8 - 14 Ağustos 2022 Haftalık Burç Yorumları

haft (2).jpg

Sevgili Koçlar

Pazartesi günü kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesi ile ilgili konularda şanslısınız. Salı ve çarşamba günleri işiniz ve çalışma arkadaşlarınızla yeni projeler ve fırsatlar karşınızda. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak gündeminize gelebilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron unvanında olan kişilerle problemler yaşayabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza dikkat. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz.

Sevgili Boğalar

Pazartesi günü finansal konular, borçlar, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konuları gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Ödenmeyen borçlar ve alacaklı olduğunuz mirasla ilgili ne yapsam düşünceleri zihninizde dönebilir. Salı ve çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular, eğitimlerle ilgili gündemler yaşanabilir. Seyahat edilebilir. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Hafta sonu yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz.

Sevgili İkizler

Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bunlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Hafta sonu yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. İşinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni Ay'dan etkilenen burçlar arasında yer alıyorsunuz. Bazılarınız iş değiştirebilir.

Sevgili Yengeç

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Hafta sonu kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurt dışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir.

Sevgili Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız tatile çıkabilir. Eğlenceli keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Hafta sonu hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Sevgili Başak

Pazartesi günü ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edecek. Evinizle ilgili bir problem varsa bu gündem gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar gündeminize gelebilir.

Sevgili Terazi

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Ertelediğiniz bir alışveriş varsa bu gündeminize gelebilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailenizi ilgilendiren konular gündem gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Sevgili Akrep

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Güneş Satürn karşıtlık açısı sosyal çevrenizle bir aktivite içerisine girecekseniz kazalara karşı dikkatli olmanız gereken sert açıların olduğu bir gün olacak. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme gündeme gelebilir. Hafta sonu yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Yatırım konuları, hobiler ve eğlence gündeme gelebilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken beklenmedik maddi kayıplar görülebilir.

Sevgili Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü aile içi iletişimde daha sakin ve egodan uzak olunmalıdır. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak

Pazartesi günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Hafta sonu yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane, bakım evleri gibi kapalı alanlarda bulunan yakın çevrenizden kişiler varsa bunlarla alakalı konular gündem gelebilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir.

Sevgili Kova

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonu maddi ve manevi değerlerle ilgili konular hayatınızda daha çok ön plana çıkacaktır. Manevi değerleri sorgulayabilirsiniz. Size değer veren insanlarla yolunuza devam etmeyi tercih edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz.

Sevgili Balık

Pazartesi günü toplum önündeki statünüzle alakalı konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri hastane kontrolleri gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Hafta sonu yeni bir imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda ben buradayım demek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte egoya dikkat etmelisiniz. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız.




Özlem Recep
 
haft (3).jpg


Koç
Bu hafta yaşanacak olan dolunay, sosyal konular başta olmak üzere partiler ve tanımadığınız insanlar, kalabalıklar, yeni tanışmalar, popülerlik gibi konularla ilgili olacağı için kalabalıklar karşısında ve yeni tanışmalarda daha temkinli olmanızı tavsiye ediyor.


Boğa
Dolunay bu hafta kariyer ve toplumsal saygınlık ve tanınmışlığınız, organizasyon, yönetim ve iktidar kurduğunuz alanlar, aynı zamanda gelecek ile ilgili hedefleriniz ve işinizle ilgili konularda bazı bitişlere ve sonlanmalara neden olabilir. Dikkat!



İkizler
Kova burcundaki dolunay yüksek öğrenim hayatınız, yurt dışı ile olan ilişkileriniz, diğer kültürlere karşı tutum ve merak, hoşgörü ve hümanizm, uzak yolculuklar, yabancı ülkeleri gezip görme ve uzun vadeli planları da içinde tutan konularla ilgili olacağı için bu başlıklar hakkında daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.


