Bence haftaya kalp atisinida duyarsin cnm sikma canini
Yani doktor o kadar ifadesiz ki delircem.. Ortada kese yoktu ben hamileyim diye gittim hcglerimi bakildi 2 gun arayla haftaya bebegi goruruz dedi. Bahsettigi hafta olan gecen hafta gittim kese goruldu yine yuzunde korku dolu ifadesiyle yani kese saglam gorunuyo ama bebek gorunmeliydi dedi haftaya gel dedi. 1 haftadir yuzum gozum sivilce doldu herkes hasta misin diye soruyo aglayip duruyorum. E bugun gittim kalp atisi duyulmaliydi ama duyulmadi 1 hafta sure veriyorum dedi. Her gecen hafta eriyorum uzuntudenBence de haftaya duyarsın, bekle bir hafta daha bu haftalar herkeste baska oluyor. Sıkma canını.
Bence sikma canini bebregini gormussun bak ne guzel bidahakinre kalp atisinida duyarsin insallah bende hamileyim ama keseyi yorduk bebegi hala gorremedik banada bi hafta sonra gel dedi gec dollenme olabilir dedi belki seninde oyledir bosu bosuna sikma canini ha bende cok canim sikiliyor ama napiyim beklemek zorundayim hayirlisi bakalim insallah saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimiziYani doktor o kadar ifadesiz ki delircem.. Ortada kese yoktu ben hamileyim diye gittim hcglerimi bakildi 2 gun arayla haftaya bebegi goruruz dedi. Bahsettigi hafta olan gecen hafta gittim kese goruldu yine yuzunde korku dolu ifadesiyle yani kese saglam gorunuyo ama bebek gorunmeliydi dedi haftaya gel dedi. 1 haftadir yuzum gozum sivilce doldu herkes hasta misin diye soruyo aglayip duruyorum. E bugun gittim kalp atisi duyulmaliydi ama duyulmadi 1 hafta sure veriyorum dedi. Her gecen hafta eriyorum uzuntudenki ben gecen ay 22sinden beri hissediyorum bebegimi. Oyle ki 22sinden itibaren hissetmeme ragmen sabredip bu ayin 7si gittim kan verdim hcg 27 cikti. Erken farkettigim icin her gecen gun kahroluyorum ); oyle bi bi tecrubesi olan yok mu? 9. Hafta kalp atisi alan veya daha sonra ???
Ozaman sevin bos gebelik degil kanaman yok biseyin yok neden uzuyorsunki kendini bekle annesi bebisin biraz daha buyusun kalp sesinide duyarsin uzme kendini bosuna bak gor bu sefer gittiginde duyucaksinBebegimi gorduk kalp atisi alamadik 8+1.
Onumuzdeki hafta 9. Hafta olcak hic duymadim 9. Hafta kalp atisi diyeni tecrubesi olan varsa bisey soylesin nolur
İnsallahh oyle cok dua ediyorum kiOzaman sevin bos gebelik degil kanaman yok biseyin yok neden uzuyorsunki kendini bekle annesi bebisin biraz daha buyusun kalp sesinide duyarsin uzme kendini bosuna bak gor bu sefer gittiginde duyucaksin
Ne cok isterimm ne cokkkTatlim bence senin gec dollenme olmuş sat ve kese arasındaki hafta farki buna işaret. O yüzden canını sıkma, normalde zaten kalp atisini 7-8 haftalarda duymaya basliyosun. Bi hafta surenin sonunda bence duyacaksin pit pitlari :)
Bende oyle dusunuyorumTatlim bence senin gec dollenme olmuş sat ve kese arasındaki hafta farki buna işaret. O yüzden canını sıkma, normalde zaten kalp atisini 7-8 haftalarda duymaya basliyosun. Bi hafta surenin sonunda bence duyacaksin pit pitlari :)
Hadi insallah1 2 hafta geriden veya ileriden gitmesi onemli degil diye biliyorum zaman ilerledikce ultrasonda da satla uyumlu hale geliyor. Ultrasonda kucuk gorundugu icin kalp atisi gormemistir.
Ben sata gore 8+3'te kalp atisini gordum. Ama ultrasonda 7 haftalik gorunuyordu.
Tek dusunebildigim bu sabah aksam.... Bulantilar zaten sakin kalmaya firsat vermiyoBende daha duymadım kalp atışını İnş duyarız canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?