8 - 14 Mart 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.787
2.659
kedi 0 (28).jpg

KOÇ
İçe döndüğünüz, durup düşündüğünüz bir hafta olabilir. Duygusal, ruhsal ve fiziksel anlamda üzerinizdeki baskılardan kurtulabilirsiniz.

Enerjiniz bu hafta düşebilir, aile büyüklerinde bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Maddi olarak harcamalar artarken, acele kararlar vermekten kaçının. Düşünmeden karar almayın. Kafa karışıklığı duygusal ilişkilerde bazı hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Ruhsal anlamda terapi, tedaviler adına şifalandırıcı etkiler altındasınız.






BOĞA
Hedefler, yeni amaçlar, yeni kararlar belirleyebilirsiniz. Kariyerde yeni adımlar atabilirsiniz.

Yeniliklere adım atabilirsiniz. İş görüşmeleri yapabilir, fırsatlarla karşılaşabilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Aile, ev, yuva konularında sağlık konuları tetiklenebilir. Duygusal ilişkilerde yeni flörtler başlayabilir. Harcamalarınız bu hafta artabilir. Yönetici gezegeninizin Balık burcundaki hareketiyle güzellik, estetik konularında değişiklikler için güzel günler.





İKİZLER
Kariyer ve geleceğinizle ilgili başarı ve ilerleme yolundasınız. Sağlam ve akılcı kararlar almaya çalışın.

Seçimlerinizi iyi değerlendirin. Toplumsal statünüzde değişim, yenilik söz konusu olabilir. Önümüzdeki hafta motivasyon düşüklüğü, doğru karar almakta zorlanacağınız etkiler söz konusu olabilir. Geleceğiniz konusunda hayalci davranmayın. Maddi konularda yanlış yatırımlardan, gereksiz harcamalardan kaçınmaya çalışın.









YENGEÇ
Gelecek planlarında yenilenme zamanı. Eğitim, seyahat, çevrenizden destek alacağınız bir dönemdesiniz.

Ailedeki sorunların çözümü, evlilik kararları, yaşamdaki düzeninizin değişmesi söz konusu olacaktır. Hem kendi sağlığınızda hem ailede sağlık konusunda bazı hassasiyetler ortaya çıkabilir. Hukuksal konularda bazı belirsiz durumlara, ticari konularda yanlış adımlara karşı temkinli olun






ASLAN
Finansal konular mercek altında. Maddi kaynaklarınızı doğru değerlendirmek kariyerde acele kararlar almamak önemli.

Eşinizle, ortağınızla ya da ailenizle ortak gelirleriniz, kredi, ödemeler, vergi, nafaka, sigorta, prim gibi konularda bazı mücadeleler, yeni kararlar gündeme gelebilir. Adımlarınızı her konuda sağlam atmaya çalışın. Harcamalarınızı, bütçenizi planlayın. Sağlığınıza özellikle bu hafta özen gösterin. Sezgileriniz ve hisleriniz çok kuvvetlenirken, haberci rüyalar görebilirsiniz.







BAŞAK
İkili ilişkiler, ortaklıklar anlamında yeni başlangıçlar hayatınıza gelebilir. Yeni duygusal birliktelikler, ya da süregelen birlikteliklerde romantik paylaşımlar ortaya çıkabilir.

Kimileri için de ilişkiler adına gökyüzü kandırılma ve kendini kandırma fazla fedakârlık durumlarına karşı uyarıyor. Problemleri çözme adına şefkat enerjisi etrafınızı sarmalayacaktır. Karşıt burcunuzda meydana gelen Neptün etkileşimi enerjinizde bir düşüş meydana getirebilir. Hayal kırıklıklarını önlemek adına tüm ilişki, anlaşma ve sözleşme konularına temkinli yaklaşın.








TERAZİ
Mesleğiniz, iş ve çalışma koşullarınızda yoğun bir hafta sizi bekliyor. Çok çalışacaksınız.

Hedeflerinizi gerçekleştirmek isteyecek ve başarı sağlayacaksınız. Birçok işi bir arada yapmak isteyebilir, yorgun düşebilirsiniz. Sağlığınıza karşı özenli ve dikkatli olun. Birlikte çalıştığınız kişilerle yeni projeler gündeme gelebilir. Neptün enerjisi güven kırıklığı yaşamamanız adına tüm ilişkilerinizde sağlamcı bir şekilde ilerlemeniz konusunda uyarıyor.








AKREP
5. evinizdeki Güneş-Neptün kavuşumu kimileriniz için yeni aşk, duygusal birliktelik ve flört başlangıçlarını gündeme getirebilir.

Romantik etkiler artıyor. Var olan ilişkilerde sorunları olanlar adına empati kurmak ve bağışlama enerjileriyle çözüm yoluna gidebilirsiniz. Çocuklarınızın hayatıyla ilgili yeni planlar, kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı yetenekler, hobiler ve bu hobileri işe çevirmek gibi planlarınız varsa güzel bir dönemdesiniz.







YAY
Genel motivasyon ve yaşamsal enerjinizde düşüş meydana gelebilir.

Kendinizi yapmak istediğiniz plan ve hedeflerinizin içinde kararsız hissedebilir, belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Aile, ev, yuva, ilişkiler anlamında sağlam adımlar atmalısınız. İlişkilerde fazla fedakâr davranışlar hayal kırıklığı yaratabilir. Mal, mülk alım satımı, gayrimenkul, taşınma, yer değişikliği gibi konular gündeme gelirken, yeni kararlar alabilirsiniz. Bu hafta ebeveynlerinizin sorumlulukları ve sağlıkları ön plana çıkabilir.







OĞLAK
Kardeş, yakın akraba ve arkadaşlarınızla gündemler, onların hayatlarındaki konu ve kavramlar artıyor. Sosyalleşiyorsunuz.

İletişim trafiğiniz hızlanacak. Önümüzdeki 15 gün işinizde yeni anlaşmalar, yeni plan ve programlar yapabilirsiniz. Zihniniz çok yoğun olacağından konsantrasyon sorunları, unutkanlık yaşayabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde sorunları çözme yoluna giderken, kırgın olduğunuz kişilerle barışabilir, affedebilirsiniz. Seyahat planları gündeme gelebilir.




KOVA
Mesleğiniz, kariyeriniz, finansal kaynaklarınızı çoğaltmak adına önemli bir dönemdesiniz. İş temponuz artıyor.

Yaşamınızı değiştirmek, gelecek planları yapmak gibi sizi dönüşüme itecek her konu yıl boyu devam edecek. Paranızı yatırımlar yapmak ve değerlendirmek adına planlı hareket etmelisiniz. Borç alıp vermeyin, harcamalarınızı abartmamaya dikkat edin.





BALIK
Güneş, Neptün ve Venüs’ün burcunuzda kavuşumu hayatınızdaki hedeflerinizi gerçekleştirmek adına sizi harekete geçiriyor.

Fiziksel görüntünüzde değişimler, estetik, güzellik konuları, ilişkilerde yeni kararlar alabilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hayatınızda yapmak istediğiniz her yeniliğe karşı somut adımlar atarak temkinli olun. Bu hafta duygusal karmaşalar, bazı konularda kararsızlık yaşamanız olası görünüyor.






Seyran Ataklı
Sözcü
 
Gerçek mi, değil mi? Sensörlerimize dikkat!

Bu haftanın en önemli hareketi, yeniay ve Neptün kavuşumları. Hafta ortasında ise minik bir gerilim yaşamamız olası. Kararlar alıp hayata geçirmek isteyebilirsiniz ama Mart’ın 3. haftasını beklemeniz çok daha iyi olur.

kedi 0 (30).jpg


8 MART 2021- 14 MART 2021 GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU
Ay’ın konumu:

8 Mart- 14 Mart haftasında Ay, oğlak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Balık burcunda olacak.

Haftanın Gökyüzü olayları:
Haftaya Ay’ın oğlakta ilerlemesiyle başlıyoruz. Çok belli ki çalışma hayatının ve para meselelerinin tam ortasında olacağız. Bu noktada spakülatif yatırımlar için dikkatli olmamımızda fayda var. Özellikle borsa, kriptopara yatırımlar yaparken temkinli olun doğru bilgi ve birikimle hareket edin. Çünkü paranın tanrıçası Venüs, Güneş ile kavuşuma yanmaya doğru ilerlemekte. Bugün yediğiniz hurmalar ilerde cüzdanınızı tırmalamasın.
Bu haftanın yıldızı Neptün olacak! Hafta sonununa doğru peşpeşe hem Venüs, hemde benliğimizi anlatan Güneş kafası bin dünya Neptünle kavuşacaklar. Yanlış anlamalar, belirsizlikler, uçuk uçuk hayaller bizi sarıp sarmalayabilir. Bunun etkisi hafta ortalarından itibaren başlar. O nedenle önemli konularda karar vermeden önce gökyüzü pembe pembe uçuşurken dikkat etmekte fayda var.
Ve yine hafta sonu Balık burcunda yaşanacak olan yeniay bizi her alanda tazeleyip güzel başlangıçlara davet edecek gibi görünmekte. Yukarıda da belirttiğim gibi işin içinde Neptün olduğu için sağlıklı düşünün olur mu?
Hafta ortası ise Venüs, Ay düğümlerine zor bir açı yaparken, aynı zamanda Ay ise Uranüs denilen vurdumu oturtan sevimsiz ile kavga edecek. O nedenle çarşamba gününe iki kere dikkat etmekte fayda var.
Benim güzel okuyucularım, işin özeti bu hafta gerek maddi, gerek manevi çok önemli kararlar almamaya gayret edin. Almanız gereken kararlarda ise işi bilen birilerinden bol bol tavsiye alın bu gerçekten önemli.




Koç
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.
Bu haftanız psikolojik anlamda kendinizi yenilemenizle ilgili olacak diyebiliriz. Özellikle hafta sonu yaşayacağınız yeniay artık sizi o kapalı kaldığınız, içinizi bayıltan hallerden uzaklaşmanız için teşvik edecek. Bu anlamda 2021’in ilk yenilenmelerinden birini yaşayacaksınız da denilebilir. Ayrıca sosyal anlamda biraz daha aktif olmaya bakın bu size yardımcı olacaktır. Para konusunda ise artık bu hafta plan yapın ve önümüzdeki hafta yürürlüğe koyun derim.


Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.
Bu haftanın en güzel hareketi; para evinizdeki İkizler Mars’ının, yaralı şifacı olarak adlandırdığımız asteroid olan Şiron’a güzel bir açı yapması ve onunda kariyerde transit yapan Satürn’e harika açısı. Bu sizi para ve kariyer konularında hem aktif kılacak hem de yeni kazanç kapıları açabilir. 13’üne kadar bu konuyla ilgili ev ödevlerinizi doğru yaparsanız 13’ünden sonra paranızı çoğaltmak için hoş ve iyi yatırımlar yapmanız sizin için hayırlı olacak gibi duruyor.


İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.
Mart’ın ikinci haftası sizin için en güzel yanı kariyerde cumartesi yaşayacağınız yeniay olacak. Her ne kadar bu yeniay Balık burcunda ve Neptün etkisinde olsada size bu anlamda güzel başlangıçlar yaşatabilir. Özellikle hayal gücünü coşturacak olan bu yeniay sanatçı kişilik özelliği gösterenler için olumlu duruyor. O nedenle yeni bir işe başlamak veya taze fikirleri ortaya çıkarmak için iyi bir zaman. 13’ünden sonra tam gaz ileri. Bu hafta ayrıntılı planlar yapın derim.


Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.
Bu haftanın sizin için en önemli gelişmeleri eğitim ve yurtdışı konularında olabilir. Bunun yanında yargıda işleriniz varsa, yani yüksek mahkemeler, yargıçlar, savcılar vb. veya yurdışı ile ilgili yeni gelişmer sizi enterese edebilir. Keza bu konularda da yanılma, istemeden de olsa karşınızdakileri yanıltma olasılığınızın olduğunu unutmayın. Ayrıca bu hafta kendinizi biraz daha içe dönük hissetmeniz mümkün. Kollarınıza, ayaklarınıza dikkat edin.


Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.
Bu hafta sizin başlıca meseleniz cinsellik ve devlet daireleri. Biliyorum bu ikisini yanyana koyduğumuzda çok manasız bir şey çıkıyor ortaya ama yeniay sizde bu iki konuda yenilikler, farklılıklar yaşayabileceğinizi bunun için değişime hazır olmanız gerektiğini söylemekte. O nedenle devlet daireleri, miras, eşinizin parası gibi konularda artık başlangıçlarda bulunabilir, yeni bir gelişim için plan yapabilirsiniz. Cinsellikte ise romantik büyülenmiş anlar yaşamanız pek mümkün.


Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.
Başaklar için bu hafta evliyseniz veya uzun ilişkileriniz söz konusu ise yeni başlangıçlara hazırlık zamanı. Var olan ilişkinizde yeniden yapılanma, meseleleri çözmek için yeniden bir iletişim mümkün görünüyor. Bunun yanında mahkemeler ve avukatları da analatan yeniay hareketliliği size bu ve benzeri konularda çıkış yolları sunacak diyebiliriz. O nedenle bu hafta içi kendinizi daha çok bu konularda kafa yorarken bulabilirsiniz. Disiplinli olun!


Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.
Teraziler için bu hafta daha çok sağlık ve sağlıkla ilgili mevzularda ilerleyecek. Özellikle hafta sonu yaşanacak olan yeniay sizin sağlığınız konusunda olumlu gelişmelere neden olacak gibi durmakta. Bu hafta özellikle yüksek tansiyon hastasıysanız veya kan değerlerinizde sorun varsa dikkatli olmanızda fayda var. Keza çalışma alanı, atmosferi ve iş arkadaşlarınızla da ilgili enteresan gelişmeler olabilir. Zorunda kalmadıkça milletin işine karışmamanızda fayda var.


Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.
Bu hafta akrepler için oldukça sıcak geçecek dersek yanlış olmaz. Venüs malum aşk evinizde hayaller gezegeni ile kavuşumda üstüne hafta sonuna doğru da yine bu alanda yeniay olacak. Bunun size dönüşü yeni bir aşk ve tutkulu güzel anlar demek. Bu anlamda gayet iyi gelişmeler olabilir. Sağnıza solunuza biraz bakının kös kös oturmayın öyle. Ayrıca kök ailenizden de hoş haberler gelebilir. Toprak, arsa meselesi varsa çözüm için konuşmalar olabilir.


Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.
Bu hafta sizin para konusu ile açılacak, arkadaş, eş, dost meseleleri ile devam edip anne baba konularında haftayı bitirebilirsiniz. Bu süreçte hafta sonuna doğru yaşayacağınız Balık yeniayında sizin biraz kafanız meşgul dikkat dağınıklığı ile hareket ederken bulabilirsiniz kendinizi o nedenle özellikle aile içinde bir karar alma durumu falan olursa acele etmeyin konuyu önümüzdeki haftaya bırakın. Bu hafta yanılgı payımız hayli fazla…


Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.
Bu haftanız iletişim ve çevrenizle olan ilişkilerinizi temel alarak ilerleyecek ve bunun yanında maddi konularda enteresan gelişmeler yaşamanız muhtemel. Özellikle hafta başında iş ve çalışma koşullarınızda bir hızlanma yaşamanız mümkün. Ve ayrıca alacak, verecek dengesine dikkat etmenizde fayda var. Bir anda elinizden yüksek meblalarda para çıkabilir veya gelebilir. Bir yanlışlık yapmadığınıza emin olun.


Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.
Bu hafta ikili ilişkiler, aşk konularında önünüz açık durmakta. Ve bu konu ile ilgili olarak hafta başında biraz gerginlik yaşama riskiniz var. Dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle ikili ilişkilerde maddi konular zeminde duruyorsa ileriye yönelik olarak yapacağınız atılımı 13 Mart sonrasına bırakmanızda fayda var. Ve kendinizle ilgili her ne konu olursa olsun karar vermeden önce uçmadığınızdan, gerçekçi olduğunuzdan emin olun.


Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.
Mart’ın bu ikinci haftasında balıkların mercek altına alacakları konuların başında kendileri ile ilgili kararlar vermek olacak. Bu kararlar ufak ya da büyük fark etmez hayatınızın her alanı ile ilgili olabilir. Ve bu kararları verirken de öz değerinizi sorgulayabilir, planlar yapabilirsiniz. Ama bu planların gerçekleşmesi için adım atmadan önce kesinlikle hafta sonu yaşayacağınız yeniaydan sonrasını bekleyin. Bu hafta sağlıklı kararlar ve planlar üzerinde çalışırsanız kazanan siz olursunuz.








Murat İpek
 
kedi 0 (8).jpg


Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar​

Haftanın ilk günü iş-kariyer konuları sizler için ön planda. İş girişimleri yapmak, işiniz ile ilgili sorumlulukları gerçekleştirmek, düzenlemeler yapmak için değerlendirebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle yapacağınız görüşmeler, aktiviteler için keyifli. Hafta sonu itibari ile daha içe dönük olabilir, kendinizle kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar​

Haftaya gerçekleştirmek istedikleriniz üzerinde düşünerek, hedeflerinizi amaçlarınızı idealize eden bir enerjide başlıyorsunuz. Hafta ortasından itibaren iş kariyer konularında oldukça aktif ve üretkensiniz. Yeni projelere başlayabilir, yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Soğuk algınlıklarına dikkat!


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Haftaya parasal konular, banka işleri, ödemeler ön planda başlıyorsunuz. Eğitim, seyahat, ticaret ile ilgili planlamalar yapabilir, ileri vadeyle ilgili, iş kariyer konularındaki belirsizlikleri yok edebilmek için yeni yollar belirleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru aileniz, yaşam alanınız, hayatınız ile ilgili birtakım kararlar almanız söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler​

İkili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili konular hafta başında gündeminizde olacak. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle yeni planlamalar yapabilir, ilişkilerinizde duyguları geri planda tutup mantıklı ilerleyebilirsiniz. Hafta ortası itibari ile finansal konular, kazançlarınız ön plana çıkarken, riskli yatırım ve harcamalardan kaçınmanız, bu konularda önemli kararlar almamanız önemli olacak.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar​

İkili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili konular hafta başında gündeminizde olacak. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle yeni planlamalar yapabilir, ilişkilerinizde duyguları geri planda tutup mantıklı ilerleyebilirsiniz. Hafta ortası itibari ile finansal konular, kazançlarınız ön plana çıkarken, riskli yatırım ve harcamalardan kaçınmanız, bu konularda önemli kararlar almamanız önemli olacak. İş ortamında sorumluluklarınızın arttığı bir hafta. İlişkileriniz ile ilgili çözmek istediğiniz problemleriniz varsa onlara odaklanabilir, ortak alınması gereken kararları değerlendirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru finansal konularda belirsizlikleriniz olabilir. İleri vadeyle ilgili yeni hedefler belirlemek, bilinç altı konular, meditasyon, terapi vb. konularla ilgilenmek için ideal. Sağlığınızda hassasiyet olabilir. Diz, kemik, diş ile ilgili konulara dikkat...

