8.5 ay sonra 3.ye hamile kalmak..

Allah kolaylık versin nefesim daraldı okurken bebek cok kucuk yetebilecek miyim demissin ama sen yetersin belki ama cocuklar yetinmiyor malesef

Hayırlısı olsun üzülmeyin yetersiniz inşallah gece 4 den beri uyumayan biri olarak ve 4 buçuk aylik hamile biri olarak çok zor biliyorum en iyi ben anlarım heralde oğlum sizinki kadar küçük değil ama yinede bebek zor olunca bi farkı kalmiyo doğumda 22 aylik olacak inşallah bende ilk başlarda çok korkmuştum nasıl yapicam nasıl olacak diye hala korkuyorum ama yapacak birşey yok Allahın izniyle bakıcaz abinle benin aram 20 ay kiz kardeşlerimin arası 17 ay annem tek başına hepsinin üstünden geldi sizin birde kızınız varmış o da yardım eder çünkü kardeşim beni annesi yerine koymuştu hemen hemen o yaşlardaydım benim doğumum da çok zor geçti hatta sonradan öğrendim ki hamile kalmamam lazimmis şuan zor bi doğum olacak kan uyuşmazlığı da var zaten ama hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah millete bakmayın onlar konuşur korunsaydin bebeğin küçük vs biliyoruz ama oldu iste bi kere benim sağolsunlar psikolojimi bozmuşlardı neyse inşallah halledersiniz sizde.

Yazdıkların bana çok iyi geldi.Çok teşekkürler.Çok sagol Allah razı olsun.Sizin gibi iyi insanlr olmsa bu dünya çekilmez.Insanlar karsı tarafı üzmek icin herseyi yapiyor bu hayatda.Ayni tepkiyi yada benzeri bi tepki aldikları zaman kabullenemiyorlar.

Ne demek siz sagolun çok iyi bi annesiniz inşallah hepsinide yeteceksiniz. Insanlar öyle bana demedikleri kalmadı eşim tarafı özellikle hiç istemedi üç hala der erken erken hatta ilk öğrendiğinde iyi b.k yedin dedi günlerce ağladım sonra anladim ki boş insan değmez gerek yok akıllandım artik kimseyi takmıyorum üzülmüyorum hayatıma aileme bakıyorum sizde takmayın

Benimde en çekindiğim taraf o.üzerimde bi baski yaratiyor.Eşimin ailesi cocugun kucük keske bekleseydin tarzı konusur diye çok endişe ediyorum.takmamak lazım inşallah başarabilirim bigün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…