8.7 hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi mad3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mad3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
149
86
48
30
Günaydın hanımlar dün mide bulantısından öldüm doktor beta hcg yani gebelik testi yaptı 8.7 değer cıktı hamilemiyim

Değeriniz gebelik var ya da yok demek için çok düşük. O kadarcık beta hcg de mide bulantısı yapmaz, bulantıyı gebelik şüphesi olarak görmeyin diye söylüyorum.

En iyisi 2-3 gün sonra testi tekrarlamak bu durumda. Değer katlanarak artarsa gebelik ancak kesinleşir.

25 üstüyse hamilelik var deniyor, ayrıca beta hcg bu kadar düşükken mide bulantısı yapması imkansız... Hamilelikte mide bulantısı genellikle 7-8. haftalarda başlıyor zaten orada betahcg 50.000 leri falan bulmuş oluyor

Hanımlar midem zaten rahatsız mide bulantısı sikayetiyle gittim doktor test yaptı ben hamilelikten kaynaklı olmadığini biliyorum yani
AYRİCA cevaplarınız için çok teşekkür ederim
ve doktor bana hamilesiniz yarın bir kadın doğum doktoruna görünün dedi

bana doktor kalp atışlarını duyana kadar hamileyim deme evet hamilelik gözüküyor ama hamile gibi düşünme demişti..
nitekim hamile değilmişim..

bunlar çok düşük değerler evet gebelik var gibi ama bencede bebiş 6 haftalık olana kadar sakin kalmalıyız..

walla bende 8 çıkmıştı hamileydim..2 gün sonra tekrar baktır artış varsa eğer hayırlı olsun diyelim

e doktor hamilesiniz dediyse hamilesinizdir zaten

Bu kadar düşük beta değeri mide bulantısı yapmazken.
Mide bulantısı varsa eğer sebebi başka bir şeydir.

Zaten mide fıtığı var ondan bulantım oluyo

Ayy hanımlar beni çok rahatlattınız düşünüp duruyorum yarın tekrar gidim yükselir inşallah

Günaydın hanımlar dün mide bulantısından öldüm doktor beta hcg yani gebelik testi yaptı 8.7 değer cıktı hamilemiyim

Adetin gecikti mi? Bu değere göre olabilir. Doktor bilgi vermedi mi?
Mide bulantısı hemen başlamaz öyle. Bir kaç hafta sonra başlar. Bir şey dokunmuştur.

Adetin gecikti mi? Bu değere göre olabilir. Doktor bilgi vermedi mi?
Mide bulantısı hemen başlamaz öyle. Bir kaç hafta sonra başlar. Bir şey dokunmuştur.
hamilesiniz demiş zaten doktor

Eskaramcım canim zaten mide fıtığı var ondan bulantım oluyodu ilaçtan vermeden önce kan testi yapmakta fayda olduğunu düsündü ..
Ben zaten hamilelikten dolayı midem bulanıyor demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…