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar​

Aşk hayatınızın aktif olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Özel hayatınızla ilgili önemli birtakım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız, borsa, yatırım işleri ile ilgili düzenlemeler yapabilir, birtakım kararlar alabilirsiniz. Günlük rutinlerinizdeki hareketlenme hafta ortası yoğunlaşırken hafta sonu itibari ile ticari ortaklıklar, evlilik, ilişkiler gündeminizde olacak. İkili ilişkilerde yeni bir süreç başlıyor. Bir süredir beklediğiniz teklifi alabilir, belirsizliklerinizi netleştirebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler​

Hafta başında duygusal olarak biraz melankolik, depresif hissedebilirsiniz. Ev ve aile konularında almanız gereken bazı sorumluluklar yorucu gelebilir. Hafta ortası enerji biraz değişiyor; işleriniz ile ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, hobileriniz ile ilgili keyifli geçireceğiniz bir hafta. İlişkilerinizde ise yaşadığınız problemler varsa çözebilirsiniz. Hafta sonu itibari ile iş, kariyer konularında ileriye yönelik yeni hedefler üzerine düşünebilirsiniz. Resmi konularda beklenmedik birtakım harcamalarınız olabilir. Sağlık olarak alerjik reaksiyonlara ve zehirlenmelere dikkat!

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler​

İletişimin hızlı aktığı bir haftaya başlıyorsunuz. Yazılı, sözlü her türlü iletişiminiz çok aktif. Halletmeniz gereken bazı önemli konular için üzerinizde baskı hissetseniz de kolayca çözümleyebilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız alanlar, aşk ve ilişkilerde yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olabilir. Yeni bir aşk bu hafta gündeminize gelebilir. İlişkisi olanlar içinse daha romantik bir süreç başlayabilir. Hafta sonu itibari ile ev ile ilgili konular, yatırım, alım satım işleri ile ilgilenebilir, bu konularda harcamalar yapabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar​

Hafta başlangıcında finansal konularınız ön planda. Gerçekleştirmeniz gereken önemli ödemeleriniz olabilir. Ticari faaliyetler hareketlenirken, kardeşler, yakın çevre ile ilgili birtakım konular gündeme gelebilir. Zihin oldukça aktif, sürekli plan program yapma içinde bulabilirsiniz kendinizi. Hafta sonu itibari ile ev, aile ile ilgili temalar öne çıkabilir. Yaşam alanınızla ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ailevi konularda ufak kırgınlıklar söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar​

Hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabileceğiniz bir hafta. Yakın çevre iletişiminiz oldukça önem taşırken, iş hayatınıza dair bazı girişimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yeni fikirler, yeni anlaşmalar, yeni planlamalar gündemde olabilir. Ticari konular için hafta ortası olumlu. Hafta sonu itibari ile medya, iletişim, anlaşmalar için oldukça güzel bir sürece giriyorsunuz. Çevrenizden güzel destekler görebilirsiniz. Solunum yolları rahatsızlıklarına dikkat!

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar​

Haftanın ilk gününde kendinizi duygusal olarak biraz depresif hissedebilir ya da sorumluluklarınız ve yapılması gerekenler ile ilgili stres altında hissedebilirsiniz. Genel olarak hayalleriniz, gerçekleştirmek istedikleriniz için ise güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir hafta. Hafta sonu itibari ile maddi konular gündeminizde olacak. Yeteneklerinizi ortaya koyarak yeni kazanç alanları sağlayabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar​

Hafta içerisinde biraz izole kalmak isteyebilir, içe dönük hissedebilirsiniz. Düşünmeye ihtiyacınız olan konuları değerlendirerek yeni kararlar alabilirsiniz. Güzellik, estetik konuları ile ilgilenerek dış görünüşünüzde yenilik yapabilirsiniz. Kendiniz ve hayatınız için yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Hayallerinize rahat ulaşabileceğiniz, kadersel fırsatlarla karşılaşabileceğiniz destekleyici bir döngüye giriyorsunuz. İlişkilerde romantizm yoğunlaşırken, kişileri fazla idealize etmekten kaçının. Unutkanlıklara, dalgınlıklara dikkat!



Kenan Yasin Bölükbaşı
 
kedi 0 (22).jpg


Koç & Yükselen Koç: Koç burcu için hafta kariyer, iş ve kendinizi ön plana koyma konuları ön planda başlayacak. Salı, Çarşamba ve perşembe günlerinde sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ile ilgili konular ve onlardan destek almanız gereken durumlar ön planda olacak.

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile sizin için şifalanmak, korkularınızla yüzleşip dönüştürmek çok mümkün. Pazar gününde Ay’ın burcunuza geçmesi ile daha kararlı ve dışa dönük olacaksınız





Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya çalışma modunuz yüksek, uzaklardan gelecek haberler, eğitimler, uzak akrabalarla ilgili konular ve internet üzerinden yapılan işler ön planda başlıyorsunuz. Salı – Perşembe günleri arasında Kova burcu etkisi ile kariyeriniz, kendinizi ön plana koymak, sosyal statünüz ve evliliğiniz ile ilgili konular ön plana geliyor.

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile hayalleriniz, gitmek istediğiniz yol ve yapmak istediğiniz şeyler gündemde olacak. Hayallere dalıp gitmek ve sosyal çevreniz ile ilgili konular ön planda olacak… #haftalık burç yorumları

Haftasonunda ise daha içe dönük olacaksınızve arkadaşlarınız ile haberleşmek, görüşmek için iyi etkiler devrede olacak. Pazar gününde Koç burcu etkisi ile enerjiniz yerinde ama daha çok içinizde bazı konuları çözmeye çalışacaksınız..





İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya ortak para konuları, yatırımlarla ilgili konular ve bankalar konuları ön planda başlıyorsunuz. Salı – Perşembe günleri arasında Ay Kova burcunda ilerleyecek ve sizin için uzaklar, hukuksal konular, seyahatler, inançlarınız ve uzaklarla ilgili konular ön plana çıkacak. Yine internet üzerinden yapılan işler ve tanıtımlar da gündemde olabilecek.

Cuma gününde balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile sizin kariyeriniz, toplum önünde görünür yüzünüz gündemde olacak. Yeni ve daha duygusal kararlar gündemde olabilecek….

Haftasonunda Balık burcu etkisi ile kendinizi daha duygusal hissedebilir, hayatınızdaki önemli bazı olayları gözden geçirebilirsiniz… Pazar gününde ise Koç burcu etkisi ile daha dışa dönük olacaksınız ve arkadaşlarınız ile ilgili konular ön planda olacak…





Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklı başlıyorsunuz. Odağınızda ikili ilişkiler, evlilik ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular olacak. Salı – Perşembe günlerinde Kova burcu etkisi başlayacak bu da ortak para, bankalar ve yatırımlar konularını gündeminize getirecek.

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile inançlarınıza göz atmak, yurtdışı, yabancılar ve seyahatler konularında bazı kararlar almak söz konusu olabilecek… Pazar gününde ise Koç burcu etkisi ile daha dışa dönük ve hareketliyiz, aklınızda ise kariyeriniz ve ilişkiler konuları olabilecek….





Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Oğlak burcu etkisi bizi çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklayacak. Haftanın ilk gününde sizin çalışma, üretme, evin düzeni konuları ön plana geleceğinden bu konularda tempo yoğun olacak. Salı – perşembe günlerinde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ön planda olacak bugünlerde… Birebir görüşmeler ve bazı kararlar söz konusu olabilir.

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile ortak para, miraslar, bankalarla ilgili konular ve ailenin parası konuları gündemde gelecek. Bugünlerde fazla fedakarlık yapmamaya dikkat edin ve parasal konularda kendi hakkınızı koruyun…





Başak & Yükselen Başak: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye modunda başlıyoruz. Sizin için bu etki çocuklarla ilgili konuları, aşk konularını ve proje bazında, hobi gibi yapılan işler konularını ön plana getirecek. Salı – Perşembe günlerinde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve iş, çalışma, üretme modunuz ön plana çıkıyor. Hem çalıştığınız yerde hem de evinizin düzeni ile ilgili konularda yoğunluk olabilir…

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay tam karşıt alanınızda olacağından sizin için ekstra önemli oluyor. Birilerinden haber bekliyorsanız bu yeni ay ile gelebilir yine ikili ilişkilerde dengeyi korumayamadığınız alanları fark edebilirsiniz, fazla fedakar davrandığınız veya kişileri kafanızda idealize edip sonra hayal kırıklığı yaşadığınız konulara dikkat! Pazar günü Koç burcu etkisi ile daha dışa dönük oluyoruz ve sizin için parasal konular aklınızda ve gündeminizde oluyor…





Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu bizi çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor. Sizin için ise eviniz, aileniz ile ilgili konukar ön planda olacak haftanın ilk gününde… Salı – Perşembe günlerinde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve aşk, çocuklar, proje bazında yapılan ve hobi gibi yapılan işler ön plana çıkıyor…

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile çalışma, üretme, iş yeri ile ilgili konular, evin düzeni ve sağlık konuları ön plana geliyor! Pazar gününde Koç burcu etkisi ile hareketliyiz ve sizin için ikili ilişkiler konuları ön planda..





Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bizi çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor. Bu etki haftanın ilk gününde sizin için iletişim, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konuları gündeme getiriyor ve önemli bir evrağa imza atma konuları gündemde olacak. Salı – Perşembe günlerinde Kova burcu etkisi ile aileniz ile ilgili konular ve eviniz ile ilgili bazı konular ön plana geliyor..

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan, proje bazında yapılan iler konularında yeni başlangıçlar yapmanız için iyi etkiler devreye giriyor. Pazar gününde ise Koç burcu etkisi ile daha hareketliyiz ama sizin için evin düzeni ile ilgili konular daha ön planda olacak…





Yay & Yükselen Yay: Haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz ve bizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor, Yaylar için parasal konular son derece ön planda olacak haftanın ilk gününde. Salı – Perşembe günlerinde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve sizin için iletişim, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konular ön plana çıkarken aynı zamanda önemli bir evrağa imza atma konuları gündemde olabilecek.

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile sizin ev, aile, gayrimenkul alım – satım, kökler, atalar ve miraslarla ilgili konularınız ön plana çıkıyor. Kafanızda bazı yeni başlangıçlar olabilir. Pazar gününde ise Koç burcu etkisi ile enerjiniz yüksek ve daha dışa dönük olacaksınız hem çocuklar hem de aşk konuları ön planda…





Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz ve sizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor, sizin için kendinize, görünümünüze, işlerinize vakit ayırmak için iyi bir gün olacak Salı – Perşembe günlerinde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve parasal konuları gündeminize getiriyor, bazı haberler ve konuşmalar bu konularda yaşanabilir. #haftalık burç yorumları

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile iletişim alanınız son derece hareketleniyor. Bir sözleşme, seyahat, eğitim ve kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir bu yeni ay ile… Pazar gününde ise Koç burcu etkisi ile iletişiminiz daha yoğun olacak ve parasal konular aklınızda, gündeminizde olacak…





Kova & Yükselen Kova: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki bizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor. Sizin için daha içsel bir süreç olacak ve kendi halinizde çalışma modunda başlayabileceksiniz haftaya. Salı – Perşembe günleri ise sizin için haftanın en güzel günleri olacak Çarşamba gününde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve enerjiniz yükseliyor, kendinize odaklanmak ve işlerinizi halletmek için en güzel günler olacak. #haftalık burç yorumları

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve hayallere dalıyoruz, biraz gerçeklerden uzaklaşıyoruz, ilahi akışa kendimizi bırakıyoruz. Cumartesi gününde de Balık burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay ile sizin parasal konularınız ön plana çıkıyor olacak. Kararsız kaldığınız konular varsa takip eden hafta daha kararlı olabilirsiniz…

Pazar gününde ise Koç burcu etkisi ile iletişiminiz daha yoğun olacak, yakın akrabalarla haberleşmeler ve hatta bir seyahat planı gündemde olabilir…




Balık & Yükselen Balık: Haftaya Oğlak burcu etkisinde başlıyoruz ve bizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor bu etki. Bugünler sizin için hayalleriniz yolunda çalışma günleri olacak ve sosyal çevreniz ile ilgili bazı konular gündemde olacak. Salı – Perşembe günlerinde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve sizi biraz daha içsel bir alana çekiyor. Daha yalnız kalmak, hayatınız ile ilgili birşeyleri düşünmek ve yalnız çalışmak için iyi etkiler var…

Cuma gününde Balık burcu etkisi devreye giriyor ve sizin için güzel bir dönem başlıyor hem kendinize hem de hayallerinize odaklanmak için hem bugün hem de önümüzdeki dönem harika etkiler içeriyor… Cumartesi gününde de burcunuzda bir yeni ay yaşıyoruz ve bu yeni ay size hayatınız ile ilgili yeni kararları ve başlangıçları getirebilecek…




Güliz Kına
 
kedi 0 (13).jpg


ASTROLOG SEMA SİDAR'IN

8 Mart Haftası Burç Analizleri



Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Venüs’ün, Kuzey ve Güney ay düğümü ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki özellikle eğitimle ilgili konularda, yolculuklarda sizi sıkıştıracak. Gideceğiniz yolculuklarda bazı dönüşümler ve önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Güneş, Neptün, Venüs kavuşumu ve gerçekleşecek yeni ay ise sizin biraz içe dönmenize sebebiyet verirken, iş ortamı ile ilgili karar almak ve programlı olmak çok önemli olacak. İş arkadaşlarınızla iletişim anlamında da bazı sıkıntılar oluşabilir. İş ortamında sezgilerinize güvenmelisiniz. Dua etmek, meditasyon yapmak bu hafta size çok iyi gelir.






Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya Venüs’ün Kuzey ve Güney Ay düğümü dediğimiz karma noktaları ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki size özellikle maddi konularda daha radikal karar almaya para ve maddi konularınızı ayarlama adına desteklerken, kadersel bazı dönüşümler olabilir. Bu hafta kesinlikle kimseye borç para vermemelisiniz. Güneş, Neptün, Venüs kavuşumu ve gerçekleşecek yeni ay sizi yeni bir sosyal çevre adına destekleyecek, sosyal çevrenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan özellikle geleceğe dair projeleriniz için çok farklı insanlar ve ortamların içinde yer alabilirsiniz.






İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Venüs’ün Kuzey ve Güney ay düğümü dediğimiz karma noktaları ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda etkilerken, bu hafta özellikle hayatınızda sürüncemede olan ilişkileri bitirme noktasına gelebilirsiniz ya da kadersel birlikteliğe başlayabilirsiniz. İlişkiler anlamında karar alma zamanı. Güneş, Neptün, Venüs kavuşumu ve aynı zamanda gerçekleşecek yeni ay sizi kariyer alanında etkiliyor. Kariyerde yeni bir dönem başlıyor. Daha çok duygularınıza göre bir iş yapmak ve yine işle ilgili yeni oluşumlar için fırsat varken, bu hafta sezgileriniz size yeni bir kapı açacak. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.






Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Venüs’ün Kuzey, Güney ay düğümü ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki özellikle sağlıkla ilgili konularda karar almanız gerektiğini vurgularken, sağlığınız ve kendi gücünüzü toplama adına önemli bir hafta, belki bunun için bir seyahate gidebilirsiniz. Yine eğitimle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak ve işlerinizi son dakikaya bırakmamak zorundasınız. Güneş, Neptün ve Venüs kavuşumu, gerçekleşecek yeni ay size eğitim, yurtdışı, yolculuklar alanında etkilerken, bu konu başlıklarında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yine sezgileriniz çok kuvvetli olduğu için spritüal bir eğitimin içine yer alabilirsiniz. Diğer yandan bu hafta vücudunuz için su içmek çok önemli olacak, lütfen su tüketiminize dikkat edin ödem tutmaya yatkısınız.






Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Venüs’ün Kuzey Güney ay düğümü ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki ilişkileriniz ve sosyal çevrenizle alakalı radikal kararlar alacağınızı gösterirken, arkadaş gruplarınız değişebilir ve bunun da temel konusu para olabilir. Güneş, Neptün ve Venüs kavuşumu ve gerçekleşecek yeni ayın ana konusu da maddiyat olacak, gelirlerinizi dengelemeye çalışırken, belki bir yatırım fırsatı oluşabilir. Fakat başkalarına güvenerek ilerlememeli kesinlikle kendi başınıza ilerlemelisiniz. Diğer yandan beklediğiniz bir miras varsa bununla ilgili bir gelişme olabilir. Fakat sonucunu Eylül ayında görebilirsiniz. Diğer yandan yine ameliyat, operasyonlar için olumlu etkiler altındasınız.






Başaklar ve Yükselen Başaklar

Başaklar, haftaya Venüs’ün Kuzey Güney ay düğümü dediğimiz karma noktaları ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi ev, aile, evlilik, kariyer bu alanda zorlarken, özellikle işle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İşinizi değiştirmek, büyütmek için gerektiği zaman risk almak zorunda kalabilirsiniz. Diğer yandan Güneş, Neptün, Venüs kavuşumu aynı zamanda gerçekleşecek yeni ay sizi ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikte önemli bir noktaya getirecek. Haftanın ana teması sizin için ilişkiler olurken, partnerinizden minimum beklentide olmanız size mutluluğu getirecek.






Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Venüs’ün Kuzey Güney Ay düğümü dediğimiz karma noktaları ile yaptığı zorlu açıyla başlıyoruz. Bu etki yolculuklar, seyahat, eğitim ile ilgili konularda önemli kararlar almanız gerektiğini vurgularken, yakın çevreniz ve kardeşleriniz olan ilişkilerinizi de gözden geçireceksiniz. Güneş Venüs, Neptün ile yaptığı kavuşum açısı ve gerçekleşecek yeni ay sağlık alanında etkilerken, bir yandan sağlığınızın daha iyi olması için uğraşırken, bir yandan da iş ortamınızı düzenlemeye çalışacaksınız. İş ortamındaki işlere odaklanmak zorluk yaşayabilirsiniz. Bu hafta vücudunuz sıvalar karşı çok duyarlı su tüketiminizi ihmal etmemelisiniz.






Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Venüs’ün Kuzey ve Güney ay düğümü ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu etki size parayla ilgili konularda etkileyecek ve kimseye borç para vermemelisiniz. Özellikle ilişkilerinizdeki para konusuna dikkat etmelisiniz. Diğer yandan çocuklarınızla ilgili konular, bu hafta sizin sorumluluğunuzda olacak. Güneş, Neptün, Venüs kavuşumu ve gerçekleşecek yeni ay ,yine ilişkiler çocuk ve hobileriniz de etkilerken, sezgilerinizi kesinlikle dinlemeli ve biraz daha stratejik gitmelisiniz. Bu arada birden fazla insan bu hafta sizden hoşlanabilir, aşk hayatınız hareketli.






Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Venüs’ün Kuzey Güney Ay düğümü ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu hafta ikili ilişkiler için çok önemli bir hafta olduğunu simgeliyor. Ayrıca evinizin içinde bir düzen değişimine gidebilirsiniz. Bu da ilişkinizden kaynaklı olabilir sürüncemede olan ilişkileri bitirecek etkiler varken hayatınıza yeni bir insan da gelebilir. Diğer yandan Güneş, Neptün, Venüs kavuşumu ise aile, yuva ve evle ilgili konularda etkileyecek. Aynı şekilde yeni ayda bu konularda tetiklerken, ev değiştirebilir, düzeninizi yeniden kurabilirsiniz. Ev ortamınızda dekorasyonla ilgili değişiklikler gerçekleştirebilirsiniz.






Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya Venüs’ün Kuzey Güney ay düğümü dediğimiz karma noktaları ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. İş ortamınızla alakalı bir karar almaya yönlendirirken, kendinizi zaman zaman yorgun hissedebilirsiniz. Yine yakın çevrenizle olan iletişiminizi gözden geçireceksiniz. Buna Güneş, Neptün ve Venüs ile yaptığı kavuşum, gerçekleşecek yeni ayda destek verecek. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla olan ilişkilerinde yeni bir dönem başlıyor. Onlarla güzel bir projenin içinde yer olabilir. Hafta içinde işte yaşadığınız sorunları ailenizle beraber çözebilirsiniz. Yine gideceğiniz yolculuklar size her zaman fırsat getirecek, diğer yandan kendinizi geliştirmek istediğiniz bir konuda da yeni girişimlerin içinde bulabilirsiniz.






Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Venüs’ün Kuzey Güney Ay düğümü dediğimiz karma noktalarıyla yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu sosyal çevrenizi yenilemek için destek verirken, maddi konulardan dolayı bazı arkadaşlıklarınızı hatta ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Para çok önemli bir yer arz edecek. Diğer yandan geleceğe dair projeleriniz için hamle yapmak isteseniz de yine paraya takılabilirsiniz. Güneş, Neptün, Venüs ile yaptığı kavuşum gerçekleşecek. Yeni ayla beraber burada yeni girişimler yapabilirsiniz. Parayla ilgili beklediğiniz haberler gelebilir. Para da sezgilerinize güvenmelisiniz.






Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya burcunuzdaki Venüs’ün Kuzey Güney Ay düğümü ile yaptığı zorlu açı ile başlıyoruz. Bu kariyer ve ev ortamı ile ilgili önemli kararlar alacağınızı gösterirken, bu hafta sizin için çok önemli bir hafta çok fazla kadersel olayla karşı karşıya kalacaksınız. Doğru bildiğiniz insanlar yanlış çıkabilir. Yine işle ilgili beklentileriniz tam olarak sonuçlanamayabilir. Burcunuzda gerçekleşen Güneş, Neptün, Venüs kavuşumu ve gerçekleşecek yeni ay, tüm bunlar gökyüzünü sizin burcunuzda şekillendirirken güzel etkilerle karşı karşıya kalacaksınız. Bir yandan da kendinizle ilgili karar almanız gerekecek kesinlikle hayatı eritememelisiniz, bağımlılıklarınızla ilgili profesyonel destek almalı ve yeniden başlamak istediğin her konuya odaklanmalısınız.
 

HAYALLER- GERÇEKLER! 8 - 14 Mart 2021 Haftalık Burç Yorumları


HAYALLER – GERÇEKLER!​


KocKoç Burcu:
Haftanıza kariyer ve işle ilgili konularınızı organize ederek, çok çalışarak, amaç ve hedeflerinize odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili Koç veya Yükselen Koçlar. Önemli gelişmeler iş hayatınızda karşınıza gelirken, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal ilişkileriniz, diğer insanlarla kuracağınız bağlar, işlerinizde hareketlilik sağlayabilir.
Bu hafta gördüğünüz, duyduğunuz, karşılaştığınız herşeye karşı oldukça yumuşak ve duygusal davranmaya meyilli olacaksınız. Affediciliğiniz artabilir, sezgileriniz güçlü çalışabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu alanlarda hayalperestlikten uzak durmaya çalışın. Cuma ve Cumartesi günleri yaratıcılığınız ve hayal gücünüz yüksek çalışacak.
Cumartesi günü oluşan yeniay diğer burçların aksine harekete geçmemenize gerektiğine işaret ediyor. Bu süreçte beklenmedik ve kadersel bir takım oluşumlara açık olmalısınız. Kötü bir alışkanlığınız varsa şimdi o kötü alışkanlıklarınızı bu yeniayla beraber alacağınız kararlarla bırakabilirsiniz. Ya da Yabancı ülkeye, orda yaşamaya, iş yapmaya dair vereceğiniz kararları hareketlendirebilirsiniz.

BogaBoğa Burcu:
Haftanıza dış ortamlara bağlı işlerinize kendinizi vererek giriş yapacaksınız sevgili Boğa veya yükselen Boğalar. Bu hafta işlerinizde başarı kazanmak istiyorsanız disiplinli ve sorumlu davranmaya çalışın. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber girişilecek işlerinizde onlara karşı oldukça anlayışlı ve fedakar olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sorunlar oluşabilir. Kendinizden fazla verdiğinizi düşünebilirsiniz.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iş hayatınız daha önemli olabilir. Hem toplumsal konularla ilgili olacak, hem de önemli işlerinizi sorumlulukla ele alabileceksiniz.
Cumartesi oluşan yeniayla beraber birden fazla işle uğraşmak, organizasyonlara yönelik çalışmaların ön plana geçmesi anlamında yeni başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Çevreniz size yeni kapılar aralayabilir. Bu dönem arkadaşlarınızı arayın, iş aradığınızı veya neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin, onlardan güzel geri dönüşler alabilirsiniz.

İkizlerİkizler Burcu:
Haftanıza ödenmesi gereken faturalarınız, parasal işlerinizle başlıyorsunuz sevgili İkizler veya Yükselen İkizler. Bu hafta harcamalarınız konusunda disiplini elden bırakmayın.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kendinizi aktif, rahat, öğrenmeye açık göreceksiniz. Bu hafta kariyer ve iş alanlarınızda sezgileriniz yüksek çalışabilir. Bu dönem işlerinizde oldukça yardımsever, anlayışlı ve fedakar davranıyor olabilirsiniz. Bu aynı zamanda ailenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi veya eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinizi kapsayabilir. Ya da işlerinizle ilgili alanda bazı fedakarlıklar oluşabilir, kararsızlıkla adım atabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda egonuz düşük çalışacak, unutkanlıklarınız olabilir ama hayalgücünüzün yüksekliği, iş hayatınızda herkesin dikkatini çekebilir.
Cumartesi günü oluşan yeniayla birlikte iş ve kariyer alanlarınızdaki her tür yenilik ve başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. Yeni işler, yeni planlar, yeni hedefler ve amaçlar konusunda adımlar atılabilir. Ama bu hedeflerin, amaçların gerçekçi olmasına sadece hayallere dayalı gerçekleşmemesine dikkat edin.


YengecYengeç Burcu:
Haftanıza ilişkilerinize veya ortak yapılacak işlerinize odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili yengeç veya Yükselen Yengeçler. Bu hafta her tür ilişkinizi, duygusal hayatınızı iyi organize etmelisiniz. Duygusal konulara yaklaşımınız oldukça doğuk ve mesafeli olabilir.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri parasal işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Önemli bir ödemenin, parasal sorumluluğun karşınıza geldiğini görebilirsiniz.
Bu hafta sınavlarınız, çalışmalarınız varsa, eğitim hayatınızda sezgilerinizi iyi kullanın. Hayal gücünüz yüksek çalışabilir. Yine bu hafta herhangi bir işe imza atacaksınız şartların netliğinden emin olmalısınız yoksa kendinizden taviz vermiş olursunuz. Daha az tanıdığınız insanlar bu dönem sizi iş koşullarında, anlaşmalarında yanıltabilirler.
Cumartesi günü eğitim, online eğitim, seminerler, seyahat, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu alanlarda harekete geçmek için bu yeniay ve sonrasından yararlanın. Ama dediğim gibi hayalperest etkilerle hareket etmek yerine gerçekçilikten uzaklaşmayın.

AslanAslan Burcu:
Haftanıza gündelik işleriniz, koşturmalarınız ve onların planlarıyla başlıyorsunuz sevgili Aslan veya Yükselen Aslanlar. Bu hafta başında cildiniz, kemikleriniz, dizleriniz hassas olabilir. Bu aralar kendinize bakmadıysanız, çok koşturmanız varsa, sağlığınızda bazı zorlanmalar karşınıza gelebilir.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri özel hayatınız önem kazanıyor. Bu günlerde yalnız kalmak istemeyebilir, diğer insanlarla işbirliklerinizi, bağlantılarınızı geliştirebilirsiniz.
Bu hafta parasal işlerde gözünüzü dört açmanız gerekiyor. İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsanız dikkatli olun. Parasal konularda fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Eşinizin veya ortağınızın parasal konularda bu dönem muhakeme yeteneği doğru çalışmayabilir. Diğer taraftan sezgileriniz güçlü çalışacak, bu hafta rüyalarınız size yol gösterebilir. Ruhsal çalışmalar yapmak için uygun bir haftadasınız.
Cumartesi günü oluşan yeniay, ortaklaşa para alanlarınızı harekete geçirebilir. Sevdiğiniz insanla beraber verilecek kararları, parasal işlerinizi halledebilirsiniz. Bir borcun altına girmek, kredi almak istiyorsanız yapabilirsiniz. Ama yanıltıcı etkilerden lütfen uzak durun, kararsızlıklar sizi yorabilir.

BasakBaşak Burcu:
Haftanıza kendinize ve özelinize vakit ayırarak giriş yapacaksınız sevgili Başak veya Yükselen Başaklar. Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde sevdiğinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Romantizm, anlayış, fedakarlıklar öne çıkabilir. Birinden hoşlanıyorsanız onu gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Hem ortaklı işlerinizde, hem de özel ilişkilerinizde kendinizden çok fazla ödün vermeyin. Yine bu tarihlerde sözleşme ve anlaşma yapacaksanız şartların netliğinden emin olmalısınız.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çalışma hayatınız hızlı akabilir. İş alanlarınızda sorumlulukla ele almanız gereken konularla uğraşabilirsiniz.
Cumartesi günü oluşan yeniay ve sonrası evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlarınız devreye girebilir. Bu alandaki adımlar için destekleneceksiniz. Söz, nişan, evlilik adımları, taşınma, yer değiştirme gibi konular hayatınızın merkezindeyse bu yeniayda adım atabilirsiniz. Ama hayallerinizin peşinden giderken gerçeklerden çok fazla uzaklaşmayın.

TeraziTerazi Burcu:
Haftanıza ailevi konu ve olaylarla başlıyorsunuz sevgili Terazi veya yükselen Teraziler. Bu haftabaşında ailenizdeki insanların işlerini organize edebilirsiniz.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri keyfe, hobilerinize, özel yaşantınıza vakit ayıracaksınız. Çocuğunuz varsa onun işleri, gündelik koşturmaları, onun hayatına dair detaylar ön planda olabilir.
Bu hafta başkalarına faydalı olma ihtiyacınız ve yaratıcılığınız yüksek olurken, fedakar tavırlarınızla çevrenize yardımlarınız öne çıkıyor. İş alanlarınızda oldukça verici, kararsız ve enerjisiz olabilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili alanda kontrolleriniz varsa yanlış teşhislere karşı dikkatli olun. Bu dönem yemeye veya içmeye olan ilginiz artabilir. Soğukalgınlıklarına, gribe ve covid e karşı dikkatli olun.
Cumartesi günü oluşan yeniay sonrası yeni bir işe başvurma, yeni bir projeye başlama, iş değiştirme gibi etkileriniz devreye giriyor. Yine sağlığınızla ilgili önemli kararları bu tarih sonrası devreye sokabilirsiniz.

AkrepAkrep Burcu:
Haftanıza yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerle, planlarla başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta iletişime dayalı işleriniz varsa bu alanlarda daha disiplinli ve organize harekete edebilirsiniz.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri eviniz, aileniz ve yuvanız sizin için önemli olacak. Ailenizdeki insanların önemli sorumluluklarıyla uğraşabilir, evinizde özgürlüğün veya bireyselliğin tadını çıkarabilir veya arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz.
Bu hafta aşka kanınız kaynayacak. Aşkı doyasıya yaşamak, birilerine aşık olmak isteyebilirsiniz. Eğer hayatınızda biri varsa o kişiye karşı anlayışınız, fedakarlıklarınız artabilir. Sezgileriniz güçlü çalışacak ama karşı tarafa karşı sevginizi verirken limitsiz olabilirsiniz. Veya o insanı gözünüzde bir aziz yapabilirsiniz. Çocuğunuz varsa ona karşı sınırlarınızı oluşturmak kolay olmayabilir, çocuğunuzun isteklerine duyarlı ve fazla anlayışlı olabilirsiniz. Sanatsal işlerle uğraşıyorsanız ilhamınız artabilir.
Cumartesi günü devreye giren yeniayla birlikte, aşk hayatınızla veya çocuğunuzla ilgili konuların devreye girdiğini görebilirsiniz. Eğlence ve aşk hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlar şimdi rahatlıkla uygulanabilir. Sanatsal veya kreatif işlerinizi hareketlendirin. Hobileriniz varsa bu alanlara vaktinizi harcayabilirsiniz.

YayYay Burcu:
Bu hafta yapılması gerekenleri tek tek ele alacak, tüm haftaya yayılacak işlerinizi soğukkanlılıkla organize edeceksiniz sevgili Yay veya yükselen Yaylar. Parasal işlerinizin üzerine düşebilir, maddi alanda tutumlu ve sorumlu davranabilirsiniz
Haftaortası itibarıyla yakın çevrenizden alacağınız haberler sizi sevindirebilir.Yine yakınlarınızdan bir insanın hayatıyla ilgili konularda zorlanmalarına şahit olabilir, elinizden geldiğince sevdiklerinizin yanında yer alabilirsiniz.
Tüm hafta boyunca ailevi konularda oldukça anlayışlı, yaratıcı, fedakar etkileriniz devrede olacak. Evinizde vakit geçirmekten, sevdiklerinize hizmet etmekten, tembellik yapmaktan hoşlanabilirsiniz.
Cumartesi günü oluşan yeniayda ev alım, satım, kiralama, taşınma gibi etkileriniz varsa harekete geçin. Yine ailevi kararlarda bu yeniay sonrası 15 gün boyunca daha kolay adımlar atacaksınız. Yer değiştirmek, yuvanızı kurmak önem kazanıyor ama girişeceğiniz işlerde hayalperest etkilerden uzak durun, şartların gerçekliğinden uzaklaşmayın.


OglakOğlak Burcu:
Bu hafta sizin için önemli bir hafta sevgili Oğlak veya Yükselen Oğlaklar. Sağlığınız önem kazanırken, kendi istek ve beklentilerinizi önemseyecek, girişkenliğinizle biraz bencil algılanacaksınız. Bu hafta kendinize ve hayatınıza sözünüzü geçireceksiniz.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri maddi konularla ilgilenmek öne çıkabilir. Para kazançlarınızı önemseyebilir, maddi alanda ele alınması gerekenleri, sorumlulukları hayatınıza geçirebilirsiniz.
Genel hatlarıyla bu hafta yakın çevrenizden bir insana karşı anlayışınız yüksek olabilir. Akraba veya kardeşlerinize karşı yumuşak olacak, tatlı sözlere çabuk kanacak, olumsuzluklara karşı hemen gardınızı indireceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa aşk size yakın çevrenizden gelebilir, iletişim halinde olduğunuz bir insanı gözünüzde fazlasıyla büyütebilir ve romantik etkilere kendinizi bırakabilirsiniz.
Cumartesi günü oluşan yeniayla birlikte hızlı akan iletişim trafiğinizle, kısa vadeli planlarınızı, daha önceden planlanmış işlerinizi devreye sokmak için bu yeniaydan yararlanmalısınız. Satış, reklam, tanıtım, eğitim işleriniz artabilir. Akrabalarınızın hayatında hareketlenmeler görülebilir. Gerçeklikten uzaklaşmadan yenilikleri hayatınıza geçirmelisiniz.

KovaKova Burcu:
Haftanıza isteksiz ve yapmanız gereken işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Geçmişi anabilir, her şeyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Uzak yerlerden, yurtdışından önemli haberler gelebilir. Bu haftabaşı işlerinizi ve tüm hafta yapacaklarınızı iyi organize edin. İstemeseniz bile kendinizi zorlayın.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kendi keyfinize göre davranmak isteyeceksiniz. Sorumlu yapınızla işlerinizi yoluna koymak önemli olacak ama sağlığınızı bu günlerde çok fazla zorlamayın. Dolaşım problemleri, varis ve kramplar hayatınızda önemli olabilir.
Genel olarak bu hafta maddi konularda yardımsever ve fedakar yönleriniz öne çıkabilir. Para görüşmeleriniz varsa gerçeklikten uzaklaşmayın, kendinizden çok taviz vermeyin. Etrafınızdaki insanlara, tanımadığınız kişilere çabuk acıyabilir ve yardımların ucunu kaçırabilirsiniz. Büyük bir para kazancı karşınıza gelebilir.
Cumartesi günü oluşan yeniay, parasal konuları içeren kararlarınız ve başlangıçlarınız için sizi harekete geçirebilir. Bu yeniayda zamanı önemli görüşmeler içinde olabilir, yatırımlarınıza yön verebilirsiniz ama gerçeklikten uzaklaşmayın, kendinizi kandırmayın ve aldanmalara izin vermeyin.

