8 Ağustosta düğün

inciinc

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
56
11
13
Balıkesir
Kızlar, merhabalar

8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim

28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı

Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada

Sadece salon tutuldu

Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.

Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım

Boş yeremi telaş yapıyorum

Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba

Kızlar, merhabalar

8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim

Sadece salon tutuldu

şakamı yapıyorsunuz bune rahatlıkk :53: hadi nişanlınız rahat onun ailesi sizin ailenizz hiç kimse bişey demiyomu :53: sizin çeyizinizi götürmüş olmanız lazımdııı kiii zaten eşyaların teslim süresi 1 ay :53:

2015 8 agustosunumu dedi acaba eşiniz...
millet 2 ay önceden tüm işlemleri yapıyorki:53:

Az bir süre gerçekten. Yaşadığınız yeri bilmiyorum, büyükşehirlerde ev bulmak kolay değil. Eşyaların tedariği ve yerleştirmesi de zaman alıyor. Ama bu seçeceğiniz mobilyalara bağlı biraz da. Telaşınız boşa değil, yine de sakin olmanızı öneririm. Elbirliği ile sakin bir şekilde başlarsanız, halledersiniz.

Nikah işlemlerinizi bir an önce başlatmanızı öneririm. Sağlık kontrolleri vs. zaman alabilir.

Son düzenleme:
Ya da en iyisi, düğün salonu ile görüşüp tarihi biraz ileriye almak. Böylelikle gönül rahatlığı ile hazırlıklarınızı yaparsınız.

Bence de eşiniz biraz abartmış o kadar kısa sürede hiçbir şey yapamaz..

şakamı yapıyorsunuz bune rahatlıkk :53: hadi nişanlınız rahat onun ailesi sizin ailenizz hiç kimse bişey demiyomu :53: sizin çeyizinizi götürmüş olmanız lazımdııı kiii zaten eşyaların teslim süresi 1 ay :53:

En sonunda dediler, bi tartışma çıktı

Ben çok kötü hissediyorum, bi türlü düzelemiyorum

Gelinliğimide gittim aldım, çeyizimi fln, karşı taraftan bi hareket olmayınca ben de hazırlanmayı bıraktım

provaya çağırdım en son beraber bişeyler yapalım istedim, gelemedi, ben de kızınca, senin fuzuli işlerin için fln filan bişeyler dedi

kiralık ev bakalım dedim, bi kaç yere götürdü, beni kırmamak için akşam akşam oruçta bi de ev bakmış

Bne hislerimi kaybediyorum

10 ağustos'da oğlumun sünnet mevlütü var neredeyse herşeyi tamam olmasına karşın hala yetişmiycek diye korkuyorum. Feci rahat müstakbel eşiniz.

davetiye bastirinda bayramda gidip gelene verirsiniz dağıtma derdi olmaz.

eşyaları hemen gidip alın 2 haftadan önce gelip montaj yapmıyorlar...

eşiniz çok sakinmiş Maşallah gidip siz alın niye onu bekliyorsunuz aileniz sorsun sıkıştırsın. son ana bırakmayın çok ama çok yoğun oluyo o işler

Kızlar, merhabalar

Sadece salon tutuldu

Hiç bişey yokken niye salonu tutmasına izin verdiniz?

Acaba düğünden sonra sizi evinizden almayacak mı? Nasıl konuştunuz? Bir süre annemlerle oturalım diye bir oyuna getirmesin? :53:

.

Gelinliğimide gittim aldım, çeyizimi fln, karşı taraftan bi hareket olmayınca ben de hazırlanmayı bıraktım

provaya çağırdım en son beraber bişeyler yapalım istedim, gelemedi, ben de kızınca, senin fuzuli işlerin için fln filan bişeyler dedi

kiralık ev bakalım dedim, bi kaç yere götürdü, beni kırmamak için akşam akşam oruçta bi de ev bakmış

ne kadardır nişanlısınız
kac yaşlarındasınız...

ramazan gelmeden önce hazırlık aşamasını eşinizin ailesi hiçmi demedi...
yada sizin aileniz şu şöyle olucak diye hiçmi demedi...
bi konu vardı kızı daha istemeye gitmediler nişan kıyafetine kadar almış. tabi oda bişey degil. nişan tarihini bile bilerlemiş kızevi:ssz:

davetiye bastirinda bayramda gidip gelene verirsiniz dağıtma derdi olmaz.

eşyaları hemen gidip alın 2 haftadan önce gelip montaj yapmıyorlar...

eşiniz çok sakinmiş Maşallah gidip siz alın niye onu bekliyorsunuz aileniz sorsun sıkıştırsın. son ana bırakmayın çok ama çok yoğun oluyo o işler

Gidip ben alayım da, adam evlenecek gibi durmuyor, ben bi sürü masraf yaptım zaten tek başıma

Yüzüğü atmak üzereyim, psikolojim bozuldu, nasıl gidip eşya alayım

Nişanlınız ayıp etmiş. Ayrıca karakter olarak çok mu rahat biri? Ramazandan sonra yaklaşık bir hafta kalıyor. Ne zaman ev bakmayı düşünüyormuş ki?

Hiç bişey yokken niye salonu tutmasına izin verdiniz?

Acaba düğünden sonra sizi evinizden almayacak mı? Nasıl konuştunuz? Bir süre annemlerle oturalım diye bir oyuna getirmesin? :53:

.

Ben de ondan korkuyorum, zira annesine ev aldılar, kadın yalnız kalıyo, daha öncede böyle bişeyler demişti

ben de nişanlıyken aynıları oldu.

burda hepinizin yaşadıklarını toplu yaşamışım Allah'tan psikolojim düzeldi :52:

valla ben bağırıp çağırmıştım o kadar riske atmıştı ki işimizi. hiçbir şeyi halletmiyordu. evlenince duvara bir delik açması bir ayını aldı. çöpü haızrlayıp kapının önüne koyuyordum iki üç gün bekliyor kokuyordu filan.

sonu böyle oldu yani.

Allah'ıma bin şükür hayatımdan çıktı kısa sürede ve Allah'ım şifamı verdi de iyileştim. ruhsal sıkıntım kalmadı.

sana da kolay gelsin diyorum..

Back
X