hic
Ayrılmak istemiyosun madem neden ayrılalım diyosun 7 yıldır
Şimdi umursamış işte sürekli sana sevgilin alrılalım dese 7 boyunca bide naparsın ben olsam yüzüne bile bakmam

Bir ay hic yazmamis, siz bir ay daha bekleyin. Sakin yazmayin, sosyal medyadan da yok olun ,size ait haber alamasin. Sizi cok iyi taniyor bir parmak saklatinca kostura kostura doneceginizi iyi biliyor. Donunce de sikildigi iliskisini butun sorunlari ve guzellikleri ile kaldigi yerden devam ettirecegini de iyi biliyor. Baska heyecanlar pesinde. eger bir veya birbucuk ay sonra ararsa beraber bir iliski terapistine gidin. Yok aramazsa yalniz yasayin gururunuz ile yasayin. Kafanizda bitirin,aci cekersiniz ama kendinize guveniniz artar. Hayat dersi sinavini verir yildizli diplomaniz ile daha iyi iliskilere
elimden gelen emegi verdim bekledimde anasi babasi yoktu abileri ablasi vardi hicbiri ile.tanistirmadi oturacagi evi bile yoktu ofiste kaliyordu en son bu ise girince ev tuttu kendine herseyee arkasinda durdum.uzuldugum tek konu 1ay susmasi ona yakismadi.
Ayrılmak istemiyosun madem neden ayrılalım diyosun 7 yıldır
Şimdi umursamış işte sürekli sana sevgilin alrılalım dese 7 boyunca bide naparsın ben olsam yüzüne bile bakmam
Severken vazgecme durumuna getirirlerse bur gun anlarsin beni 7 yil evlilik yuzuk hayalimi gerceklestiremiceni anladiginsa giden birnerkek var git desigim icin gitseydi saha oncede gideedi dimi...kotu gunde yaninda olmama izin vermedi tek kurek cekmekle kayik ilerlemiyor ki kiiyiya.

Gitmek ne kolay.msjssiz aramdan msj atmadan gitmesi bu mu 7 yila yaksirlik

İyi de giden sizsiniz. Mesaj atıp ayrılmak isteyen sizsiniz. Kendinize sorun bu hareketim 7 yıla yakıştı mı diye. Adam neden sizin peşinizden koşsun dahası çok defa ayrılalım demişsiniz. Ayrılığı böyle ağzınıza sakız ederseniz gün gelir karşı tarafın canına tak eder. Çok fazla ilgi beklemişsiniz adam çalışıyor mesaj yazmasa normal bir durum, siz neden geç yazıyora takılmışsınız. Gelgitleriniz bunaltmış olabilir

İyi de giden sizsiniz. Mesaj atıp ayrılmak isteyen sizsiniz. Kendinize sorun bu hareketim 7 yıla yakıştı mı diye. Adam neden sizin peşinizden koşsun dahası çok defa ayrılalım demişsiniz. Ayrılığı böyle ağzınıza sakız ederseniz gün gelir karşı tarafın canına tak eder. Çok fazla ilgi beklemişsiniz adam çalışıyor mesaj yazmasa normal bir durum, siz neden geç yazıyora takılmışsınız. Gelgitleriniz bunaltmış olabilir
Bilemiyorim.belkide bahaneleri oldu.cok guzel ilerleyen bir iliskikiz vardi aramalari sormalari konusumdaki tartismalarimiz disinda bana elimden geleni yapicam evet bu aralar zor zaman geciriyorum yanimsa ol bunlari asalik.beraber demedi tartismaiz sonucunda olan bir durumdu konusurken yuzume kapadi.telefonu sakinlesnxe konusalim sea kaydi atmis.kendimi ifade eden kayit attim anlattim.beni nekadar ihmal.ettigini gormedigini,uuzdugunu ve farkinda inanin...tum olmazlaea ve hatalarina karsin yaninda durdum.dogum gunuydu ayriligimizim 30.gunu yinede kutladim..

Baskasi olabilir ihtimaki beni uzuyor hic kimse 7 yillik iliskisinden ilgisizlignden dolayi seni severek gidiyorum diyen insani susarak gonderirmi siz olsaniz 7 yillik iliskinizi susarak sonlandirirmiydiniz.soru isaretleri ile birakaafak 5 6 saate bir ariyor ise gitti en son musteri gelecek dua et olsun dedi 3 te gitti 8de ariyor uuykulu ustelik,dedim nzmn geldin haber vermedi 40 dkk surdu gorusme zaten geldim uyumusum diyor goruyomusunuz takmayisini...heo boyle yipratti beni son zamanlar
Aynen başkası da olabilir.uzgunum ama belkide sizden sıkılmıştır yeni heycanlar araiyodur

E bitirmeyi göze almışsınız zaten. Hala neyi sorguluyorsunuz?

Ekim ayi gibi melek adinda bi kiza maj ini gordym telefonunu vermezdi elime vende istemezdim jendisine guvense zaten telefonu orralarda olurdu diye duusnurekten.bnlgittigi denizi atmis durumuna whatsp kizsa cok guzel yer yazmis oni gorsym ve 10 gun ayrilddim ve engellemistim izaman vile pesimden kosmadi yani gun icinde 1 kere arari benn aradim salak gibi dedim belkide abarttim yada kaldiramacifimi dusundufumen gerindondum bilmuyorum sonrada bekkide ilgisizligi bu yuzenei diye dusundum haliyle cok severken hersey zor inanin..devam etmekte ayrilmakta...
Türkçe ağlıyor şu an.

Baskasi olabilir ihtimaki beni uzuyor hic kimse 7 yillik iliskisinden ilgisizlignden dolayi seni severek gidiyorum diyen insani susarak gonderirmi siz olsaniz 7 yillik iliskinizi susarak sonlandirirmiydiniz.soru isaretleri ile birakaafak 5 6 saate bir ariyor ise gitti en son musteri gelecek dua et olsun dedi 3 te gitti 8de ariyor uuykulu ustelik,dedim nzmn geldin haber vermedi 40 dkk surdu gorusme zaten geldim uyumusum diyor goruyomusunuz takmayisini...heo boyle yipratti beni son zamanlar
Yani en azından bir peki olur, bir sen bilirsin olur, bir keyfine kalmış olur demeliydi yani. Ayıp etmiş

Back
X