BalikBalık Burcu:
Bu hafta sosyal ilişkileriniz size yol gösterebilir sevgili Balık veya Yükselen Balıklar. Haftanıza arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarla başlayabilirsiniz.
Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha az aktif olacaksınız. Geri plandan yürüteceğiniz işler için bu günleri kullanabilirsiniz. Kendinizi ve ruhunuzu bu günlerde çok zorlamamaya çalışın.
Bu hafta kendinize düşkünlüğünüz artabilir. Önemli görüşmeler karşınıza gelecek ama kararsızlıklarınızı ve belirsiz düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın. Dalgınlıklar, unutkanlıklar yüksek olabilir. Diğer taraftan güzelliğiniz ve çekiciliğiniz artacak. Kendinize söz geçirmek kolay olmayabilir, kilo almaya meyilli olabilirsiniz.
Cumartesi günü sizin burcunuzda bir yeniay oluşacak. Bu yeniayla birlikte önemli girişimlerinizi, hayati kararlarınızı başlatabilirsiniz. Sağlığınızla, görüntünüzle ilgili fikirlerinizi uygulamanın tam zamanı yalnız hayalperest adımlar yerine gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Tembellikten, geri çekilmelerden kaçının.







Hande Kazanova
 
Son düzenleme:
kedi 0 (24).jpg




Koç burç yorumları: Bilinçaltındaki bazı kalmış konular veya korkularınla karşı karşıya getirebilir. Karmaşık bir ruh hali içinde olabilir, kendi içine çekilmek isteyebilirsin. Rüyalarının oldukça hareketlendiği gözlemleyebilirsin.

Sağlığın, iş ve çalışma ortamın veya günlük rutinlerinle ilgili bazı karışıklıklar yaşayabilirsin. Başkaları için fedakarlıkta bulunman gerekebilir, elinde olmayan koşullarla yüzleşebilirsin. Ruhsal çalışmalar yapmak için oldukça uygun bir dönemdesin.

Bu hafta gerçekleşecek Balık burcundaki yeni ay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Karmaşık bir ruh hali içinde olacağız. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek olmayabilir. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

Bu dönem bilinçaltınızın derinliklerinde kalan bir takım korkular, endişeler gibi konular için uzman birinden destek almak isteyebilirsiniz. Terapi almak ruhunuza iyi gelebilir. Ayrıca hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.




Boğa burç yorumları: Sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konular bu hafta gündemimize giriyor. Sosyal çevremizde bazı kişileri fazla idealize etmemiz bizim için hayal kırıklıkları ile sonuçlanabilir.

Geleceğimizle ilgili planlar yapabilir, harekete geçmek isteyebiliriz ancak önümüze engeller çıkabilir ya da gerekli enerjiyi bulamayabiliriz. İçinde bulunduğun arkadaş grupları, mesleki gruplarda yaratıcılığını sergileyebilir veya sosyal çevrende bir takım yardım çalışmaları için boy gösterebilirsin.

İleriye dönük hayallerin ve planlarında bazı ikilemler içerisinde kalabilir, yeniden düzenlemek ve gözden geçirmek isteyebilirsin. Ayrıca sanatsal bazı aktiviteler için hazırlıklar yapıyor olabilirsin.

Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir. Ama iyi niyetinizin suistimal edilmemesine de özen gösterin.





İkizler burç yorumları: Bu hafta kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. İş hayatımızda yeni bir sayfa açmak istesek bile bunun için uygun bir zaman diliminde değiliz. Şu anda mevcut konumumuzu korumaya çalışmak daha akıllıca olacaktır.

Bu hafta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, kariyerin ve sosyal statünle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. 13 Mart itibariyle üstlerimiz ya da ailemizle sorunlarımız hakkında konuşmamız beklediğimiz sonuçları vermeyebilir. Çalışmıyorsak, bu dönemde gelen iş teklifleri kalıcı olmayabilir.

İş hayatında yeni bir başlangıç yapmak istesen de bir takım ikili durumlar içinde kalabilirsin. Hedeflerinde bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Plan ve projelerini yeniden gözden geçirmek ve varsa eksiklikleri tamamlamak bu süreçte daha sağlıklı olacaktır. Eve veya aidiyetlere dair bazı konular gündeme gelebilir. Aile ve iş hayatı arasında bir denge oturtmak için uygun günlerdesin.

Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir iş potansiyeli ile de karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda daha fedakar ve özverili olmanız gerekebilir.





Yengeç burç yorumları: Bu hafta yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanabiliriz. Kendimizi ifade etmekte zorlanabilir, karamsar bir ruh hali içine girebiliriz.

Bu hafta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, akademik hayatın, yabancılar veya uluslararası konularla ilgili gündemin olacağına işaret ediyor. Görüşlerini ifade ederken bazı karışıklar ya da yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, fikirlerini aktarmakta zorlanabilirsin.

İnanç ve felsefeler üzerine derinlemesine araştırma yapabilirsin. Yakın çevren veya akrabalarınla ilgili bazı belirsizlik veya hassasiyetler gündemine gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak istiyorsan seçenekleri gözden geçirebilir veya kişisel gelişim çalışmalarına katılabilirsin.

Sosyal medyada da bir süreliğine sessiz kalmamız ruh sağlığımız açısından daha sağlıklı olabilir. İlişkilerinizde olası küçük bir hatayı gereksiz yere çok fazla büyütmeyin. Eşinizin veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın, gereksiz kıskançlık veya kaprislerle onları hayattan soğutmayın. Seyahat organizasyonları için de uygun bir zaman değil.





Aslan burç yorumları: Bu hafta ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konular gündemimizde olacak. Bir süredir gelirlerinizde artış yaşıyor, yeni anlaşmalara imza atıyor olabilirsiniz.

Bu dönemde öğrenciyseniz burs alabilir, davalarınız var ise nafaka veya tazminat şeklinde size para gelebilir. Kredi arayışı içindeyseniz krediniz onaylanabilir, borç arayışınız var ise buna rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacaktır.

Para çıkışlarıyla ilgili bir takım değişken koşullar da oluşabilir. Mali durumundaki belirsizlikler, içsel bir baskı hissetmene neden olabilir. Gelir gider dengeni sağlamak için yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsin. Planlı harcama yapman gereken bir dönemdesin. Psikolojik hassasiyetlerin veya derinlerde kalmış korkularınla yüzleşebilir, okült konulara merak salabilirsin.





Başak burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz varsa ve sorun yaşıyorsak, tamam mı devam mı kararı almak için uygun bir dönemde değiliz. Alacağımız kararlar bizim için yanıltıcı olabilir.

Yolunda giden bir ilişki için de evlilik kararı almak ya da nikah masasına oturmak için bir süre daha beklemek daha iyi olabilir. İlişkimiz yoksa yeni bir ilişkiye başlamak ya da yeni bir ortaklık kurmak için de Nisan başı daha uygun bir zaman dilimi olacaktır.

Evliliğinle ilgili gözden geçirmen gereken konular olduğunu hissedebilirsin. Eşinle iletişiminde eksiklikler yaşayabilir, ben-biz dengesini sağlayabilmek adına hassasiyetle konuya yaklaşmak, yeni bir düzen getirmek isteyebilirsin. Varsa ortaklığınla ilgili konularda karışıklıklar veya belirsizlikler yaşayabilir, gündemini yeniden organize etmen gerekebilir.

Bu hafta biraz daha hobilerinize yönelmeli, hayatın keyifli yanlarını daha çok görmeye özen göstermenizde yarar var. Bu dönem atacağınız imzalara, vereceğiniz sözlere, kuracağınız ortaklıklarda daha temkinli olmanızda fayda var.





Terazi burç yorumları: Bu hafta iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımız ya da günlük yaşamamızda sıkıntılı bir süreçten geçiyor olabiliriz. Bazı beklentilerimizi karşılanmayabilir ya da kendimizi olduğumuz yerde sayıyor gibi hissedebiliriz.

Bu hafta Balık burcundaki Yeni Ay, çalışma ortamı ve sağlık konularına dikkat çekiyor. İş ve çalışma koşullarında bazı belirsizlikler oluşabilir. İş akışında; iletişim hatalarına ve bilgi eksikliklerine özellikle dikkat etmen gereken bir dönem.

Günlük rutinlerine yeni bir düzen getirmek isterken fedakarlık etmek zorunda kalabilir, kontrolün dışında gelişen bazı olayların olduğunu fark edebilirsin. İş arkadaşlarımızla aramızda tartışmalar yaşanabilir. Sakin olmakta fayda var. Evinizde, ailenizle ilişkilerinizde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var.

Eski bir sağlık sorunu bu dönemde tekrar ortaya çıkabilir. Doktor kontrollerimizi aksatmamakta fayda var. Sağlığına, özellikle de bağışıklık sistemine önem vermelisin. Yediklerine dikkat etmeli, zehirlenme olaylarına karşı temkinli olmalısın. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir.





Akrep burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konular odağımız haline gelebilir. Hayat enerjimiz ve yaşamdan aldığımız keyfin bu dönemde bir miktar azaldığını fark edebiliriz.

Balık burcundaki Yeni Ay, aşk hayatını, çocuklarını, hobilerini ve sosyal hayatını gündeme getiriyor. İlişkinde revize etmen gereken konuların olduğunu fark edebilirsin. Duygusal olarak kendini oldukça yoğun hissedebilir, bazı iletişim eksikliklerinden dolayı dağılıyormuş hissine kapılabilirsin.

Sevdiğinizle daha güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakarlık etmek ve karşılıklı özveride bulunmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir. Kafamızda bazı netleşmeyen sorular olabilir. Çocuğumuzla ilgili bir beklediğimiz bir haber gelmeyebilir ya da bir beklentimiz gerçekleşmeyebilir. Eğer ilişkimiz yoksa, yeni bir aşka başlamak için pek de uygun bir zamanda olduğumuz söylenemez.

Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konulara odaklanmakta zorluk yaşayabilir, revize etmen gereken detaylar olduğunu fark edebilirsin. Sosyal çevren veya arkadaş gruplarınla ilgili organizasyonlar için harekete geçmek isteyebileceğin bir dönemdesin.




Yay burç yorumları: Bu hafta Yay burçları için ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile geçmişten kalan bir konu tekrar su yüzüne çıkabilir ancak yine bir sonuç alamayabilir, bu yüzden hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

Balık burcundaki Yeni Ay, ev, aile ve aidiyetlerle ilgili konuları gündemine taşıyor. Ev içinde bazı onarım işleri yapmak için harekete geçebilirsin. Aile ve iş hayatın arasında denge kurabilmek için bazı konuları gözden geçirebilir, yeni bir düzenleme yapabilirsin.

Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir ancak beklentilerimiz karşılanmayabilir. Evimizde yenilikler, tadilat, onarım yapmak için harekete geçmek isteyebilir ancak yeterli enerjiyi ya da maddi imkanları bulamayabiliriz.

Aile üyelerinden birinin bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Aile bireyleriyle ilgili yapman gereken bazı fedakarlıklar olduğunu fark edebilir, bunun ağırlığıyla dağıldığını hissedebilirsin. Aile içi ilişkilerde daha fazla fedakarlık etmek ebeveynlere veya eşe anlayışlı davranmak gerekebilir. Parasal anlamda hiçbir konuyu takıntı haline dönüştürmeyin, ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. Para yüzünden kimseyle aranızı bozmayın, hele ki özel hayatınızdaki kişilerle.




Oğlak burç yorumları: Bu hafta yakın çevremiz ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. İletişim trafiğimiz artabilir ancak kafamız da bir o kadar karışık olabilir. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile eski tartışmalar yine ortaya dökülebilir ancak yine sonuçsuz kalabilir.

Kendimizi geliştirmek için yeni bir eğitim almayı düşünüyorsak bu planımızı bir süre daha ertelememizde fayda var. Kendimizi bir süre sosyal medyadan uzaklaştırmanın daha iyi olacağı bir dönemde olacağız.

Arkadaşlarınızla olan sohbetlerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi zihinsel anlamda daha fazla yorgun ve meşgul hissedebilirsiniz. Eğitim veya ticari konularda düzenleme gerektiren eksiklikleriniz olduğunu fark edebilir, yeniden organize etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Anlaşma ve sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu süreçte uzaklar veya yabancılarla ilgili yeni planlar geliştirebilir, farklı felsefe ve inançları detaylı araştırmak isteyebilirsiniz.




Kova burç yorumları: Bu hafta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, gelir kaynaklarınıza dikkat çekiyor. Kazançlarınızı, gelir-gider dengenizi yeniden düzenlemek isterken çok dikkatli olmalısınız. Zira harcamalarınızda aşırıya kaçabilir veya yanlış hesap yaparak kendinizi daha fazla sıkıntıya sokabilirsiniz.

Bu hafta finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Yeni gelir kapıları elde etmek için planlamalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Diğer yandan kendinize duyduğunuz öz değeri ve verdiğiniz önemi sınayacak hayat koşulları ortaya çıkabilir. Gelirimizde beklediğimiz artışlar olmayabilir ve bu yüzden hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Beklentilerimizi minimumda tutmamız bu dönemi daha kolay atlatmamıza yardım edebilir. Kendiniz için de bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Aile ve eşle ilgili konularda bütçe, kazanç ve birikimleri kullanmak, değerlendirmek ve daha akıllıca harcamak önemli olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor.

Yeni iş birlikleri yapmak, yeni bir işte çalışmak, yeni yatırımlara yönelmek için çok da uygun bir dönemde değiliz. Bir yandan borç, vergi, miras, eş parası gibi konularda yeniden düzenlemeye gitmek isterken bir yandan da içsel olarak endişe hissedebilirsin.




Balık burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisi ile kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Eski dönemleri kapatıp yeni şeylere yönelmek istiyoruz ancak bu pek de mümkün olmayabilir.

Kendiniz, ikili ilişkilerin, ev ve iş hayatınız arasında yeni başlangıçlar ve düzenlemeler yapmak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bir süre eksiklikleri yeniden gözden geçirmek, varsa eksiklikleri tamamlamak en doğrusu olacaktır. Öte yandan koşulların tamamen sizin elinizde olmadığını, eşe veya ortağa bağlı kalmanız gerektiğini de fark edebilirsiniz.

Enerji seviyesinde biraz düşüş yaşayabiliriz. Sezgilerimiz son derece kuvvetli ancak yine de rasyonelliği elden bırakmamakta fayda var, çünkü zaman zaman yanlış yargılara varabilir. Sağlıklı muhasebe yapmakta zorlanabiliriz. Bu hafta hayatınızda daha fazla romantizm ve aşk yaşamak için istekli olacaksınız. Evlilik ve ortaklık konularında yaşadığınız ikilemler varsa bu dönemde yaşadığınız çelişkileri su yüzüne çıkaracak duygusal stresler yaşayabilirsiniz.

Eğer hayatınızda kimse yoksa, arkadaşlarınızın tanıştıracağı kişilerle yeni tanışmalar olabilir. Diğer yandan dış görünümünüzü değiştirmek sosyal hayatınızı güçlendirmek yeni birliktelikler kurmak için plan yapabilirsiniz.







İndigo Dergisi
 

8-14 Mart 2021 Haftası Gezegen Hareketleri ve Balık Burcunda Yeni Ay​


8-14 Mart 2021 Haftasına Genel Bakış

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun. Kadınların ikinci sınıf görülmediği erkeklerle eşit haklara sahip olacağı günlere yakın zamanda ulaşmak umuduyla. Ülkemizin en büyük sorunu kadın cinayetleridir. Her gün hemen hemen bir kadın erkek şiddetinden mağdur olmaktadır. Meclisin bu konuda yeni yasa yapması ve insanlarımızın bilinçlendirilmesi için ilkokuldan itibaren kadın erkek ve fırsat eşitliği konusunda eğitim verilmelidir. Haftaya ay oğlak burcunda başlıyoruz. İş güç ve kariyer odaklı bir gün bizi bekliyor. Salı günü ay kova burcuna geçiyor. 11 Mart Perşembe günü Güneş Neptün’le kavuşacak. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisinden yararlanacaksınız. Aldanma, yanılgı ve kandırılmalara karşı dikkatli olmakta yarar olacak. Kurban durumuna düşmemek için sakince olayları değerlendirmek gerekecek. Perşembe günü ay balık burcuna geçiyor ve yeni ayı oluşturmak için küçülüyor. 13 Mart Cumartesi günü saat 13:21’de balık burcunun 23.derecesinde yeni ay oluşacak. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Hayatımızda yeni sayfa açmak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve yeni kararlar almak için değerlendirebiliriz. Balık burcunda Neptün ve Venüs’ün de yeni aya kavuşum yaptığı bu durumda tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni fikirler ve projeler üretebiliriz. Merhametli, bağışlayıcı affedici ve sevgi dolu yaklaşımlar sergileyebiliriz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak;

kedi 0 (25).jpg


KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR
Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda haftaya başlayacaksınız. Spiritüel konulara ilginiz artabilir ve korkularınızdan arınmak için bilinç altınızı aktif hale getirebilirsiniz. Salı günü iletişim, eğitim, sosyal medya konularında aktif olacaksınız. Çarşamba günü kendi kazandığınız para alanında beklenmedik olaylar ve durumlarla karşılaşıp yön değişikliğine gidebilirsiniz. Beklediğiniz nakit akışı gelmeyebilir ya da ani para çıkışı beklenmeyen masraf kalemleri oluşabilir. Arkadaşlarınızla birlikte sosyal çevrenizde zaman geçirebilir ve sosyal sorumluluk projelerinde görev alarak yardıma ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz. Perşembe günü kişiliğinizi, tarzınızı, tavrınızı ve yönetselliğinizi yansıtırken merhametli, affedici, bağışlayıcı ve empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Cuma günü akşam saatlerinden itibaren kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi dikkatli olmak ve önlem almakta yarar olacak. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay oluşacak. Yeni ay, yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Uzun süre kapalı yerlerde çalışmak ve yaşamak zorunda kaldığınız için açık havaya çıkmak isteyeceksiniz. Bilinç altınızı aktif hale getirmek için yeni eğitimler alabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak ve yerleşmekle ilgili planlar pandemi nedeniyle sekteye uğramış olsa da bu konuda olumlu gelişmeler elde edebilir ve adım atabilirsiniz. Şartları ve olayları olduğundan daha iyi ve olumlu görmek de olasılık dahilinde. Pazar günü sanatsal çalışmalarda bulunabilir. Şiir, düz yazı, sözsel ve yazınsal eserler üretebilirsiniz. Güzel konuşmalar yapabilir sevdiklerinizin kalbini kazanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte entellektüel çalışmalarda bulunabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde güzel zamanlar geçirebilirsiniz.




BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR
Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda haftaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlar için sosyal sorumluluk projeleri oluşturabilir dernek, klüp ve sivil toplum kuruluşlarına üye olabilirsiniz. Salı günü kendi kazandığınız para alanında harekete geçmek, yeni fikirler üretmek ve zihinsel faaliyetlerde bulunmak olasılık dahilinde. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü iş hayatınız ve kariyerinizde sistem ve disiplin kuracak büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Perşembe günü arkadaşlar ve sosyal çevrede güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Aldanmalara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi sinirli öfkeli ve sinirli hissedebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara ve hızlı hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çaba göstereceksiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel zaman geçirmek, dargın olduğunuz ve görüşmediğiniz arkadaşlarınızla barışma ve konuşma mümkün olabilir. Akışta kalmak, affedici olmak empatik tavır ve davranışlar sergilemek isteyebilirsiniz. İşle ilgili gelirlerde artış olabilir. Hayalleri ve idealleri gerçekleştirmek için uygun bir ortam elde edebilirsiniz. Pazar günü sözlerinizi şiir gibi kullanabilirsiniz. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve insanlara yansıtacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve fikirlerinizle önderlik ve liderlik edeceksiniz.




İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR
Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda haftaya başlayacaksınız. İş hayatı ve kariyerinizde fırsat ve şans elde edebilirsiniz. Tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni projeler ve fikirler üretebilirsiniz. Salı günü ay kova burcuna geçecek. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni kişilere hedeflerinizi, yeteneklerinizi ve projelerinizi anlatmak için sunum yapabilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü arkadaşlarınızın derdini dinleyebilir sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik edebilirsiniz. Yurt dışı işlerinizle ilgili olarak zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Koşulları değiştirmek için farklı yol ve yöntemler izleyebilirsiniz. Perşembe günü iş hayatınız ve kariyerinizde aldanma ve yanılgı, kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Perşembe günü akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Cuma günü ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. İş hayatında yeni başlangıçlar için harekete geçmek için fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, terfi ve transfer teklifi alabilirsiniz. Aldanmalara ve yanılgılara karşı dikkatli olmak ve olayları ve insanları aşırı idealize etmemek yerinde olacak. Pazar günü sözlerinizi ve fikirlerinizi anlatırken güzel kibar nazik iletişim yöntemlerini kullanacak adeta şiir gibi konuşacaksınız. Fiziksel görünümünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz.




YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR
Sevgili yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda haftaya başlayacaksınız. Devam eden bir davanız varsa dava ile olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz. Salı günü ay kova burcuna geçecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde değişim ve dönüşümü hayatınıza entegre edeceksiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü arkadaşlar ve sosyal çevrenizde karşılaşacağınız olaylar ve durumlar yön değişikliğine gitmenize neden olabilir. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda sistem ve disiplin kurarak büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Perşembe günü dini ve ilahi konularda akışta kalmak, teslim olmak ve evrenle bütünleşmek mümkün görünüyor. Aldanmalara, yanılgılara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Perşembe günü akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Cuma günü hayatınızın gitmeniz gereken yönü menzili hakkında zorlanmalar ve aksilikler yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin kavuşumudur. Yeni kararlar, yeni başlangıçlar ve hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Aldanma ve yanılgılara karşı dikkatli olmalısınız. Olayları ve insanları aşırı idealize etmek ve gerçeklerle bağlantımızı koparmak yarar sağlamayacaktır. Pazar günü sözleriniz şiir gibi etkili olabilir.




ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR
Sevgili aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda haftaya başlayacaksınız. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda olumlu etkiler altındasınız. Ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ya da kullanabilirsiniz. Salı günü ay kova burcuna geçecek. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde değişim ve dönüşümü uygulayacaksınız. Arkadaşlarınızla sosyal ilişkilerinizde zihinsel uyarımı ön planda tutacaksınız. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde ilişkinizin geleceğine yönelik sağlam temeller ve adımlar atmak için harekete geçeceksiniz. Perşembe günü kredi, borç, alacak, nafaka, miras ve vergiler konusunda otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Aldanma yanılgı ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Perşembe günü akşam saatlerinde gergin ve öfkeli tavırlar sergileyebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere karşı önlem almakta yarar olacak. Cuma günü hayatınızın gitmeniz gereken yönü menzili hakkında zorlu etkiler altında olacaksınız. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Hayatımızda yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve yeni adımlar atmak için uygundur. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda olumlu gelişmeler altında olabilirsiniz. Aldanma, yanılgılar ve kandırılmalara karşı dikkatli olmak gerekecek. Beklentileriniz olduğundan büyük olabilir. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Olayları ve durumları aşırı idealize edebilir gerçeklerle karşılaşınca şaşırabilirsiniz. Pazar günü şiirsel konuşarak muhataplarınızı mutlu edebilir gününüzü güzel geçirebilirsiniz. Ortaklık ve danışmanlık konularında karar vermek için şartları değerlendireceksiniz.




BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR
Sevgili başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda yeni haftaya başlıyorsunuz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde anlaşma, uyum, hoşgörü ve romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Salı günü ay kova burcuna geçiyor. Hobilerinizi meslek haline getirmek için çalışıp çaba gösterebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü yurt dışı seyahatler konusunda kısıtlamalar canınızı sıkabilir. Gündelik işlerinizi yürütürken işlerinizin yoğunluğundan şikayet edebilirsiniz. Perşembe günü ortaklık ve danışmanlık konularında otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Aldanma yanılgı ve kandırılmalara karşı dikkatli olmakta yarar olacak. Olayları, insanları ve durumları aşırı idealize edebilirsiniz. Perşembe günü akşam saatlerinde kendinizi öfkeli sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Cuma günü yurt dışı işlerinizle ilgili sürpriz beklenmedik olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Hayatınızda yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmakla ilgilidir. İkili ilişkiler ve evliliğinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Ortaklık kurmak ya da danışmanlık konusunda yeni başlangıçlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aldanma, yanılgı ve kandırılmalara karşı dikkatli olmak gerekecek. Tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Pazar günü şiir gibi konuşacak muhataplarınızı mutlu edeceksiniz.




TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR
Sevgili terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda yeni haftaya başlıyoruz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde merhametli, affedici ve empatik tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Salı günü ay kova burcuna geçiyor. Aile üyelerinizle birlikte güzel zaman geçirebilir ilişkilerinizi geliştirip dönüştürebilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü alacaklarınızı tahsil edip borçlarınızı ödemek isterken istediklerinizi tam olarak gerçekleştiremeyeceksiniz. Spekülatif kazanç getiren borsa ve şans oyunlarında fırsat ve şans elde edebiliriz. Perşembe günü hizmet verdiğiniz kişiler için kendinizden çok onları düşünen tavırlar geliştirebilirsiniz. Perşembe günü akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi var. Farkında olmakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Cuma günü ezoterik ve metafizik konulara ilginiz artabilir kitap alıp bu konuda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak ve hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Gündelik işlerinizi yürütürken hizmet verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde merhametli ve affedici tavırlar sergileyebilirsiniz. Sağlığınızda dikkat etmeniz gereken konular ayaklar ve lenfomatik sinir sistemi rahatsızlıkları olacaktır. Sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmak gerekecek. Çalışma arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz. Olayları kişileri ve insanları olduğundan farklı görüp aşırı idealize edebilirsiniz. Pazar günü sözlerinizi çok etkili ve güzel kullanabileceksiniz. Şiir ya da şarkı sözü yazabilir sanatsal eserler üretebilirsiniz.




AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR
Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar Pazartesi günü ay oğlak burcunda yeni haftaya başlıyorsunuz. Flört ve aşk ilişkilerinde romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Salı günü ay kova burcuna geçiyor. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde ilişkinizi değiştirip dönüştüreceksiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizde tadilat, tamirat vb çalışmalarda bulunabilirsiniz. Perşembe günü spekülatif kazançlar konusunda fırsat ve şans elde edebileceğiniz gibi kandırılma, aldanma ve kurban durumuna düşme psikolojisine karşı dikkatli olmakta yarar olacak. Perşembe günü akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Cuma günü ortaklık kurma konusunda araştırma yapabilirsiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay oluşacak. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar, yeni başlangıçlar hayatımızda yeni sayfalar açmakla ilgilidir. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişiminiz, hobiler, spekülatif kazançlar, borsa ve şans oyunları konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız. Aldanma, yanılgı ve kandırılmaya karşı dikkatli olmakta yarar olacak. Olayları kişileri ve insanları idealize ederek gerçek olmayan bir ilüzyon yaratabilirsiniz. Pazar günü konuşmalarınız ve fikirleriniz de tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisinden yararlanarak sanatsal eserler üretebilirsiniz.




YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR
Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar Pazartesi günü haftaya ay oğlak burcunda başlıyorsunuz. Aile bireylerinizle iletişiminizde merhametli, affedici ve bağışlayıcı tavır ve davranışlar geliştireceksiniz. Salı günü ay kova burcuna geçecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizde harekete geçmek kendinizi göstermek duruş sergilemek isteyeceksiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü sosyal medyada daha fazla yer almak ve kendinizi tanıtmak için blog yazabilir ya da web sitesi açabilirsiniz. Perşembe günü otorite figürlerinden destek, yardım ve ilgi görebilirsiniz. Aldanma, yanılgı ve kandırılma ile kurban psikolojisine bürünmemek için dikkatli olmakta yarar olacak. Perşembe günü akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Cuma günü evcil hayvanlarınızın bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay oluşacak. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Hayatımızda yeni kararlar almak, yeni başlangıçlarda bulunmak için uygundur. Yeni bir ev almak ya da kiralamak, taşınmak, şehir ve yer değişikliği yapabilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde merhametli, affedici ve empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Aldanma, yanılgı ve kandırılmaya karşı olayları, kişileri ve insanları idealize etmemek ve gözünüzde fazla büyütmemek uygundur. Pazar günü şiir gibi konuşacak ve sanatsal çalışmalarda bulunacaksınız.




OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar Pazartesi günü haftaya ay oğlak burcunda başlıyorsunuz. Tanıtım satış ve pazarlama alanında olumlu sonuçlar almak için çalışabilirsiniz. Salı günü ay kova burcuna geçecek. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü çocuklarınızla iletişiminizde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışacaksınız. Fırsat ve şans elde ederken sistem ve disiplin kurmanız gerekecek. Perşembe günü kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde merhametli affedici ve empatik tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Kurban psikolojisine düşmemek için olayları kişisel algılamamak sakince değerlendirmek gerekecek. Perşembe akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli ve sinirli ifade edebilirsiniz. Cuma günü hobilerinizi meslek haline getirmek için çalışabilirsiniz. Spor ve müzik eşliğinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay oluşacak. Yeni ay, ay ve güneş kavuşumudur. Yeni kararlar almak, hayatımızda yeni başlangıçlarda bulunmak ve projeler üretmek için kullanabiliriz. Eğitim alma ya da verme kararı verebilirsiniz. Sosyal medyada aktif olarak yer almak için blog yazabilir ya da internet sitesi açabilirsiniz. Yakın çevre gezilerine çıkabilir etrafı keşfedebilirsiniz. Aldanma, yanılgı ve kandırılmalara karşı dikkatli olmakta yarar olacak. Olayları insanları ve durumları olduğundan farklı görebilir ve idealize edebilirsiniz. Pazar günü tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle sanatsal çalışmalarda bulunabilirsiniz.




KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR
Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar Pazartesi günü haftaya ay oğlak burcunda başlıyorsunuz. Kendi kazandığınız para alanında fırsatlar ve şanslar elde edeceksiniz. Salı günü ay kova burcuna geçecek. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü fiziksel görünümünüzde farklılık yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeteneklerinizi, hedeflerinizi anlatan bir sunum hazırlayabilirsiniz. Perşembe günü otorite figürlerinden yardım destek ve ilgiyi kendi kazandığınız para alanında göreceksiniz. Aldanma, yanılgı ve kandırılmalara karşı dikkatli olmak ve kurban psikolojisine düşmemek için olayları insanları ve kişileri gerçekçi değerlendirmekte yarar olacak. Perşembe akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi olacak. Farkında olmak ve önlem almakta yara olacak. Kendinizi öfkeli sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Cuma günü ailenizle iletişiminizde ani meydana gelecek olaylar yön değiştirmenize neden olabilir. Cumartesi günü balık burcunda yeni ay meydana gelecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışacak ve güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Kazandığınız paranın bir bölümünü biriktirebilir ve yatırım yapabilirsiniz. Aldanma ve yanılgılara karşı dikkatli olmanız gerek. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve insanlara yansıtacaksınız. Pazar günü konuşmalarınız ve fikirleriniz sanatsal etkiler taşıyabilir.




BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar Pazartesi günü haftaya ay oğlak burcunda başlıyoruz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeteneklerinizi, hedeflerinizi ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyarak çalışıp çabalayacaksınız. Salı günü ay kova burcuna geçecek. Eviniz ve yerleşim yerinizde tadilat tamirat vb. Çalışmalarda bulunabilirsiniz. Venüs’ün ay düğümleri ile zorlayıcı açısı ikili ilişkilerde zorlanma ve sınavlardan geçmeyi getirebilir. Çarşamba günü tanıtım satış ve pazarlama konularında işlerinizin ve projelerinizin tanıtımı için çalışabilirsiniz. Sistem ve disiplin kuracak, çalışarak üreterek büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Perşembe günü kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız. Aldanma, yanılgı ve kandırılma olasılığına karşı dikkatli olmakta yarar olacak. Olayları insanları ve durumları aşırı idealize edebilirsiniz. Perşembe günü akşam saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere karşı farkında olmakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli sinirli ve tartışmaya açık hissedebilirsiniz. Cuma günü iletişim ve eğitim alanında ani sürpriz beklenmedik teklif ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü burcunuzda yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay, ay ve güneşin aynı düzlemde kavuşumudur. Yeni kararlar almak ve yeni başlangıçlarda bulunmak için değerlendirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu etkiler altında olacaksınız. Fiziksel ve dış görünüşünüzü değiştirme kararı verebilirsiniz. İlişkiler konusunda romantik ve sevgi dolu paylaşımlar yapabilirsiniz. Pazar günü kapalı yerlerde kalmaktan ve çalışmaktan sıkıldığınızı düşüneceksiniz. Kendi kazandığınız para alanında olumlu etkiler altında olacak eski yaralarınızı saracaksınız.







Tülin Aydoğan
 
kedi 0 (35).jpg

Koç ‘’İçsel Aydınlanma Zamanı’’

Merhaba Sevgili Koçlar haftaya kariyer evinizdeki olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz Salı ,Çarşamba günleri grup çalışmaları yaptığınız kişilerle verimli çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz .Çarşamba akşamı arkadaşlarınızla buluşacağınız güzel zamanlar Güneşin Neptün’le kavuşumu 12. Evinizde gerçekleşecek farkındalığınızın artacağı kendinizi daha huzurlu ya da melankoli hissedebilirsiniz. Çarşamba gecesi ayakta kalanlar bu saatte dua ve niyet etmenizi tavsiye ederim. Cumartesi günü 12. Evinizde gerçekleşen Yeniay kendinizle ilgili önemli kararlar almanıza aracı bu dönem sağlınıza daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Önümüzde ki günlerde meditasyon ve zikir çalışmaları size iyi gelecektir.



Boğa ‘’Hayaller Gerçekleşiyor’’

Sevgili Boğalar yurtdışı konuları, yüksek eğitim ,sosyal medya ile ilgili güzel haberler alarak haftaya başlıyorsunuz. Salı Çarşamba günü kariyerinizde güzel gelişmeler söz konusu ani harcamalara dikkat ediniz. Çarşamba günü gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşen Güneş Neptün kavuşumu arzular ve dilekler evinizde gerçekleşiyor 03:00 ‘te gökyüzünden kendiniz için isteme vakti. Cumartesi günü Balık burcunda gerçekleşen Yeniay 11. Evinizle doğmakta hiç beklemediğiniz bir anda hayalleriniz gerçekleşebilir yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz bu Yeniay size iyi gelecek.



İkizler ‘’Kariyernizde Yeni Fırsatlar’’

Sevgili İkizler , ödemeleriniz harcamalarınızla ilgili gelişmelerle haftaya başlıyorsunuz .Salı Çarşamba günleri yurtdışı konuları ,sosyal medya, yüksek eğitimle ilgili alanlardan alacağınız güzel haberlere sevinebilirsiniz. Perşembe günü kariyer evinizde gerçekleşen Güneşin Neptün kavuşumu kariyerinizle ilgili doğum haritanıza göre mutluluk ya da üzücü konuları yaşatabilir. Cumartesi günü kariyer evinizde gerçekleşen Yeniay size yeni başlangıçları ve şansları sunmakta.



Yengeç ‘’Yurtdışıyla İlgili Konulardan Yana Güzel Fırsatlar’’

Sevgili Yengeçler haftaya ilişki evinizde ve işinizle alakalı güzel gelişmeler ile başlıyorsunuz. Salı Çarşamba günü harcamalara ekstra ödemelere dikkat. Perşembe günü ilk saatlerde gerçekleşen Güneş Neptün kavuşumu özellikle yurtdışı kanallarından gelecek güzel haberleri, eğitimle ilgili güzel gelişmeleri müjdelemekte yaratıcılığınızın artacağı bir dönem saat 03:00 te ayakta iseniz dua etmeyi unutmayın. Cumartesi günü 9. Evinizde gerçekleşen Yeniay yüksek eğitim yurtdışı konuları sosyal medyayla ilgili yeni fırsatları size sunmakta.



Aslan ‘’Ödemelere Dikkat’’

Sevgili Aslanlar haftaya sağlığınızla ilgili haberlerle başlıyorsunuz çalışma ortamınızda hijyene dikkat etmelisiniz bu dönemde izole olmanız sizin için daha iyi. Salı Çarşamba günü ikili ilişkilerinizle ilgili sevineceğiniz güzel zamanlar. Perşembe günü Güneş Neptün kavuşumu saat 03:00 te gerçekleşiyor , ayakta iseniz özellikle finansal konularla ilgili niyet etme zamanı. Cumartesi günü Balık burcunda gerçekleşen Yeniay kredi ve başkalarından elde ettiğiniz gelir alanında gerçekleşmekte ,kredi alımı, ödemesi, vergilerle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.



Başak ‘’Aşk’ta Mutlu Son ’’

Sevgili Başaklar aşkla ilgili güzel gelişmelerle haftaya başlıyorsunuz, aşkta mutluluk zamanları çocuk sahibi olmak isteyenler bu ay hamilelik haberi alabilirsiniz. Salı Çarşamba günü sağlığa dikkat. Perşembe günü gerçekleşen Güneş Neptün kavuşumu saat 03:00 ‘te ayakta iseniz, dua zamanı. Cumartesi günü Balık burcunda gerçekleşen Yeniay , yeni iş fırsatlarını aynı zamanda uzun zamandan beri beklediğiniz evlilik teklifini getirebilir.







