8 ay once burun estetigi oldum burnum eskisinden kalin ve buyuk neyapmaliyim sizce :(:(

blabla0123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
31
6
86
kizlar 8 ay once burun estetigi oldum ve burnum eskisinden kalin neyapcagimi bilmiyorum artik hic umudum kalmadi cunki simdiye kadar coktan inmesi ve seklinin cogunu almasi gerekiyordu moralm ck bozuk

Foto ekleyebikirmisiniz onden yandan ve onceki hallerinizi ona gore degerlendirelim tabu birde varsa ilk ay fotosu

Seni uzmek istemem ama benimde basimdan ayni olay gectigi icin anliyorum seni bu gune kadar inmediyse artik duzelmez sen en iyisi yavas yavas revizyon dr aramaya basla

Seni uzmek istemem ama benimde basimdan ayni olay gectigi icin anliyorum seni bu gune kadar inmediyse artik duzelmez sen en iyisi yavas yavas revizyon dr aramaya basla

Benimde umudum kalmadi senin kac ay oldu revizyon oldunmu sen

BENİMDE 6 AY OLDU AYLAR GEÇTİKÇE BURNUM ŞEKİL ALACAĞINA ESKİ HALİNDEN DAHA KÖTÜ OLUYOR MAALESEF NE KADAR SÜREDE DEĞİŞİR DEĞİŞİM DEVAM EDERMİ SİZCE ?

ÜZÜLDÜM ŞİMDİ BENDE AYNI DURUMDAYIM AMELİYAT OLDUĞUMA BİN PİŞMANIM ŞİMDİ KAÇ AYDA BURUN TAM ŞEKLİNİ ALIR SİZCE ?

REVİZYON İÇİN ŞUAN PARA MAALESEF AYIRAMAYACAĞIM DERSHANEYE YAZILDIM BİR SÜRE BU BURUNA YANİ İŞKENCEYE KATLANACAĞIM PARAMIZLA REZİL OLMAK TABİRİ UYUYOR BENİM DURUMUMA

Ayni sorunu bende yasiyorum cok kalin oldu ( bende cok pismanim keske yaptirmasydim of ya revisyon ameliyatinda iyi olan doktor ö erebilen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…