Yengeç
Bu hafta etkisini hissedeceğimiz dolunay miras, evlilik ya da ortak çalışmalara ait payların ve kazançların durumu, sezgileri, kişinin kendini dönüştürmesi, ruhsal gelişim gibi meseler ve tabii resmi işler, kamu, devlet alanındaki işlerinizle ilgili olarak biraz koşturmanızı sağlayabilir. Sakin olmaya gayret edin.


Aslan
Ağustos ayının bu dolunay haftasında ilişkiler, ortaklık, evlilik ve tabii mahkemeler konusunda bazı değişimler yaşamanız mümkün olabilir. Kendinizi bu anlamda ne kadar anlayan ve dinleyen tarafta tutarsanız o kadar sizin için kazançlı olacaktır.



Başak
Bu hafta yaşanacak olan dolunay çalışma arkadaşlarınız, evcil hayvanlarınız ve her şeyden önemlisi sağlığınızla ilgili konularda sizi hareketlendirecek gibi görünmekte. Bir şeyleri tamamlamak ve yerine koymak için ise ideal bir dönem içindesiniz de diyebiliriz.


Terazi
Bu hafta dikkatiniz aşk ve çocuklar aynı zamanda da hobileriniz üzerinde olacak gibi duruyor. Var olan bir ilişkinizi korumanız gerekebilir veya bu ilişkiyi artık çevrenize deklare etmek durumunda kalabilirsiniz. Ne olursa olsun ilişki konusunda duyargalarınızın açık olmasına bakın.


Akrep
Kova burcunda yaşayacağınız dolunay sizin bütün dikkatinizi aile büyüklerine, emlak konularına çekecek olabilir. O nedenle taşınma, tadilat veya çok uzun süredir ertelediğiniz konular önünüze gelecek olabilir. Bu konuları derleyip toparlamanızda fayda var.



Yay
Dolunayın etkisi sizde iletişim ve çok yakın çevrenizdeki insanlarla ilgili gelişmelerde görünecek. Bu hafta sizi ilgilendirmeyen konulara girmemeniz ve sizden fikriniz sorulmadığı sürece konuşmamanız hayrınıza olacaktır diyebilirim. Ve ayrıca ekonomik konulara da dikkat edin.


Oğlak
Haftanın dolunay etkisinde maddi konulara kendinizi gömülmüş bir halde bulabilirsiniz. Bu konularda bazı değişimler söz konusu olabilir, şaşırmayın. Eğer borsa veya kripto paralarla ilgiliyseniz bazı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Mümkün olduğunca sakin kararlar vermeye bakın.


Kova
Bu hafta dolunay sizin tam da burcunuzun üzerinde gerçekleşecek. Bunun size en önemli getirisi, artık sırtınızda boş yere taşıdığınız yüklerden sıyrılacak olmanız. Hayata dair kendinizi konumlandırmak açısından avantajlı fakat yeni bir şeylere başlamak için çok da sevimli bir hafta olmayabilir.



Balık
Bu hafta çevrenizdeki insanların özel hayatları ile ilgili bazı dedikodular kulağınıza gelebilir. Veya sizin ile ilgili hadsiz konuşmalara şahit olabilirsiniz. Bu ve buna benzer manasızlıkları çok dikkate almadığınız sürece bu hafta sizin için olumlu bir hafta bile olabilir.



