8.5 Aylık Gündüz Uyku Sayısı

banaanlat

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
39
-61
6
29
Merhaba arkadaşlar. Gece 8.5 aylığız. Geç uykularımız çok kötü. Her saat 10 da yatsa 12 de gece 2 de 3 te 4 te uyanıyor bazen 3-4-5 gibi uyanıp 2-3 saat uyuyamadığı oluyor. Gündüz uykusundan kaynaklı olabilir mi. Mesela bu gece hiç güzel uyumadı. Yukarda dediğim gibi kötüydü. Gündüz uykusunu söyleyim size gece 23 de uyuduk yatağa geç girdik. Gündüz 10 da uyudu 30 dk uyudu. 12.30 da uyudu 1.5 saat deliksiz uyudu ikindin 4 te uyudu 30 dk uyudu. Bir de akşam 7.30 da uyudu 30-40 dk falan uyudu. Bu gece uyanmasını ben çözemedim yok kimse yardımcı olamıyor bu duruma. Parayla satın alınan bir şey olsa da alsam artık bezdim öldüm bittim. Gece yatmadan karnını iyi doyurayım diyorum anne sütü dışında bir şey istemiyor . Ek gıda milletin bebeleri lokma lokma yer ben zorla onu da yediremiyorum zaten. Gece uyanınca meme veriyorum yapacak bir şeyim yok . Uyumuuor yüne de. Anne sütü be kadar tok tutabilir ki sıvı bir şey sonuçta. Akşam 7-10 gibi kahve içtim etkisi olur mu. Bir de gündüz uykusu nasıl olmalı Allah rızası için bu yoldan geçmiş tecrübeli anneler yardım edin 4 saat ancak uyumuşumdur ve şimdi işe gideceğim öldüm öldüm

gündüz uykularını okurken bunaldımgündüz bu kadar çok uyursa gece uyuyamaz,
bu bebiş sabah kaçta kalkıyor.
gündüz iki uykuya ihtiyacı olduğu vakitte en az bir saat uyuması gerekiyor ki sonra ki öğüne dayanabilsin,en kötü 4 saat aralıklı olması lazım uykularının ve akşam en geç 17'den sonra uyumaması gerekiyor ki gece uykusu berbat olmasın,gece kaliteli uyumadığı için gündüz bu kadar çok uyuyor diyeceğim ama gündüz uykuları da çok,
baştan alalım uyanış saatiniz kaç

Gündüz çok uyuyor.2 uyku yeterli olur(onunda toplam süresi 2 buçuk 3 saati geçmesin)misal sabah 7de kalktı 10da bi uyku 1 buçuk saat ,öğleden sonra 3 gibi bi uyku yaparsa(1 saat) geceleri daha kaliteli uykusu olur.7 buçukte uyutmayın 8 buçuğa kadar tutmaya çalışın amaç o son uykuyu artık düzenden çıkarmak.Uyku aralarını açmaya çalışım gündüz 3 saat olsun

8 de uyanıyor ama 8 E kadar deliksiz uyumuyor 6 da 7 de kalkıyor sallıyorum uyutuyorum 8 de alıyorum artık yataktan. Ama uykusu var biliyorum 10 A kadar anca dayanıyor 10 da uyuyor 30 dk sonra kendi uyanıyor 12:30 da uyuttum 1:5 saattir uyuyor arada uyandı ama salladım uyuttum çünkü uykusu var biliyorum ağlıyor. İkindin yine uyku istiyor gözünü ovuyır ağlıyor . Akşam 7.30 8 gibi tekrar uyku istiyor. Akşam 8 gibi olan uykusunu mı kaldırsam ki. Hani 8 de yatırıyorum ama uyanıyor uyusa uyandırmayacağım. Yataktan alıp 10 gibi tekrar uykuya geçiriyoruz o zaman uyanmıyor bak. 8 de uyanıyor ama. 10 da yatınca 2-3 E kadar dayanıyor sonra eziyet başlıyor her saat kalkma

Deneyim bakalım . Bugün 8 de kalktık. 10 da uyuttu annem 30 dk uyumuş. 12.30 da ben uyuttum 1.5 saattir uyuyor. İkindin bir daha isteyecek ama onu kaçta yapayım

benim de bebeğim sizin ki gibi uykuyu seviyor,sabah 10 da ki uykusunu bir saate çıkarabilirseniz sonra ki uykusu daha kaliteli bir saate denk gelir,ara uykusunu yeterince uyuyamadığı için bu kadar çok uyuyor,böylr bebekler yanında bir güvence arıyor en azından düzene sokana kadar kim uyutuyorsa uyandığı gibi onunla yatmaya devam etmeli,akşam 4 de uyku sonlanmalı ki akşam 8:30 gibi gece uykusuna yatmalı,gece sık sık uyanmasına yapacak pek birşey yok ama gündüz uykusu iyi olursa gece uykusu da daha düzenli olacak,benimkinin uyanış saati 7-8..11 de ara uyku sonra tekrar 3'de uyutuyorum,bu uykular birer saat,sonra akşam 8:30 da uyumaya gidiyoruz (16 aylık)...bebeğinizin iki uykuya geçiş süreci de bu dengesiz süreçlerle kendini belli eder,beyaz gürültü ya da herhangi bir müzik kullanıyor musunuz uyurken.uykudan önce de banyo bebeği rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…