- 26 Eylül 2024
- 1.205
- 395
- 38
- 28
Aynen bende midem bulaniyo agzima bisey atiyorum geciyo2 saatte bir acıkıyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende midem bulaniyo agzima bisey atiyorum geciyo2 saatte bir acıkıyorum ya
Midem bulanmıyor daha başlamadı o bende ama arkadaşlarım bile ne kadar çok acıkıyorsun demeye başladı bide daha ben kimseye söylemedim eşim bile bilmiyorAynen bende midem bulaniyo agzima bisey atiyorum geciyo
Canım kasık ağrısı benimde var ara ara ve çok şiddetli değil rahîm genişliyor sanki arada âdet olacakmışım gibi oluyor akıntı olması normal o bendede zaman zaman var bende beşinci haftamdayım şimdilik bulantı yok çok şükür daha kimyasal da oldum bundan bir ay önce böyle düşünmen normal annelik iç güdüsü tabiki insan şüphe ediyo budamı kimyasal diye iyi düşünelim iyi olsunya inanın o kadar çok korkuyorum anlatamam kasıklarım ve belim ağrıyor çok şiddetli değil ama buda korkmama sebeb oluyor yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bana doktorum kan sulandırıcı iğne verdi daha rahat tutunması için çok düşüyor olanlara veriyorlarmış galiba size de verdiler miCanım kasık ağrısı benimde var ara ara ve çok şiddetli değil rahîm genişliyor sanki arada âdet olacakmışım gibi oluyor akıntı olması normal o bendede zaman zaman var bende beşinci haftamdayım şimdilik bulantı yok çok şükür daha kimyasal da oldum bundan bir ay önce böyle düşünmen normal annelik iç güdüsü tabiki insan şüphe ediyo budamı kimyasal diye iyi düşünelim iyi olsun![]()
Akıntı normal mide bulantısı benim erken başladı özellikle sabahları çok midem bulanıyorMide bulantıları falan ne zmaan başlıyor belirtiler nasıl ilerliyor bide çok özür dileyerek sorcam akıntım var benim oda normal mi acaba
Aa esine niye soylemedinMidem bulanmıyor daha başlamadı o bende ama arkadaşlarım bile ne kadar çok acıkıyorsun demeye başladı bide daha ben kimseye söylemedim eşim bile bilmiyor![]()
Kızlar banada bir el atın ya freely marka gebelik testim poztif awox da var la yok gibi belki yanıliyorum yarın regl günüm 2 gündür göğüs hassasiyetm arttı uçları fena sızlama var yanma var şişlik sol kasık ağrım dünden beri sırt ağrım başladı ilk gebeliğim de sadece meme ve kasık ağrım vardı bilemiyorum güvenilir marka değil diyorlar yumurtlama takibi yaptım 16 17 pikdi testim bitti 19 inde yenisi geldi silikti18 di çatlamış olabilir yunurtlaminin 16 ci günü catlamanin 13yada 14 nedersinizAa esine niye soylemedinbende cevreye soylemedim ama esim ve annem biliyor
Catlamadan sonra 14 gun gecmis kan verseniz cikar benceKızlar banada bir el atın ya freely marka gebelik testim poztif awox da var la yok gibi belki yanıliyorum yarın regl günüm 2 gündür göğüs hassasiyetm arttı uçları fena sızlama var yanma var şişlik sol kasık ağrım dünden beri sırt ağrım başladı ilk gebeliğim de sadece meme ve kasık ağrım vardı bilemiyorum güvenilir marka değil diyorlar yumurtlama takibi yaptım 16 17 pikdi testim bitti 19 inde yenisi geldi silikti18 di çatlamış olabilir yunurtlaminin 16 ci günü catlamanin 13yada 14 nedersiniz
Yarın olmazsam vericemCatlamadan sonra 14 gun gecmis kan verseniz cikar bence
Ben daha çok söyleyip düşük yaptığım için bunda kesinleşsin istedim o yüzden söylemedşmAa esine niye soylemedinbende cevreye soylemedim ama esim ve annem biliyor
Hayır canım şu anda öyle bir şey kullanmıyorum zaten daha doktora gitmedim nasip olursa pazartesiye gidicem inşallahRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bana doktorum kan sulandırıcı iğne verdi daha rahat tutunması için çok düşüyor olanlara veriyorlarmış galiba size de verdiler mi