Murat İpek
 
Screenshot_20220808-144518_Instagram.jpg

Screenshot_20220808-144521_Instagram.jpg

Screenshot_20220808-144524_Instagram.jpg

Screenshot_20220808-144531_Instagram.jpg

Screenshot_20220808-144538_Instagram.jpg




____________________________________________________________________________________________




Screenshot_20220808-202003_Instagram.jpg
 
haft (1).jpg

Sevgili Koç; Bu hafta, sizin arkadaşlık alanlarınızda gelişmeler gündeme geliyor. Dost düşman belli olacak. Bu zamana kadar görüp görmezden geldiğiniz birçok kişinin gerçek yüzüyle yüzleşmek durumunda kalacaksınız. Yeni sosyal çevreye gireceksiniz. Yeni arkadaşlıklar kurdukça sonlandırdıklarınızın bir kayıp değil kazanç olduğunun bilincinde olacaksınız. Hedef ve ideallerinizi tamamlayacaksınız. Parayla ilgili yaşadığınız problemleri sonuçlandırabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili ilerlemek istediğiniz alanlarla ilgili muazzam fırsatlarla karşılaşacaksınız. Aile hayatınızda biraz daha sakin kalmalısınız. Aile büyüğü erkeklerle fikirsel anlamlarda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayan kaile büyüklerinizi kırmamaya özen gösterin. Yalnız bir Koç burcuysanız, yeni kişiler tanıyabilirsiniz. Ancak bugün ay boşlukta olduğu için 21.30'a kadar acele etmemenizde fayda var. Oldukça sağlıklı ve sıhhatli bir haftadasınız.

"Büyüklerinize karşı saygılı olmalısınız. Haklı olmaya çaba sarf etmeyin"






Sevgili Boğa; Bu hafta, çok güzel bir haftadasınız! Özellikle toplumsal statü ve kariyerinizle ilgili uzun bir süredir arzu ettiğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Bu durum da kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacak. Yapacağınız değişimler kadersel ve aşk hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Evlilik tekliflerine hazır olmalısınız. Ancak hızlı karar vermemeye özen göstermelisiniz. Aşktan yana inanılmaz şanslı ve mutlu olacağınız bir haftadasınız. Yalnız olanlar uzun ilişkilere kendilerini hazırlasa iyi olur! Aileyle ilgili, daha önce yaşadığınız fikir ayrılıklarınız sona eriyor. Evinizle ilgili bazı değişimler yapabilirsiniz. Güzel değişimler sayesinde enerjiniz de yenilenecek. Geleceği düşünerek, belirsizliklere yer vermeyeceksiniz. Bu hafta kimsenin sizi acele karar vermeye zorlamasına izin vermemelisiniz. Arkadaşlarınızın baskılarına karşı dikkatli olmalısınız.

"Kendi bildiğinizi yapın"






Sevgili İkizler; Bu hafta, yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa, iletişim konularında bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bunun gelip geçici olduğunu bilmelisiniz. Çok daha büyük başarılara imza atacaksınız. Beklentilerinizin üzerinde fırsatlar karşınıza çıkacak. İçsel hayatınızda huzur ve mutluluğa kavuşacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler yaşanabilir. Hakkınızda konuşulanları öğrenebilir ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Duyduklarınızın hesabını sormamalı ve psikolojinizi bozmamalısınız. Bu hafta, yakın çevrenizde bulunan, bu zamana kadar fark etmediğiniz birini fark edebilir ve güçlü bir aşka başlayabilirsiniz. Aşkta şansınız dönecek ancak ortaklaşa işlerde dolandırılmaya çok açık olduğunuzu bilmelisiniz. İşinizi ve paranızı iyi bir şekilde yürütmeniz gereken bir haftadasınız. Çok temkinli olmalısınız.

"Kararlarınızı kendi başınıza alın"


Sevgili Yengeç; Bu hafta, iş, para ve kariyer konusunda oldukça şanslısınız. Bir türlü sonuçlandıramadığınız işleriniz sürpriz bir şekilde sonuçlanabilir. İnanılmaz başarılara imza atabilirsiniz. Uzun zamandır elinize ulaşmasını beklediğiniz paraya kavuşabilirsiniz. İşlerinizin büyüyeceği bir haftadasınız. İlerleme ve yükselme yaşayacaksınız. İkili ilişkilerde baskıcı ve kıskanç olmamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz mutlu olacak diye sevmediğiniz şeyleri yapmaya kendinizi mecbur bırakmamalısınız. Kendinize vakit ayırmalı ve nasıl bir ilişki yaşadığınızı fark etmelisiniz. Değişmekten korkmamalısınız. Hiç kimseye kendinizi feda etmeyin!