Terazi ‘’Yeni Bir Dönem Başlıyor’’

Sevgili Teraziler aile büyüklerinizle ilgili sorunlar, ,evle ilgi alım satım yerleştirme düzen veya bir takım miras işlemleriyle haftaya adım atıyorsunuz. Salı Çarşamba günü aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi sevindirebilir. Perşembe günü gerçekleşen Güneş Neptün kavuşumu saat 03:00 ‘te bu saatte hayallerinizin gerçekleşmesi için ayakta iseniz dilek dileyebilirsiniz .Cumartesi günü Balık burcunda gerçekleşen Yeniay 6. Evinizi aydınlatmakta günlük iş akışınız çalışma ortamınızla ilgili yenilikleri getirmekte, bu dönem sağlıkla ilgili yeni bir tedavi veya beslenme şekline başlayabilirsiniz.





Akrep ‘’Aşkta Mutluluk’’



Sevgili Akrepler iş hayatınızla ilgili güzel haberlerle haftaya başlıyorsunuz. Yakın çevrenizden alacağınız destek ,kardeş ya da arkadaşınız, enerjinizi yükseltecek. Salı-Çarşamba günlerinde aile büyüklerinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili düzen, yerleştirme gibi konular gündeminizde olacak. Perşembe günü gerçekleşen Güneş-Neptün kavuşumu saat 03.00 te gerçekleşiyor, gece geç saatte ayaktaysanız dua ve dilek zamanı.Cumartesi günü Balık burcunda gerçekleşen Yeniay beşinci evinizde doğuyor, aşk tan varsa çocuklarınızdan yana güzel süprizler yaşamanız olabilirsiniz. Kalbiniz boşsa yeni bir aşk kapınızı çalabilir.









Yay ‘’Evle İlgili Yenilikler’’

Sevgili Yaylar parayla ilgili güzel kazançlar elde ederek haftaya başlıyorsunuz.Salı-Çarşamba günlerinde iş hayatınızla ilgili güzel haberler ticari kazançlar elde edebilirsiniz. Perşembe günü Güneş-Neptün kavuşumu 03.00’te gerçekleşiyor eğer ayaktaysanız dilek dilemenin tam zamanı. Cumartesi günü balık burcunda gerçekleşen Yeniay evle ilgili yeni düzenlemeleri yerleşim, taşınmayla ilgili konuları gündeminize getirebilir ayrıca aile büyüklerinizle daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.



Oğlak ‘’İş Hayatında Yeni Fırsatlar’’

Sevgili Oğlaklar, haftaya hayatınızla ilgili önemli kararlar alarak başlayabilirsiniz.Dış görünüşünüzle ilgili değişikler yapabilirsiniz.Salı-Çarşamba günlerinde finans konularınıza ağırlık verebilir, gelir ve giderlerinizi düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Perşembe günü Güneş-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor eğer 03.00 de ayaktaysanız dilek dilemenin tam zamanı. Cumartesi günü üçüncü evinizde gerçekleşen Balık Yeniayı sizi sevindirecek. Yeniay işlerinizle ilgili yeni kazanç fırsatlarını doğururken, yakın çevrenizden iş hayatınızla ilgili destek alabilirsiniz.





Kova ‘’Gelirlerde Artış‘’

Sevgili Kovalar, haftaya farkındalıkla başlıyorsunuz. Alacağınız yeni kararlar doğrultusunda tüm haftayı organize edebilirsiniz. Salı-Çarşamba günlerinde ilişkileriniz ve iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişikliğe gidebilirsiniz. Perşembe günü sabahın ilk saatlerinde Güneş-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor eğer 03.00 de ayaktaysanız dilek dilemenin tam zamanı. Cumartesi günü balık burcunda gerçekleşen yeniay para hanenize doğmakta yeni iş fırsatları, yeni gelir kapıları açmakta.



Balık ‘’Hanenize Ay Doğuyor’’

Sevgili Balıklar, haftaya grup çalışmalarınızla ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı-Çarşamba günleri sağlık sorunlarınız baş gösterebilir. Gündelik akışınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Perşembe günü sabahın ilk saatlerinde Güneş-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor eğer 03.00 de ayaktaysanız dilek dilemenin tam zamanı. Cumartesi günü kendi burcunuzda gerçekleşen yeniay size işte ve ikili ilişkilerinizde yeni başlangıçları müjdelemekte. Bu yeniay sizi öne çıkartacak.




Arzum Koyuncu
 
kedi 0 (29).jpg


KOÇ BURCU:

Haftaya ikizler burcunda hareket eden kuzey ay düğümü ile ruh eşini, ruhsal olarak bağ kurmayı temsil eden psych asteroidinin kavuşumu ile başlıyorsunuz. Yakın çevrenizde bulunan aranızda bağ kurduğunuz kişilerin dostluğu ile bilgi ağınızda ve iletişim dilinizde geleceğe yönelik yeni adımlar atabilirsiniz. Birlikte karar vereceğiniz yeni oluşum sizleri yarınlara umutla taşıyacaktır. İş hayatınızda yaşadığınız haksızlıkları şu an için düşünmeyin. Sizler işini iyi yapan insanlarsınız. Değerinizi mutlaka fark edilecektir.


BOĞA BURCU:

11 Mart Perşembe günü balıkburcunda güneş ve Neptün kavuşarak sosyal çevreniz hakkında yeni bir uyanışı yaşamanızı sağlayacaktır. Ak ile karanın ortaya çıktığı zamanda yaşantınızda değişimlere gidebileceksiniz. İş bulmak ya da yeni bir iş projesi içerisine çekilmek gibi fırsatlarınız söz konusu olabilir.13 Mart Balık yeniayı başarılarınızın ilk hediyesini alabileceğiniz bir dönem olacaktır.


İKİZLER BURCU:

Haftaya ikizler burcunda hareket eden kuzey ay düğümü ile ruh eşini, ruhsal olarak bağ kurmayı temsil eden psych asteroidinin kavuşumu ile başlıyorsunuz. Burcunuzda gerçekleşen bu kavuşum ruhunuzda kişilik olarak yer edinen kişiler ile birlikte geleceğe yeni bir vizyon, yeni ve farklı bir bakış açısı ile yürümenize yardımcı olacaktır. 11 Mart Perşembe günü balık burcunda güneş ve Neptün kavuşarak kariyer alanınızda sosyal kimliğiniz ile bir uyanış yaşamanızı sağlayacaktır.


YENGEÇ BURCU:

İçinizde yaşadığınız duyguları artık ifade etmek isteyebileceğiniz bağ kurduğunuz kişi veya kişiler tarafından sizlere hatırlatılarak kabuğunuzu kırmanızı sağlayacaktır. 11 Mart Perşembe günü güneş ve Neptün balık burcunda kavuşarak zihninizde aradığınız soruların çözümü uyanış ile karşınıza çıkacaktır. Aradığınızı bulmanız kişilik yapınızda olumlu etkiler yaratacaktır. 13 Mart Balık yeniayında fiziksel veya ruhsal bir taşınma ile hayata yeniden başlayabileceksiniz.


ASLAN BURCU:

Sosyal çevrenizde aranızda ruhsal bağ olan arkadaşlarınız ile geleceğe yönelik oluşumlar içerisine girebilir, toplum yararına organizasyonlar yapma kararı alabilirsiniz. 11 Mart Perşembe günü balık burcunda güneş ve Neptün kavuşarak korkularınızda uyanışa geçmenizi sağlayacaktır. Yendiğiniz iç benliğiniz kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacaktır. 13 Mart Balık yeniayı ikili ilişkileriniz ile sizlere dönüşümün anahtarını sunacaktır.


BAŞAK BURCU:

Kariyer alanınızda sizlere yardımcı olan dostlarınız ile aranızdaki güçlü bağ sayesinde gelecek hedeflerinize ulaşmanızda kararlarınız netleşecektir. 11 Mart Perşembe günü balık burcunda güneş ve Neptün kavuşum açısı kesinlik kazanırken birebir temas da olduğunuz ikili ilişkileriniz de uyanış yaşayarak dost ve düşman ayrımını gerçekleştireceksiniz.



TERAZİ BURCU:

Haftaya ikizler burcunda hareket eden kuzey ay düğümü ile ruh eşini, ruhsal olarak bağ kurmayı temsil eden psych asteroidinin kavuşumu ile başlıyorsunuz. Aranızda mesafe olsa bile yakınlığını her zaman hissettiğiniz yakınlarınız ile yapacağınız görüşmeler sizleri gelecek planlarınıza birer daha yaklaştıracaktır. Alacağınız kararlardan emin olarak güvenceli ilerleme kat edeceksiniz. 11 Mart Perşembe günü balık burcunda güneş ve Neptün kavuşarak fiziksel ve ruhsal sağlığınızda yaptığınız hatalar ile ilgili uyanış yaşamanızı gerçekleştirecektir.



AKREP BURCU:

Haftaya ikizler burcunda hareket eden kuzey ay düğümü ile ruh eşini, ruhsal olarak bağ kurmayı temsil eden psych asteroidinin kavuşumu ile başlıyorsunuz. Dönüşümü seven yapınız aranızda bağ kurduğunuz ikili ilişkileriniz sayesinde geleceğe yeni ve farklı bir oluşum ile taşınacaktır. 11 Mart Perşembe günü balık burcunda güneş ve Neptün kavuşarak çocukluk anılarınızdan başlayarak günümüze kadar bir uyanışı gerçekleştirecektir.


YAY BURCU:

İkili ilişkilerinizde bağ kurduğunuz kişilerle ortak olma düşüncesi içerisine girebilirsiniz. Yapacağınız iş birliği sizleri geleceğe daha güvenli taşımanın ilk hareketi olacaktır. 11 Mart Perşembe günü balık burcunda güneş ve Neptün kavuşarak aile odağınız ile ilgili bir uyanış yaşamanızı sağlayabilir. Sizlerin farkında olmadığı durumlar söz konusu ise hatalarınızı fark etmenizi sağlayacaktır. 13 Mart Balık yeniayı hayatınız da yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir dönemin startını verecektir.


OĞLAK BURCU:

Çalışma alanınızda, iş yerinizde sizinle birlikte yola çıkmış kişilerle aranızdaki bağ güçlenirken ileriye dönük birlikte güvenceli yeni projelere adım atıyorsunuz. 11 Mart Perşembe günü balık burcunda güneş ve Neptün kavuşarak iletişiminizde uyanış yaşamanızı sağlayacaktır. İletişim diliniz yanlış kelimelere yol açan sisin dağılmasıyla farklı bir üsluba sahip olacaktır. 13 Mart Balık yeniayı sizleri iletişiminizde dönüşüme taşıyacaktır.


KOVA BURCU:

Yeni bir ilişkinin, kadersel yakınlaşmanın güçlü etkisi sizleri geleceğinizde özlem duyduğunuz aileye kavuşturacaktır. 11 Mart Perşembe günü Balık burcunda güneş ve Neptün kavuşum açısına sahip olarak kişisel farkındalığınızda uyanış yaşamanıza yol açacaktır. Bilinç düzeyiniz de artış olurken aydınlanmanız hayatınızın karanlık yönlerini fark etmenizi sağlayacaktır. 13 Mart Balık yeniayı finansal ve kişisel kaynaklarınızı yeniden değerlendirmek isteyebileceğiniz yenilikle sizlere etki edecektir.


BALIK BURCU:

Haftaya ikizler burcunda hareket eden kuzey ay düğümü ile ruh eşini, ruhsal olarak bağ kurmayı temsil eden psych asteroidinin kavuşumu ile başlıyorsunuz. Ailenizde bağ kurduğunuz kişi veya kişiler ile, aile olarak gördüğünüz dostlarınız arasında ileriye dönük yeni birliktelikler yaşayabilirsiniz. Ortak olarak alacağınız kararlarda daha sağlam sonuçlar çıkması muhtemeldir. 11 Mart Perşembe günü burcunuzda Güneş ve Neptün arasında kavuşum açısı kesinlik kazanacaktır.




Aygül Aydın
 

8 - 14 MART HAFTASI - BİLGELİK YOLU​




Merhaba yeryüzü sakinleri,
Son bir yıldır yaşadığımız deneyimler doğrultusunda, düğümler ve ağır gezegen konumları etkisi ile, pek çok bilgi yağmuruna maruz kaldık. Yaşamın getirdikleri, her daim kendi bilgeliğimize ve ruhsal yolculuğumuza açılan kapıdır ve bu bilgilerin hangi kapının anahtarı olduğu konusunda zihinlerimiz oldukça karıştı. Şimdi, ekinoksa doğru ilerlediğimiz bugünlerde, doğru anahtar ile doğru kapıyı görmeye uyandırılıyoruz. Kendi iç sesimizi duyabilmek, fiziksel ve ruhsal anlamda iyileşmek, edindiğimiz bilgilerle demlenebilmek için ruhsal bir süreçten geçeceğiz. Ancak sürecin anahtarı; her şeye iyimser bakmak değil, gerçekçi ve 'uyanık' olmak! Derinlerde sabır ve bilgelikle var ettiğimiz inciye, böylece ulaşabileceğiz. Hayallerimizi bu haftadan sonra hayata geçirebiliriz!


PAZARTESİ: Yeryüzüne doğa ana deriz, o bir dişildir, güvenli alanımız, toprağından ürün aldığımız, beslendiğimiz yerdir. Dişil enerjinizin kutsandığı, yeryüzünde güvende ve huzurlu hissettiğiniz, kendi merkezinizde kalabildiğiniz, kendi merkezinde ve dengeli çocuklar yetiştirdiğiniz, birbirinize saygı ve sevgi duyduğunuz bir dünya dilerim sevgili kadınlar! Varlığınız kutlu olsun! Son dördün fazından kapanış evresine ilerleyen Ay ile, 27 Şubat'tan bu yana idrak ettiklerimiz konusunda bir tamamlanma aşamasındayız. 13 Mart'a, yeni başlangıçlara doğru ilerliyoruz. Duygusal ihtiyacımız; onaylanmak. Öyle ki, yılmadan çalıştığımız ve sorumluluk almanın, iş bitiriciliğin hazzını yaşadığımız bir gün. Venüs, Güneş ve Neptün ile olumlu akışta olan bugün içerisinde, toprak ve su enerjisi bütünleşirken; hayal gücümüzü kullanmak, üretmek, hayatta her şeyi aşkla yapmak için çok özel günlerdeyiz. Şifa bulduğumuz, ruhumuzu beslediğimiz bugünlerde, kendimizi sevdiklerimize adama ve içsel bir teslimiyet içinde olabiliriz. Destek, fedakarlık, aşk, manevi huzur aynı zamanda gerçekçi de olduğumuz bir gün. Bugün yaşadığınız uyanışları önemseyin.


SALI: Gün gece yarısı henüz başlamışken, esasen bir süredir etkisini hissettiğimiz bir şeyleri başarabilme içgüdümüzü serbest bırakmaya çağrılıyoruz. Hayatta başkalarının en iyisi olmak, başkalarının gözünde onaylanmak için çabalarken, akışın bizim için getirdiklerini gözden kaçırabiliyoruz. Bugünlerin bizden istediği, zaten hayat amacımız doğrultusunda, zorlanmadan, akışta bizim olana odaklanmak. Sabah yatağınızdan uyanırken bunu hatırlayın. Kendinize bir baskı yaparak güne başlayabilirsiniz, korkuları serbest bırakın. 10.40 sonrası ekip çalışmaları, sosyalleşme konuları hızlanırken, işlerimizi özgürce ve motive halde yapmak isteyeceğiz.
Venüs ve Güneş'in ay düğümlerine kare açılarını yaşadığımız bu evrede; hayatımızda tekrar eden döngüleri şifalandırmaya uyandırılıyoruz. Yaşadığımız birbirini tekrar eden konuların sebeplerini çözmeye ve döngüyü kırmaya odaklanmalıyız. Çifte vuruş açıları ile çokça tekrar eden durumlara yeniaya doğru nokta koyacağız. Şifalanmak için yeni yollar denememiz gereken bir evredeyiz.


ÇARŞAMBA: Gün içerisinde Satürn'e doğru yol alan enerji ile hayat amaçlarımızı gerçekleştirmek için çok konuşkan ve istekli olabiliriz. Duygusal konularla ilgilenmek istemeyebiliriz. Hayatın içinde konfor alanımızdan çıkmamız gereken bir gündeyiz. Akşam saatlerine doğru yaşamda hayat amacımız, hayat felsefemiz doğrultusunda aydınlanmak isteyebilir, inandığımız konularla ilgili konuşmalar yapabiliriz. Şanslı ve keyifli bir akşamdayız. Eğitim, psikoloji, felsefe konularına eğilebiliriz. Duygusal ihtiyaçlarımız konusunda mantıksal konuşmalar yapabiliriz. Güneş'in de Neptün ile kavuştuğu gün genelinde; hayallerimizi gerçekleştirmek ve ideallerimizi bilinçli şekilde hayata geçirmek konusunda çok şanslı günlerdeyiz. Ayrıca; şifa bulmak istiyorsak, şifa vermemiz gereken, niyetlerimizin önem kazandığı bir aşamadan geçiyoruz.
Hastalıkların ruhsal ve fiziksel anlamda iyileşmeye açıldığı, sanat, ilham, aşk ve teslimiyet dolu bugünlerde, içe çekilmek ve yaşamdan kaçmak yerine tam da yaşamın içinde ne hayal ediyorsanız o konuda konuşun ve adım atın. Özel günlerden geçiyoruz.


PERŞEMBE: Anlama, anlaşılma ve konuşabilmenin bizi ne kadar beslediğini fark ettiğimiz, kendimizi ifade etmek özlemi ile yanıp tutuştuğumuz bugün, yazı yazmak ve yazarak şifalanmak için harika bir süreçteyiz. Gün içerisinde kendinize dinlenme molaları yaratmalı, nefes egzersizleri yapmalı, kendinizi duyabilmek için sessiz ortamlar yaratmalısınız. İşler 17.45'e kadar daha yavaş ilerleyebilir, çünkü işe odaklanmamız gereken bir günde değiliz. Ayın balzamik evresine geçtiği bugünler yaşamda bir döngü sona eriyor ve içsel olarak neyden arınmamız gerektiğini esasen biliyoruz. İlahi düzene güvenerek akışta olmalı ve maneviyatımıza odaklanmalıyız. Kurban psikolojisi, fazla fedakarlık ve bağımlılıklardan uzak durmalıyız.


