Merhaba arkadaşlar. Gece 8.5 aylığız. Geç uykularımız çok kötü. Her saat 10 da yatsa 12 de gece 2 de 3 te 4 te uyanıyor bazen 3-4-5 gibi uyanıp 2-3 saat uyuyamadığı oluyor. Gündüz uykusundan kaynaklı olabilir mi. Mesela bu gece hiç güzel uyumadı. Yukarda dediğim gibi kötüydü. Gündüz uykusunu söyleyim size gece 23 de uyuduk yatağa geç girdik. Gündüz 10 da uyudu 30 dk uyudu. 12.30 da uyudu 1.5 saat deliksiz uyudu ikindin 4 te uyudu 30 dk uyudu. Bir de akşam 7.30 da uyudu 30-40 dk falan uyudu. Bu gece uyanmasını ben çözemedim yok kimse yardımcı olamıyor bu duruma. Parayla satın alınan bir şey olsa da alsam artık bezdim öldüm bittim. Gece yatmadan karnını iyi doyurayım diyorum anne sütü dışında bir şey istemiyor . Ek gıda milletin bebeleri lokma lokma yer ben zorla onu da yediremiyorum zaten. Gece uyanınca meme veriyorum yapacak bir şeyim yok . Uyumuuor yüne de. Anne sütü be kadar tok tutabilir ki sıvı bir şey sonuçta. Akşam 7-10 gibi kahve içtim etkisi olur mu. Bir de gündüz uykusu nasıl olmalı Allah rızası için bu yoldan geçmiş tecrübeli anneler yardım edin 4 saat ancak uyumuşumdur ve şimdi işe gideceğim öldüm öldüm