"Kendini kimseye feda etme"



Sevgili Aslan; Bu hafta, evlilik ve ikili ilişkiler konusunda gelişmeler gündeme gelebilir. Hayatınızı kötü etkileyen kişilerle yol ayrımına girebilirsiniz. Sizi kötü etkileyen her şeyi hayatınızın dışında bırakacaksınız. Çevrenizdeki herkes hayretle sizi izleyebilir. Gururunuzun daha da güçlenmesini isteyeceksiniz. İş, para ve kariyer konularında şahane gelişmeler yaşayacaksınız. Bu şekilde, kendinizi hem mutlu hem de güvende hissedeceksiniz. Aşk hayatınızda yersiz kıskançlıklar yapmamaya özen göstermelisiniz. Siz yapılmasını istemediğiniz şeyleri partnerinize yapmamalısınız. Her konuda aldığınız kararların arkasında duracaksınız.

"Kararlarınıza güvenin"



Sevgili Başak: Bu hafta, sizi üzen ve yoran olaylara odaklanacak ancak bir yandan da arınacaksınız. Yanlış olduğunu bildiğiniz halde sürdürdüğünüz her şeyden arınacaksınız. İlişkisel kaderlerinizin değişime gireceği bir haftadasınız. İş ve kariyeriniz konusunda, bu zamana kadar planladığınız olaylara arzu ettiğiniz gibi ulaşacaksınız. Para konularında yaşadığınız sorunları da çözümleyeceksiniz. Arkadaşlarınız konusunda da hayatınızdan bazı kişileri çıkarabilirsiniz. İlişkiler konusunda detoks haftasındasınız. Hayatınızdan çıkardığınız kişileri geçici olarak değil kalıcı olarak çıkaracaksınız.

"Yaşayacağınız arınmanın bir fırsat olduğunu bilin"



Sevgili Terazi; Bu hafta, yaptığınız yanlışların farkına varacaksınız. Ruhunuza iyi gelen her şeyin artarak çoğalmasına izin vereceksiniz. Aşk hayatınızda değişim ve gelişimler yaşayabilirsiniz. Çözüme kavuşması gereken konular çözülecek. İş hayatınızda, parasal konularda ciddi anlamda gerilimler ve belirsizliklerin geride kalacağını bilmelisiniz. Bitirdiğiniz hiçbir şeyi tekrar etmemeniz gereken bir haftadasınız. Denenmişi denememelisiniz. Ayrıca yeni bir iş kurduysanız büyük yükselişler elde edebilirsiniz. Hızlı kararlar almamalı ve adapte olmaya çalışmalısınız. Diş sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir haftadasınız.

"Denenmişi denemeyin"



Sevgili Akrep; Bu hafta, ev ve aile hayatınızda çok etkili olacak. Taşınma kararı alabileceğiniz bir haftadasınız. Yaşam alanınızda ciddi anlamda değişimler yapabilirsiniz. Bu durum da şansınızın değişmesine katkı sağlayacak. Kendi yaşamınızı daha kaliteli hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. Kariyerinizde gelişmeler yaşayacaksınız. Kalkıştığınız her yolculukta ayrı bir farkındalık yaşayacaksınız. Kalbi boş olanlar yeni ilişkilere hazır olmalı. Bu dönem hayatınıza giren kişiler ne kadar değerli olduğunuzu size hissettirecekler. Evlilerin ise romantizmi artacak.

"Gelecek korkusu yapma"



Sevgili Yay; Bu hafta, yakın çevrenizle ilgili size sorun yaşatan kim varsa hayatınızda zorluk çekmeden uzaklaştıracaksınız. Memnun olmadığınız işlerinizi sonlandıracaksınız. İş ve kariyer alanında ilerleme teklifi alabilirsiniz. Olumlu sonuçlar elde ederek güven duygunuzu artıracaksınız. İnanılmaz fırsatlar elde edeceksiniz. Aşk hayatınızda, haftanın sonuna doğru, daha önceden gözünüze kestirdiğiniz kişinin size yanaşacağını görebilirsiniz. İlişkiniz varsa, gereksiz kıskançlıklarda bulunmamalısınız. İlişkinizin enerjisini bozmamalısınız.

