8+4 gebelik

gulcan0605

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
5
1
1
Merhaba hanımlar 8+4 haftalık hamileyim mide bulantısına dayanamayacağım 2 hafta geçirdim. Bu hafta sadece sabah bulantım ve tiksintim oluyor. Bir anda böyle azalması normal mi diye merak ediyorum umarım meleğim iyidir :( ve akıntım da artış var..

Merhaba konunuzu acali baya olmus. Bugun ben de sizinkine benzer bir konu actim. 7+6yim ben de ve 2 3gundur mide bulantim yok.denecek kadar azaldi.. ben de bunu kafama takiyorum,normal mi degil mi.. :(

Merhaba konunuzu acali baya olmus. Bugun ben de sizinkine benzer bir konu actim. 7+6yim ben de ve 2 3gundur mide bulantim yok.denecek kadar azaldi.. ben de bunu kafama takiyorum,normal mi degil mi.. :KK43:
bi yerden sonra belirtilerde azalma olabilir. bazı kişilerde tam tersi artış olur siz şanslı olanlardansınız. hayırlısıyla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza

bi yerden sonra belirtilerde azalma olabilir. bazı kişilerde tam tersi artış olur siz şanslı olanlardansınız. hayırlısıyla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza

Ay insallaaaah :(
Korktum ben de ne biliyim buraya baktm yok kalbi durduysa yok blmem ne.. :( bikac gun beklemede durucam,olmadi doktora gidicem..
Tesekkur ederm yuregime su serptiniz biraz..

Ay insallaaaah :KK43:
Korktum ben de ne biliyim buraya baktm yok kalbi durduysa yok blmem ne.. :KK43: bikac gun beklemede durucam,olmadi doktora gidicem..
Tesekkur ederm yuregime su serptiniz biraz..
siz rahat olun bence bebeğiniz gayet sağlıklı. ama yine de içinizin rahat etmesi için doktorunuzla görüşebilirsiniz. stresli olmanız bebeğinize iyi gelmez bunu unutmayın. internette insan hep olumsuz şeyleri görüyor malesef siz içinizi ferah tutun ki bebeğiniz olduğu yerde rahat etsin

siz rahat olun bence bebeğiniz gayet sağlıklı. ama yine de içinizin rahat etmesi için doktorunuzla görüşebilirsiniz. stresli olmanız bebeğinize iyi gelmez bunu unutmayın. internette insan hep olumsuz şeyleri görüyor malesef siz içinizi ferah tutun ki bebeğiniz olduğu yerde rahat etsin
Daha cok kucuuuk,stresi hisseder ama di mi bu kadarken bile.. tamam ,iyi dusunmeye calisacagim.. tesekkur ederim :)

Daha cok kucuuuk,stresi hisseder ama di mi bu kadarken bile.. tamam ,iyi dusunmeye calisacagim.. tesekkur ederim :)
tabiki sizin vücudunuza bağlı bütün hissetiklerinizi yediklerinizi içtiklerinizi oda yaşıyor kalbi pıtpıt atmaya başladığı anda siz artık ciddi ciddi iki kişilik yaşıyorsunuz o dış dünyaya kavuşana kadar. rica ederim stres gebelikte hiç iyi değil sırf şu an ve bu konu için değil 9 ay süresince bunu aklınızda tutun lütfen. rica ederim :)

Back
X