CUMA: Rüyaların bilinçaltını uyanışa geçirdiği gün içerisinde, belirsizlikler içsel olarak bizleri gergin hissettirebilir. Oysa yaşamın kendi doğasında uyum içerisinde ilerlediğine güvendiğimizde, huzuru da hissedebileceğiz. Yeni, özgün ve kendimize dair şeyleri ortaya koymak için güzel bir evredeyiz. Bizi kendi yolumuzdan alıkoyan her şeyi ise sonsuz bir boşluğa uğurlayabiliriz. Süprizlere ve farkındalıklara açık bir gündeyiz.


CUMARTESİ: Saat 13.21'i gösterirken bir Yeniay meydana geliyor olacak. Yeniay; kendi içsel bilgeliğimize açıldığımız önemli bir kapıyı işaret ediyor. Baharın gelmesiyle ekinoks gününde yeni bir evreye başlayacağız. Ancak bahardan önce bir yıldır öğrendiklerimizi içselleştirmek, her yerde yağan bilgi akışını ve zihnimizi kontrol edebilmek, edindiğimiz bilgilerle demlenebilmek için bizleri davet ediyor. Öz aldatma yaşadığımız konularda aydınlanmaya davet ediliyoruz. Ruhsal algılarımızın güçlendiği, her şeyi hissedebildiğimiz bu evrede iç dünyamızı korumalı, negatif söylemlerden, ortamlardan kendimizi korumalıyız. Etkilenebilirlik durumumuzun arttığı bugünlerde, duygu sömürülerine dikkat etmeli, dolandırılmalara karşı da uyanık olmalıyız. İlahi sevgiyi içimizde derin bir teslimiyetle bulabileceğimiz bugünlerin enerjisinde, bu sevgiyi gerek bir ilişki ile gerekse yaşamda bizi mutlu eden herhangi bir şeyin suretinde bulabiliriz. Sürecin anahtarı, mantığı elden bırakmamak olacaktır. Dünya genelinde; su, zehirlenmeler, yağışlar, sis, intiharlar artabilir.


PAZAR: Hızla hareket etmek, çocuksu ve lider özelliklerimizi ortaya koymak, kısıtlamalardan özgürleşmek istediğimiz bir günde, yeniayın getirdikleri konusunda başlangıçlar yapmak için hevesle hareket edebiliriz. Aşk dolu yaşayacağımız bugün, nefsin getirdiklerinden arınmak, ruhsal bağlılığa ulaşmak için sevgi dolu konuşmalar yapabiliriz. Kendi değerimizi bilmek, önce kendimizi sevgiyle besleyebilmek, gerçek aşkı yaşamımıza çağıran bir anahtar olacaktır. Unutmayın, biz nasılsak öyle ruhları yaşamımıza çekeriz. Hesap, plan, risk, ego gibi alanlardan sıyrılıp aşkın doğasını anlayabildiğimiz bir gün olabilir, şayet önce kendi kalbimize dokunabilirsek.



İnci Cücen
 

Bol mesajlı bir haftaya merhaba! Venüs, Neptün, Ay Düğümleri, Balık Yeni Ayı…
Bu hafta evren adeta her gün kulağımıza fısıldayacak ve bazı gelişmelerin yaşanması için koşulları hazırlıyor olacak.

Venüs’ün Ay Düğümleri ile açısı, ikili ilişkilerde kadersel olayların gerçekleşebileceği, başlangıçların ve bitişlerin hayrınıza olacak şekilde gerçekleşeceğini söylüyor.

Perşembe günü yaşanacak olan Neptün ve Güneş kavuşumu ile birlikte ise hedefleriniz ve geleceğiniz konusunda bazı dağılmalar, belirsizlikler yaşasanız da bütün bunları tekrar içselleştirip belki yön değişikliği yapmanız gerektiğini hissedeceksiniz.

Bu hafta iç sesinizi bol bol dinleyin.
Cumartesi günü yaşanacak olan Balık Yeni Ayı’nda arınmadığınız ne kaldıysa arındırmak ve şifalandırmanız gereken ne varsa şifalandırmak için çok güzel bir enerji var.

Özetle bu hafta geleceğinize yön verebileceğiniz bir hafta olacak.
Bütünün hayrına olsun…

kedi 0 (11).jpg

Haftanın burçlara etkisi​

Koç burcu​

Bu hafta sezgilerinize kulak verin. Aradığınız cevapları iç sesiniz size fısıldıyor olacak. Daha izole kalmak isteyeceğiniz bir hafta. Bu haftayı kendinize daha çok vakit ayırarak geçirebilirsiniz. İçinizde yeni umutlar, yeni düşünceler, kaynağını bilmediğiniz ama sizi mutlu eden tohumlar yeşeriyor. Bu hafta daha çok su ile haşır neşir olmanızda fayda var. Sizin gibi hareketi seven birinin akışta kalmayı öğrenmesi için güzel bir fırsat. Koşulsuz sevginin ne olduğunu anlamaya çok yakınlaşıyorsunuz. İçinizdeki merhametli siz ile tanışın ama bu sizin başkalarının davranışlarına safça bağlanmanıza sebebiyet vermesin.

Boğa burcu​

Bazı alışkanlıkları bırakıp yerine yenilerini ve daha güzellerini koymanın zamanı geldi. Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanın. Hayal kırıklıklarınızı hatırlayın. Neden dolayı üzüldünüz? Ne beklediniz ama bulamadınız? Buna göre gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirin. Bazı düzenlemeler, güncellemeler yapabilirsiniz. Sizi üzen kişileri, olayları affedin, yükünü üzerinizden atın ve mutlu olabilmek için kalbinizde yeni yer açın.

İkizler burcu​

Sosyal statünüzde değişiklik olabilir. Evlilik, ebeveynlik ya da terfi gibi güzel gelişmeler yaşamak için uygun bir hafta. Kariyerinizi, görev ve sorumluluklarınızı idealize ederek en mükemmel şekilde yerine getirmek isteyebilirsiniz ama bu sizi çok yorabilir. Denge önemli. Yenilikler sizi bekliyor. Yeni bir iş, yeni bir sektör ve yön değişikliği söz konusu. Sizi daha mutlu ve hem maddi hem manevi anlamda daha fazla tatmin edecek olan seçeneği görmeye çalışın.

Yengeç burcu​

Göz önünde gibi görünen ama gizli saklı olan bazı konular ile inançlarınız sınanabilir. Bakış açınız burada önemli olacaktır. İdeallerinizi ve amaçlarınızı gözden geçirin. Yapılması gerekenleri görmeye çalışın. Yeni bir eğitim, yurt dışına açılma, yabancı kişiler ile bir arada olma gibi konular söz konusu olabilir E-ticaret ya da sosyal medya daha fazla hayatınızın içinde olacak. Gereksiz harcamalardan kaçının.

Aslan burcu​

Maddi desteğe ihtiyacınız varsa arkadaşlarınızdan destek görebilir ya da manevi olarak ihtiyacınız olduğunda onların yanınızda olacağını görebilirsiniz. Hayatınızda köklü değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sizin için çok daha iyi olacaktır. Değişime direnmeyin. Ne kadar akışta kalır, açık olursanız bu süreci o kadar keyifli ve rahat geçirebilirsiniz. Farkında olmadan para harcama ya da para kaybı yaşamamak için dikkatli olmakta fayda var.

Başak burcu​

Özel hayatınız ve iş hayatınız ne kadar dengeliyse bu hafta ilişkileriniz de o oranda dengeli olacaktır. Partnerinizi anlamak için özellikle bu hafta daha fazla mesai harcayın. Yanlış anlaşılmalara açık bir hafta. İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da ilişkinizi başka boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Romantik zamanlar için çok uygun bir dönem.

Terazi burcu​

Çalışma hayatınızda bilginizi kullanarak ön plana çıkabileceğiniz bir hafta. Yoğun bir hafta olabilir. Sağlığınıza dikkat edin, bağışıklığınızı güçlü tutun. Rahatsızlığınız varsa kontrolleri ihmal etmeyin. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz. Daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Aşırı stres fiziksel rahatsızlıklara neden olabileceği için sakin ve dingin kalabilmek için ekstra efor sarf etmenizde fayda var.

Akrep burcu​

Keyfiniz için ihtiyacınız olandan fazlasını harcamaya meyilli olabilirsiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmaya özen gösterin. Sanatsal çalışmalara ya da yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz aktivitelere yönelebilir, çocuklarınız ile daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda yenilikler var. Yeni bir çocuk sahibi olma durumu da yaşanabilir. Üretken ve verimli olabileceğiniz bir hafta, değerlendirmekte fayda var.

Yay burcu​

Yeni bir yuva kurmak, aile olmak ya da yeni bir eve yerleşmek isteyebilirsiniz. Bunun için bazı koşullar oluşabilir. Atalarla, aile ile daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmiş ile ilgili bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Köklerinizi hissetmenin ya da köklenmenin zamanı geldi. Bol bol topraklanma çalışması yapın. Geçmişiniz ile barışın ki başınızı geleceğe çevirebilin.

Oğlak burcu​

Akraba ya da kardeşler ile iletişimin yoğunlaşacağı, bilgi paylaşımının artacağı bir dönem. İletişiminizin sağlıklı kurulduğundan emin olmanız bazı yanlış anlaşılmaları önleyecektir. Yeni bir seyahat, eğitim planlaması yapabilirsiniz. Taşınma yaşanabilir ve mekan değişikliği söz konusu olabilir. Taleplerinizi açıkça belirtmenizde fayda olacaktır.

Kova burcu​

Hobi olarak başlayan işlerinizi profesyonel hayatınıza katabilirsiniz. Sosyal çevreden maddi destek alabilirsiniz. Burada kendinizi ortaya koyma cesaretinde bulunmanız önemli olacaktır. Kendinize yeni gelir kapıları bulmanın dışında kendinizi gerçekleştirerek hak ettiğiniz değeri vermeniz öğreneceğiniz en iyi derslerden biridir. Her ne yapıyorsanız yapın aşırı idealist olmamaya çalışın.

Balık burcu​

Hayatınızın ana konularını gözden geçirmenin zamanı geldi. Keyif aldığınız şeylerin bir listesini yapın. Yeteneklerinizi kullanarak nasıl daha verimli ve üretken olacağınız ile ilgili kendinizden emin olmalısınız. Sonrasında gelen fırsatları bu gözle değerlendirip doğru kararlar alabilirsiniz. İçinize sinen adımlar atmaya çalışın. Sezgilerinizi dinleyin.




Astrolog Damla Güleç
 

"Yapraksız kaldın diye gövdeni kestirme. Zira bu işin baharı var." Mevlana


kedi 0 (2).jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar: Haftaya sorumluluklarınız ve kariyerinize yönelik konuları gündeme alarak başlayabilirsiniz. Karar vermeniz durumunda konuyu öncesinde düşünmeniz daha sağlıklı adımlar atmanızı sağlayabilir. Çarşamba gününden itibaren yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve hayallerinize yönelik gelişmeler yaşarken, Cumartesi günü gerçekleşecek Balık Yeniayı ile birlikte yalnız kalmayı tercih edip kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Meditasyon benzeri aktivitelerle birlikte rahatlayabilir, korkularınızdan sıyrılabilirsiniz. Karmaşık bir ruh halinde olacağınızdan yeni adımlar atmak adına biraz daha beklemekte yarar var. Rüyalarınızın size sunduğu mesajlar olabilir.




Boğalar ve Yükselen Boğalar: Hafta başında, yabancı ülkeler, yabancılar, davalar gibi konular gündeminize düşebilir. Hayata farklı açılardan bakma ihtiyacı duyabilirsiniz. Çarşamba günüyle birlikte kariyer hayatınızda olabilecek gelişmelere karşı daha açık ve esnek olmayı deneyebilirsiniz. Değişiklik ilk etapta size cazip gelmese de karşınıza çıkan fırsatları değerlendirme yapmadan elinizin tersiyle itmemelisiniz. Cumartesi günü gerçekleşecek Balık Burcu Yeniayı arkadaş çevrenizde gerçekleşecek ve arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler kafanızı karıştırabilir. Biraz daha sabır ve özenle yaklaşım göstermeniz objektif olmanızı sağlayabilir. Geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz ancak ummadığınız engeller çıkabilir ya da kararsızlık yaşayabilirsiniz.




İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya para konusunda düşünmeniz gereken konularla başlayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı ihmal etmeden konuları daha derinlemesine analiz etmeniz gerekebilir. Çarşamba günüyle birlikte yabancı kişiler, ülkeler, davalar veya akademik konulara ilişkin gelişmeler önünüze gelebilir. Karar vermekte zorlanabileceğiniz ikilemler yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü Balık Yeniayı ile birlikte kariyer hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler sizi memnun etmeyebilir veya çok açık olmayabilir. Bu durumdan rahatsızlık duysanız bile analiz ederek kafanızdaki soru işaretlerinden kurtulmayı deneyebilirsiniz.




Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Pazartesi günü eşiniz veya partnerinizle ilgili gündem oluşabilir. Sezgileriniz ve empati yeteneğinizle birlikte bu durumu iyi yönetebilirsiniz. Çarşamba günü para konusu gündeme gelebilir ve hafta sonu gerçekleşecek Balık Yeniayı ile birlikte de yurt dışı ve dava konularına odaklanabilirsiniz. Karamsar bir ruh hali içerisinde olmanız muhtemeldir, bu sebeple de yanlış anlaşılabilirsiniz. Eğitim konusu ön planda olduğundan özellikle sanat eğitimleri desteklenme birlikte her türlü eğitimi değerlendirebilirsiniz. Kararsızlık yaşamanız mümkündür.




Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: İş yerinizde oluşacak gelişmelerle birlikte sorumluluklarınızı gözden geçirebileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Sağlık konusu da gündeme gelebilir haftanın ilk iki günü. Çarşamba gününden itibaren eşinizle veya partnerinizle ilgili gelişmelerden dolayı kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Cumartesi günü gerçekleşecek Balık Yeniayı ile birlikte parasal konular gündeme gelebilir. Bu Yeniayla birlikte bazı konularda netlik olmayabilir veya kafanız karışabilir. İmza atmanız gereken konularda daha fazla hassasiyet göstermeniz gereken bir döneme gireceksiniz.



Başaklar ve Yükselen Başaklar: Pazartesi günüyle birlikte aşk ve çocuk konuları gündeme gelebilir ve sorumluluk duygusuyla yaklaşmanız gerekecek durumlar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günüyle birlikte iş yerinizle ve sağlığınızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Değerlendirme yaparken takıntılarınızdan uzak kalmayı denemeli ve detaylarda dağılmamaya dikkat etmelisiniz. Cumartesi günü Balık Yeniayı ile birlikte, eşinizle veya partnerinizle birlikte konular gündeme gelebilir. Ayrılmayı düşününler için güzel bir zamanlama değildir çünkü bu dönemde kafanız karışabilir. Mevcut ilişkilerde de yargılayıcı söylemlerden kaçınmak gerekebilir.




Teraziler ve Yükselen Teraziler: Haftaya ev, aile konularında yaşayacağınız gelişmelerle başlayabilirsiniz. Sorumluluk hissiyle yaklaşmanız gereken düşünceler içinde olabilirsiniz. Çarşamba günü aşk ve çocuk konularında değerlendirmeler gündeme düşebilir. Cumartesi günü Balık Yeniayı ile birlikte iş ve sağlık konularında gelişmeler olabilir. Gelişmelerle birlikte kafa karışıklığı yaşamanız durumunda ani karar vermekten kaçınarak durumları değerlendirmek için acele etmemelisiniz. Daha fazla fedakar davranmanız gereken bir sürece giriyor olabilirsiniz.




Akrepler ve Yükselen Akrepler: Pazartesi günüyle birlikte gündeminize iletişim veya eğitimle ilgili konular düşebilir. Bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Çarşamba günüyle birlikte ev ve aile konularına yönelirken, Cumartesi günüyle birlikte aşk ve çocuk konularına yönelik durumlardan dolayı kafanız karışabilir. Endişelerinizden ve kuruntularınızdan uzaklaşıp durumları daha etkin değerlendirebilmek için biraz daha sabretmeniz gerekebilir. İlişkinizi gözden geçirmek için doğru bir zamanda olmayabilirsiniz.




Yaylar ve Yükselen Yaylar: Pazartesi günüyle birlikte parasal konulara yönelmeniz gerekebilir. Harcamalarınız artabilir; bu sebeple daha disipline olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Çarşamba günü sosyal medya, iletişim ve eğitim konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü Balık Yeniayı gerçekleşecek. Ev ve aile ile ilgili konular sizler için ön plana çıkabilir. Fedakarlık göstermeniz gereken gelişmeler yaşayabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Duygusal bir dönem olacağından sezgilerinizi kullanarak sorunlarınızı çözme yoluna gidebilirsiniz.



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Kendinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık, kariyer konuları gündeminize gelebilir. Olması gerekenden fazla sorumluluk yüklenmeniz durumunda kendinizi bezmiş hissedebilirsiniz. Çarşamba günü parasal konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü Balık Yeniayıyla birlikte yakın çevreniz tarafından anlaşılmayabilir veya yanlış anlaşılabilirsiniz. Konuları değerlendirirken tartışma boyutuna geçmemeye gayret etmelisiniz. Eğitim gündemdeyse acele etmemelisiniz.




Kova ve Yükselen Kovalar: Hafta başında kendinizi çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. Çok fazla sorumluk altında kalmaktan dolayı kendinizi zihnen yorgun hissedebilirsiniz. Çarşamba günü kendinizle ilgili düşünceler içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. Geleceğe yönelik planlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Cumartesi günkü Balık Yeniayı ile birlikte, parasal konulara yönelmeniz gerekebilir. Son dönemlerde harcamalarınız arttıysa bu durumu kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Yeni gelir elde edebilmek adına farklı alternatifler üzerine de kafa yorabilirsiniz; acele etmemelisiniz çünkü Balık Yeniayı kafa karışıklığı yaratabilir.




Balıklar ve Yükselen Balıklar: Hafta başında Arkadaş çevrenizde veya geleceğe yönelik planlarınızda sorumluluk almanız gereken konular ortaya çıkabilir. Kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Ay Kova Burcuna geçtiğinde içinize yönelip yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Cumartesi günü Yeniay sizin burcunuzda olacak. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz ama hem duygusal hem de düşünsel olarak dağınık olabileceğinizden dolayı karar vermeniz gereken konuları ertelemeniz iyi olabilir. Sezgileriniz son derece kuvvetli olacaktır. Her türlü yeni başlangıçlarla birlikte hayatınıza yen yön vermek isteyebilirsiniz. Acele kararlar vermemeniz gereken dönemdesiniz.


Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

Özlem Özdemir
AstroFameo
 
catlove-ex.png

Koç Burcu​

Hafta başında hassas durumları ve insanları algılayabilme kapasitenizin arttığını fark edebilirsiniz. Artan empati duygunuz sayesinde tüm iletişimlerinizde daha kolay karşılıklı anlaşmaya varabilirsiniz. Bu dönemde duygusal ve hassas tarafınızı ortaya çıkarabilir, çevrenize daha çok yardımcı olabilirsiniz. Cumartesiden pazar gününe kadar ise iyi bir ruh hali içinde hayatın tadını çıkarmak ve sevdiklerinizle bir araya gelmeyi isteyeceksiniz. Yeni ilişkilere başlamak veya hali hazırdaki ilişkilerinizi güçlendirmek için ideal bir zaman olacak!

Boğa Burcu​

Pazartesiden çarşambaya düşüncelerinizi ve duygularınızı bir engelle karşılaşmadan, rahatlıkla açıklayabileceğinizi göreceksiniz. Bu süreci iş, okul veya özel hayatınızda daha iyi anlaşmalar yapmak, gergin durumları yumuşatmak için kullanabilirsiniz. Haftanın geri kalan günlerinde ise artan çekiciliğiniz tutkulu romantik karşılaşmalar yaşamanızı sağlayabilir. En az sizin kadar kibar ve duyarlı birini çektiğinizi, hatta bu kişinin ruh eşiniz bile olabileceğini fark edeceksiniz.

İkizler Burcu​

Haftanın ilk yarısı size özgüven ve hedefe odaklanma enerjisi getirecek. Bu süre içinde amaçlarınızın peşinde koşmanın, hedeflerinizi tamamlamanın daha kolay geleceğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken işleri kısa süre içinde, eksiksiz ve hatasız tamamlayacaksınız. Haftanın geri kalanında konsantrasyonunuz, merakınız ve algı kapasiteniz artacak. Sözlü iletişimin ötesinde bir anlayışınız olacağı bu dönemi, kompleks ilişki problemlerini çözmek, anlaşılması zor konuları irdelemek için kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu​

Haftanın ilk günlerinde hassas durumlara daha iyi empati kurabilirsiniz. Genişleyen perspektifiniz dünyadaki yerinizi ve amacınızı anlamanızda yardımcı olabilir. İlişkilerinizde zihinsel bağlarınızın kuvvetlendiğini, cinsel hayatınızda ise daha duygusallaştığınızı fark edebilirsiniz. Cumadan pazara kadar kendinizi sıcak, mutlu, cömert ve girişken hissedeceksiniz. Yeni insanlarla tanışmak, flörtleşmek, sosyalleşmek için çok iyi bir zaman olacak.

Aslan Burcu​

Haftanın ilk yarısında sezgilerinizin kuvvetlendiğini ve hassasiyetinizin arttığını fark edebilirsiniz. İlişkilerinizde sınırlar koymak daha sağlıklı iletişimler kurmanızı sağlayabilir. Sosyal sorumluluk projelerine katılmaktan, eğitiminize ağırlık vermekten faydalanabilirsiniz. Cumadan pazara kadar sosyalleşmek ve zamanınızı başkaları ile geçirmek için isteyebilirsiniz. Üzgün arkadaşlarınızı mutlu edebildiğinizi, karizmanızın ve etki gücünüzün arttığını fark edeceksiniz.

Başak Burcu​

Hafta başında, önceden zorluklar yaşadığınız konuların çözümlendiğini ve istedikleriniz için çok çaba sarf etmenize gerek kalmadığını fark edebilirsiniz. Artan özgüveniniz ve şansınız bu süreci aksiyona geçmeniz için ideal kılıyor. Daha iyi anlaşmalar, teklifler ve ilişkiler kurmak için kullanabileceğiniz şansınızın boşa gitmesine izin vermeyin! Haftanın son günlerini yeni şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Entelektüel kapasitenizin artması derin konseptleri anlamanızı sağlayacak.

Terazi Burcu​

Hislerininiz her zamankine göre çok daha açık olduğu bir döneme giriyorsunuz. Bunun etkilerini her türlü sosyal ilişkinizde görebilirsiniz. Etrafınızdaki titreşimlere karşı açık olacağınız ve tüm ilişkilerinizdeki alt metinleri rahatlıkla anlayacağınız bu süreç yaratıcı aktivitelere yönelmek için de oldukça uygun görünüyor. Pozitif tutumunuz, bu süreçte, aşk ve finansal konularda size pek çok kapı açabilir. İlişkilerinizde sevginin iyileştirici gücü ön planda olabilir.

Akrep burcu

Zihninizin dengeli bir yapıda olması iletişiminizin de her zamankine göre çok daha dengeli olmasına yardımcı olabilir. Bu süreç iş anlaşmaları yapmak, sosyal mecralarda öne çıkmak, yardım istemek ve kendinizi ön planda tutmak için oldukça uygun olabilir. Kendinize ve içinde yaşadığınız çevreye dair farkındalıklar kazanabilirsiniz. Yavaş ve kendinizle baş başa kaldığınız aktivitelerde bulunmak bu süreçte gelişiminizi ve ruhunuzu besleyebilir. Sahip olduğunuz ilişkilerin spritüal anlamda geliştiğini gözlemleyebilirsiniz.

Yay burcu

Duygularınızın ön planda olduğu ve yakın çevrenizle zaman geçirmek istediğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Eski anılarınız aklınıza gelebilir ve kendinizi duygusal olarak savunmasız hissedebilirsiniz. Bu süreçte karşınıza çıkacak kişilerle derin bağlar kurmanız olası. İletişim kanalınızın güçlenmesiyle iş hayatınızda da gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Karşınızdaki kişileri zorlanmadan ikna edebileceğiniz bu süreçte konuşmaların alt metinlerini de rahatlıkla fark edebileceksiniz. Doğa ile bağ kurmanıza yardımcı olacak aktivitelerde bulunun!

Oğlak burcu

Kendinizi iyimser ve arkadaş canlısı hissedeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu olumlu tutumunuz sayesinde kişisel, ruhsal ve zihinsel anlamda gelişimi tetikleyebilirsiniz. Bu süreçte finansal olarak da gelişmeniz mümkün. Rahat, sevgi solu ve sosyalleşmeye açık halleriniz etrafınız tarafından çok daha çekici algılanmanıza neden olabilir. İlk buluşmalar için de elverişli bir haftadayız.

Kova burcu

Yeni hafta size aşk, uyum, dostluk ve hassasiyet getiriyor. Sevgi dolu ve kabullenici bir ruh halinde olacağınız bu yeni haftada sosyalleşmek ve yeni dostluklar kurmak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Çekiciliğinizin de arttığını hissedebilirsiniz. Bu süreçte duygusal ve samimi ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda da sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun! Bağış işlerinde ve kolektif fayda sağlayan işlerde bulunmak kendinizi tüm hissetmenize yardımcı olabilir.

Balık burcu

Yakın çevrenize karşı çok daha derin bağlar hissedeceğiniz günler sizin için kapıda. Etrafınızdakilere yardım etmek ve her iki taraf için de kazançlı olacak iş birlikleri kurmak isteyebilirsiniz. Spiritual olarak gelişime de açık olduğunuz bu süreçte hem kendinizi izleyerek farkındalık elde etmek hem de karşınızdaki kişilerden kendinize dair ipuçları toplamak sizi heyecanlandırabilir. Aşk, sevgi, huzur, denge ve güzellik gibi kavramların hayatınızda ön plana çıkacağı ve bu kavramları karşınızdakilerle paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz günler geliyor!
 
kedi 0 (21).jpg


Bu haftanın enerjisi genel olarak parasal konularda kazançlarımız, birikimlerimiz, yatırımlarımız ya da bu konularla ilgili bazı kısıtlamalara maruz kalmamız üzerine yoğunlaşacak. Bu konularda daha fazla çaba sarf etmek, daha disiplinli olmak zorunda kalabiliriz. Birlikte olduğumuz/sevdiğimiz kişileri sahiplenme ve onlara bağlılık duygularımız artabilir. Duygusal konularda kendimizi daha güvende hissetmek isteyebiliriz. 8 Mart Kadınlar Haftasına paralel olarak (tesadüfe bakın ki) kadınlardan, kadın figürlerden bize gelecek maddi manevi destekler olabilir. Bu hafta alacağımız kararlarda daha dikkatli olmalıyız. Biraz yanılmaya müsait, değişkenlikler ve dağınıklıklara sebep olabilecek görünümler söz konusu gökyüzünde. O nedenle hiçbir şeyi sağlama almadan adım atmayın.

Burçlarınızı Yükselen burçlarınızla beraber okuyun...


Koç: Bu hafta kendinizi biraz karışık hissedebilirsiniz. Zihinsel ve bilinçaltı konularda dağınıklık yaşayabilirsiniz. Bazı konuları takıntı haline getirebilirsiniz. İş ve maddi konularla ilgili verdiğiniz kararlar yerinde olmayabilir. Aceleci olmayın. Zaman tanıyın kendinize. Gözlemci olun. İkili ilişkileriniz ve duygusal konularınızda akışta kalın, ısrarcı olmamaya çalışın. Sağlığınızla ilgili konularla ilgilenin. Sosyal çevrenizi genişletin ve aktif olun.

Boğa: Bu hafta iş ve para konularında sizler için hareketlenme olacak. Yeni iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapmak isteyeceksiniz. Dağınık olan koşulları biraz daha toparlayıp daha netleştirmek için uğraşacaksınız. Sosyal çevrenizden destek göreceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha ortaya koyabilirsiniz. Bu hafta hayata daha iyimser bakacaksınız. Aşk, sevgi konularında ise renkli bir hafta bekliyor sizleri.

İkizler: Yeni girişimlerde bulunmak ve aktif olmak isteyeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. İş ve kariyer konularında yeni kararlar alabilir, yepyeni fikirlerle yönünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Hızlı değişimler yaşayabilirsiniz. Bu konularda harcamalarınız artabilir. Maddi olarak dengede kalın. Ayrıca aşk, sevgi konularında biraz savruk davranabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Eşinize, sevgilinize özen gösterin. Bu haftanın şanslı burcu sizsiniz.


Yengeç: Bu hafta ikili ilişkileriniz ve varsa iş ortaklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Eş/sevgili ailesiyle birtakım ortaklıklar ya da ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi kimseyle paylaşmayın. Finansal konularda dikkatli olun. Çabuk karar vermeyin. Bu haftayı atlatın. Yatırım yapmak istediğiniz durumlar varsa bu haftayı bir geçirin.Yurt dışı, şehir dışı konuları (eğitim, seyahat) ile ilgili haberler, iletişim ve bağlantılarınız olabilir.


Aslan: Bu hafta daha çok günlük işler, koşturmacalar ve sağlık konuları gündeminizde olacak. Sağlıkla ilgili özellikle kemik, diş, cilt rahatsızlıklarına dikkat edin. Sakarlıklara ve kazalara karşı dikkatli olun. Kırılmalar, çürümeler söz konusuysa ihmal etmeyin. Aşk, sevgi hayatınızda güzel gelişmeler bekliyor sizi. Sevdiğiniz, birlikte olduğunuz kişilerin maddi konularıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Para konularında karar verirken dikkatli olun.

Başak: Bu hafta aşk, sevgi, hobiler, yeteneklerinizi geliştirme, çocuklarınız, sanatsal çalışmalarla ilgili konular gündeminizde olacak. Özel hayatınızda yenilikler, keyifli günler sizi bekliyor. Uzun süreli ilişkisi olanlara evlilik, evlilere yeni bir düzenleme, yalnızlara güzel bir ilişki başlangıcı görünüyor. Hafta ortasında geçici bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Eğer rahatsızlığınız varsa sağlıkla ilgili fazla endişelenmenizi gerektirecek durumlar yok.


Terazi: Bu hafta yoğun bir çalışma temposu içinde olacaksınız. Dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle tartımalar olabilir. Üzerine çalıştığınız projeleri biraz daha olgunlaştırmanız gerekiyor. Aile hayatınızla ilgili bazı konular canınızı sıkabilir. Birtakım konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yapıcı olmaya gayret edin. Yeme içme konularında tatlı düşkünlüğünüz artabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.


Akrep: İletişim trafiğiniz ve kısa mesafe seyahatleriniz artacak bu hafta. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacak. Yatılı misafirleriniz olabilir. Ya da siz kısa süreli misafirliklere gidebilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirmek isteyebilirsiniz. Ya yeni bir eve çıkabilirsiniz ya da yaşadığınız ev içinde çeşitli değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir hobi edinebilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkaracak gelişmeler yaşayacaksınız.

Yay: Bu hafta maddi konular ön planda olacak sizler için. İşinizle ilgili yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Kendinize yeni iş kurabilirsiniz. Yapmanız gereken ödemeler de kolaylıklar yaşayacaksınız. Yakın çevrenizle fazla haşır neşir olacaksınız. İnternet, satış pazarlama reklam konularında aktif olacaksınız. Aile hayatınızla ilgili güzel gelişmeler var. Varsa çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Oğlak: Bu hafta dalgınlıklar ve konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz. Yapmayı planladığınız iş ve sözleşmeleri iki üç kez daha gözden geçirin. Ancak şanslı etkiler altındasınız. Hafta başından itibaren çok hareketlisiniz. Bugüne kadar hayata geçirmek isteyip de geçiremediğiniz, ertelenmiş konular için destek alacaksınız. Bitirmeniz gereken konuları sonlandıracaksınız. Aile,iş, sosyal çevrenizde olup istemediğiniz bazı kişilerle aranıza mesafe koyacaksınız. Sağlığınıza özellikle dikkat edin.


Kova: Hafta başı biraz keyifsiz olabilirsiniz ancak hafta ortasından itibaren hayatınız hareketleniyor. Beklediğiniz haberleri alabilir, sürpriz iş/kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda şanslısınız. Ödemeler ve ticari konularda yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayacaksınız. Kendinize güvenin. Hayâllerinizi, fikirlerinizi hayata geçirin. Hayatınızla ilgili yeni yapılandırmalar yapacaksınız.


Balık: Hayatınızın her alanıyla ilgili görünür değişimler yaşamaya başlayacaksınız. Kendinizi karışık ve dağınık hissedebilirsiniz. Bu nedenle harcamalarınızda abartılı davranabilirsiniz. Bu hafta önemli kararlar almamaya gayret edin. Sadece bu hafta değil bu ay sizi destekleyici etkiler söz konusu gökyüzünde. Aile içi bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin. Doğru kararları kendiniz verebilirsiniz. Enerji alanınızı temizleyin.




"Kadına Şiddete Hayır" diyoruz ve tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyoruz. Bu konuda kadın erkek hepimizin farkındalik yaratabilmesi ve birbirimize her zaman sevgi saygı duymamız dilekleriyle...



AstroKedi Dilâra
 
kedi 0 (12).jpg


YÜKSELEN KOÇ
Belirsiz kalan konularla ilgili netleşmelerin yaşanacağı bir hafta. İlham ve yaratıcılık gerektiren alanlarda güzel sonuçlar alınabilir. Sezgilerin açıldığı bu hafta, yakın çevreyle olan iletişim de daha hareketli olacaktır.




YÜKSELEN BOĞA
Yeni çevrelere katılmanın, sosyal hayatın hareketlenmesinin gündemde olduğu bir hafta. Uzun vadeli yeni hedefler belirlenebileceği gibi mevcut hedeflere de ulaşacak adımları atmak mümkün. Kazançlarla ilgili alternatif durumlar yaratma gayreti olacak.




YÜKSELEN İKİZLER
İş hayatıyla ilgili daha iyimser bakılacak ve farklı fırsatların değerlendirilebileceği bir hafta. Gerçeklikten kopmamaya dikkat edilmeli. Fiziksel aktiviteler ve kendine zaman ayırma isteği daha ön planda olacak.




YÜKSELEN YENGEÇ
Hayata bakış şeklinin daha olumlu olacağı bir hafta. Eğitimlerle ve ticari konularla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Psikolojik süreçlerin sebeplerini daha fazla sorgulama ve çözme ihtiyacı da yaşanabilir.




YÜKSELEN ASLAN
Finansal konularla ilgili güzel fırsatların yakalanabileceği bir hafta. Maddi konularda gerçekçi bakışı kaybetmemeye dikkat edilmeli. Dönüşüm konularında güzel farkındalıklar değerlendirilebilir. Arkadaşlarla da bol vakit geçirme isteği baskın.




YÜKSELEN BAŞAK
İkili ilişkilerde güzel gelişmelerin yaşanabileceği bir hafta. Duygusal paylaşımlar yoğun olacağından hiçbir durumu idealize etmemeye dikkat edilmeli. İş hayatında da yeni konularla ilgilenme isteği baskın.




YÜKSELEN TERAZİ
İş ortamıyla ve genel günlük akışla ilgili olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir hafta. Sağlık konularına ve evcil hayvanlara daha fazla ilgi göstermek istenebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde ve ticari konularda farklı yöntemler deneme isteği de baskın.




YÜKSELEN AKREP
Aşk hayatında güzel gelişmelerin yaşanabileceği bir hafta. Aynı zamanda yaratıcı alanlarda verimli işler çıkarmak da mümkün. Finansal konularda fazla risk almamaya dikkat edilmeli.




YÜKSELEN YAY
Aile hayatıyla, ebeveynlerle ilgili güzel paylaşımlar yaşanabilecek bir hafta. Evle ilgili dekorasyon değişimleri, düzenlemeler olabilir. İkili ilişkilerde de daha aktif olma isteği baskın.




YÜKSELEN OĞLAK
İletişim alanında yaratıcı süreçlerin destekli olduğu bir hafta. Yazılarda, tanıtım faaliyetlerinde ve iletişim konularında güzel açılımlar olabilir. Çalışma arkadaşlarıyla da iletişim daha hareketli olacaktır.




YÜKSELEN KOVA
Kazançlarla, kaynaklarla ilgili güzel fırsatların yakalanabileceği bir hafta. Öz değeri yükseltmek için farkındalık da yüksek olacak. Daha eğlenceli vakit geçirme motivasyonu baskın.




YÜKSELEN BALIK
Alınmış kişisel kararlarla ilgili güzel gelişmelerin yaşanmasına müsait bir hafta. Sezgiler ve farkındalık yüksek olacak. Evle ve ebeveynlerle ilgili konularda hareketlenme söz konusu.





Sevgilerimle, Aslıhan Kozluca
 
X