"Kendini düşün, çevrene karşı anlayışlı ol"


Sevgili Oğlak; Bu hafta fazlasıyla gergin olacağınızı bilmelisiniz. Çok büyük kavgalar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. Para alanında yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmek için acele etmemeli sabretmelisiniz. Kadersel değişimler yaşamaya niyet etmeli ve isyankar tavırlar sergilememelisiniz. Çevrenizdeki herkes, sizin gibi disiplinli ve planlı olmayabilir. Olmanız gerektiği gibi olun ve kimseyi kendinize benzetmeye çalışmamalısınız. Aşk hayatınızda pişman olacağınız adımlar atmamalısınız. Ne arkadaşını ne de sevgilini terk etmeniz gereken bir haftadasınız. Bu hafta cinleriniz tepenizde olacak! "Ben sakinim dikkatliyim" olumlamasını yapmanızda fayda var. Kendinizi germemeye özen göstermelisiniz.

"Her konuda sakin ol"

Sevgili Kova; Bu hafta, değiştirmek istediğiniz konular üzerinde fazlasıyla çaba sarf edebilirsiniz. Huzurlu olmak için hayatı akışına bırakmanızda fayda var. Geçmişte yaptığınız hataları tekrar tekrar gündeme getirmemeli ve kendinizi suçlamamalısınız. Pişmanlık duymak yerine hayatın size ne öğrettiğini düşünmelisiniz. Farkındalığınızı değiştirmeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız tarafından haksızlığa uğrayabilirsiniz. Onlara en büyük ceza görmemezlikten gelmek olacaktır. Eski partnerlerinizin de sizin hakkında ne konuştuğunuzu umursamayın. Eskilerden haber getiren arkadaşlarınızla bağınızı koparmanızda fayda var. Daha hayırlı insanlarla yola çıkacağınıza emin olmalısınız.

"Kendini hiçbir konuda suçlama"

Sevgili Balık; Bu hafta, gizli saklı konular ortaya çıkacak. Bunu bir şanssızlık değil şans olarak görmelisiniz. Kafanızdaki tüm soru işaretleri son bulacak. İçinde bulunduğunuz işteki sizi geren konuların geçici olacağını bilmeli ve karşınıza çıkan fırsat gibi görünen iş tekliflerine hemen atlamamalısınız. Güzel arkadaşlıklara ve aşklara adım atabileceğiniz bir haftadasınız. Bireysel yaşam ve hayatınız konusunda hızlı karar verip, yanlış seçimler yapmamalısınız.
"Her konuda araştırmacı olun"





Nuray Sayarı
 



  • Koç burcu, bu hafta parasal konularda ani iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz.
  • Boğa burçları bu hafta kariyer konularında özellikle büyük dönüşüm, değişim enerjileri sizleri etkiliyor. Parasal konularda şifalanmalar başlıyor.
  • İkizler burcu akademik konular ve eğitimle alakalı biraz zorlanma yaşayabilir. İş ve kariyer konularında güzel bir dönem
  • Yengeç burçları iş hayatında çok mutlu ve parasal anlamda rahat ettikleri bir dönem.
  • Aslan burcu ilişkiler düzene giriyor bir şifalanma var. Özellikle kariyer konularında mükemmel şansı var.
  • Başak burçları toplu paralar geliyor finansal anlamda haftanın şanslısı Başak burcu.
  • Terazi burcu çok güzel bir dönemde ve maddi açıdan destek alma durumu söz konusu.
  • Akrep burçları kariyerde çok güzel gelişmeler var, kazançlar bol bol geliyor.
  • Yay burçları başarı size geliyor, eğitime başlamanız gerekiyorsa mutlaka başlayın, ertelemeyin.
  • Oğlak burcu aile, ev, yuva alanlarında biraz mücadele edebilirsiniz.
  • Kova burcu aile, yuva, eğitim konularında başarılar elde edebilir.
  • Balık burçları parasal konularda rahatlıyor, aşk hayatı baya karışık ve gündemde.



Tüm bu gergin enerjilerin içinde herkese huzurlu ve mutlu bir hafta dilerim.

Sevgiyle Kalın.
Astrolog Veronika
 
X