• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay oldu hamile kalamadım olmayacak olmuyor:(

samara_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
143
29
68
tam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu

yıllardır bekleyenlere haksızlık değil mi bu :KK14:
inşallah rabbim bizlerede nasip eder canım umudunu yitirme :KK20:

tam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu
Bende 8 aydır istiyorum ama olmuyor, daha yolun başı doktor bekle dediyse bir bildiği vardır mesela ben tedaviye başladım ama ona rağmen olmadı tedaviye devam ediyorum.

Bende 8 aydır istiyorum ama olmuyor, daha yolun başı doktor bekle dediyse bir bildiği vardır mesela ben tedaviye başladım ama ona rağmen olmadı tedaviye devam ediyorum.

canım sen nasıl tedaviye başladın bende tedavi istiyorum en basitinden bir hap versinler yok vermiyorlar tam 5 doktora gittim evlendikten sonra hepside özel de test yaptılar rahim filmi çektiler hepsi normal

canım sen nasıl tedaviye başladın bende tedavi istiyorum en basitinden bir hap versinler yok vermiyorlar tam 5 doktora gittim evlendikten sonra hepside özel de test yaptılar rahim filmi çektiler hepsi normal
Ben doktora gidip gebeliği hızlandırmak istediğimi söyledim acıbadem hastanesine gidiyorum zaten doktor hiç itiraz etmedi herşey normal olunca bide başlayalım eşinin değerleri iyi ama riskli grupta dedi, benimde eşimde varikosel var çünkü. Öyle başladık yani.

Ben doktora gidip gebeliği hızlandırmak istediğimi söyledim acıbadem hastanesine gidiyorum zaten doktor hiç itiraz etmedi herşey normal olunca bide başlayalım eşinin değerleri iyi ama riskli grupta dedi, benimde eşimde varikosel var çünkü. Öyle başladık yani.
benim eşimde morfoloji %10 diğer değerlerde normalin üstünde işte cc 35 milyon %65 hızlı ileri falan yani peki ilk tedavi ne başlandı sizde hap mı verdi doktorunuz eşinize ne verildi

benim eşimde morfoloji %10 diğer değerlerde normalin üstünde işte cc 35 milyon %65 hızlı ileri falan yani peki ilk tedavi ne başlandı sizde hap mı verdi doktorunuz eşinize ne verildi
Eşime hiçbir şeye gerek görülmedi, ben klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm işte geçen ay tutmadı bu ay tekrar deniyoruz.o_O

Eşime hiçbir şeye gerek görülmedi, ben klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm işte geçen ay tutmadı bu ay tekrar deniyoruz.o_O[/QUO
inşallah bu ay tutar bende gelecek ay eşime şu vitamin haplarından alsam KK da gördüm kendimde bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gidip doktordan yumurta takibi isteyeyim diyorum bakalım artık

Yumurta takibi işte benim yaptığımda zaten ama bence eşine ilaç yerine doğal yöntemlerle birşeyler için zaten değerlerinde iyi. Incir kürü var mesela araştır ya da keçiboynuzu pekmezi. Ilaç çok zor durumlarda çare olmalı.

Yumurta takibi işte benim yaptığımda zaten ama bence eşine ilaç yerine doğal yöntemlerle birşeyler için zaten değerlerinde iyi. Incir kürü var mesela araştır ya da keçiboynuzu pekmezi. Ilaç çok zor durumlarda çare olmalı.
eşim anamurlu orada hep keçi boynuzu pekmezi yaparlar eşim çocukluğundan itibaren onla büyümüş.bu sefer şifa için içsin diye deneyeyim.

eşim anamurlu orada hep keçi boynuzu pekmezi yaparlar eşim çocukluğundan itibaren onla büyümüş.bu sefer şifa için içsin diye deneyeyim.
Evet çok faydası var sabah akşam sulandırıp içmesi gerek. Bakalım beraber bekleyelim hayırlı haberlerimizi;)

kuzucum neden acele ediyorsunuz ki, demek ki daha zamanı var bebek olana kadar kendini annelik adına daha çok geliştir önemli olan bunlar :)

arkadaşlar ben yaşımdan korkuyorum yaşım 29.şurada 6 ay sonra 30 olacağım çok beklemekten korkuyorum zamanla yarıştığımı düşünüyorum.

Canım korkulacak yaşta değilsin ki, stres olma. Hem hayırlı olacaksa çocuk olsun, hayırsız olacaksa olmasın demişler. Allah bilir en güzelini.

arkadaşlar ben yaşımdan korkuyorum yaşım 29.şurada 6 ay sonra 30 olacağım çok beklemekten korkuyorum zamanla yarıştığımı düşünüyorum.
Ne diyeyim haklısın. Herseyden korkuyor insan yaştan hiç olmayacak mı düşüncesinden yıpranıyoruz, en güzeli dua etmek.

Artık çok korkuyorum acaba endometriosis varda doktorlar goremiyor mu diyorum gebe kalayaman bayanlarin % 50 sinde çıkıyormus.ca 125 normal cikti yumurtaliklarda gorunmedi ama ya bi de derin endometriosis varsa Laparoskopi kesin tani için yapılıyor yaptirsam mi diyorum

Stres gebeliğe en büyük engel.
Sürekli olmayacak stresiyle yaşarsan olmasını engellersin.
Kafanı boşalt bir rahatla bence sorun yoksa olur.

Kızlar benimde bu ay olmasa 8. Ay olacaktı. Bende hep neden neden olmuyor dedikçe olmadı bebeğim. Bu ay bayram sebebiyle hep şehir disjndaydik. Akintimdan yumurtlama olduğunu farkettim ve bir iki kez iliski oldu. Tuttu mu.tutmadı midiye düşünmeye vakit olmadan bi baktım ovu cok net kırmızı galiba oldu dedim.idrar testi yaptım ve galiba yeni hamileyim. Değerim 47ydi perşembe günü. Şimdi artmasını bekliyorum. Dua edin. Sizlerde kavusun ins kısa sürede. Ama stres yok. Bana doktorum dedi herşey normal ama stres olursa hic olmaz diye

Canim bende 11 aydir bekliyorum. Benimde 8ci denememde 3 gun gecikme oldu ve hamileyim zannetim ama degilmisim. Artik allaha biraktim o herseyin en iyisini ve en dogru zamani bilir. Biliyorum cok zor ve cok uzuluyorsun cunki ayni seyleri bende yasiyorum. Hatta bir ara oyle kafaya takiyordumki cocuklar hakkinda ne varsa arastirdim. Kitaplar okudum, hamilelik hakkinda herseyi arastirdim, beslenme, spor, vs vs aklina ne gelirse, cunki olucak diye bekledim ama olmadi. Hamile olanlar bir ara benden gicik kapiyodu cunki onlarin sorularini ben hamile olmadigim halde cocugum olmadigi halde cevapliyabiliyordum. Anladimki gercekten cok isteyince olmuyor. Biliyorum birgun allahin izniyle olucak ama ben boyle salya sumuk cocuk diye agladigim surece hicbisey olmucak. Burdaki cogu hikayeleri oku, cogu pes ettikten sonra yada bir iki ay yogunluktan bebegi dusunmedikleri zamanda hamile kalmislar.

Back
X