8+4te görünmeyen embriyo

gebito

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
7.123
En iyi cevaplar
2
16.367
773
Merhaba,

yurtdışındayım. Bugun ilk ultrasonum vardı. 8+4 te embriyoyu göremedi. Kese var dedi, o da 6+2 gibi görünüyor dedi. Henüz bir kadın doğumcu doktorum yok(başvurdum beni aramalarını bekliyorum, elimden gelen bir şey yok)

radyoloji doktoru bu hafta peşpeşe bhcg bakmayı ve 2 hafta sonra tekrar ultrason yapmayı önerdi.

sizin tecrübelernizi merak ettim. Ne olur sizce bundan sonra? Nedir bu durum? Açıkcası kafam bi dünya, düşünemiyorum hiç bir şey.

Eklentiler

• 53B43F18-0CD1-40CC-8872-B3F79DB37ABA.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 43
Yumurtlama gununden eminmisiniz? Belki gec dollenmedir icinizi ferah tutun ama şu verdiğiniz bilgilere göre boş gebelik gibi duruyor

Yumurtlama gununden eminmisiniz? Belki gec dollenmedir icinizi ferah tutun ama şu verdiğiniz bilgilere göre boş gebelik gibi duruyor
yumurtlama gununden nasil emin olunur? test kullanmıyorum ama aplikasyonun takvimde gösterdiği gun akintim olmustu oradan yumurtaladigimi dusunmustum.

7+4te bhcg batırmıştım onun sonucu gena degil gibi aslinda ama bos gebelik hic bildigim bir kavram degil, acip okumaliyim.

Eklentiler

• 20210120_092246.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…