canım arkadaşım bu kadar kısa zamanda baya bi deneme yapılmnış hangi merkezdi burası ya sonuçta biraz ara veriliyo en basiti dondurulmuş için en az 2 ay ara verdirtiyo dr bence bu konuyu sil kafandan biraz Rabbim hakkında hayırlısını versin evlatlık almaya gelince biz nasıl evlat diye bekliyosak onlarda anne baba sahibi olmak için bekliyo bundan korkma ama ben sana bderim ki biraz ara ver bebek işine tekrar dene hepimiz aynı yollardan geçiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bizlerede annelik duygusunu tatmayı saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
Selam Arkadaslar
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtehan etmesin coook zor.Bunun yoklugunu cok cektim ama asla isyan etmedim ve bu yola bas koydum
Daha 19 yasindaydim ve bize asla evladiniz olmaz dediler.Resmen yikilmistik azo spermi demislerdi esimin canli spermi yok hepsi ölu dediler.
Ankarada coook unlu bir dr catir catir yzumuze karsi böyle demisti.Tamamdi artik olmayacakya bu psikolojiyle 8 senem gecti bu 8 senede neler cektim rabbim bilir.
Artik zaman cook önemliydi benim icin hic bos durmadim sürekli arastirdik esimle ve burda iyi bir dr gittik ve dr esimi muayene edip anca teseyle belki sperm bulunacgini soyleyip migro enjeksyon denebilir dedi.
Bu bu bizim icin ne buyuk bir nimetti bir bilseniz sanki kapilarin acildigini hissetmistim o zaman ve ilk tedavimiz baslamisti sanki olacak umuduyla cook sevicliydik.
Evet sevinmistik esimde bir miktar sperm bulunmustu ama olmadi ve bir senede 3 kez migro enjekyon denedik dondurulmuslarim bile yoktu.
Artik problem bendede baslamisti yumurtam cook az oluyordu.Yani rezervem azdi en fazla 5 yumurtam oluyordu
Tekrar merkez degistirip tekrar deneyelim dedik.Maalesef hormonlarim hic iyi degildi ANTI
-MULLER HORMONUM 0.3 cikmisti resmen menepoz denildi ve birtane yumutam oldu oda hic dollenmedi 4. tedavimde husrandi.
Artik bu yenilgim bana daha coook hirs vermisti burdaki dr bana artik ugrasmayin cocugunuz olmaz yipranirsiniz denemeyin dedi ikinci bir dr yine ayni cevap
Bunlar ALLAH MIYDI HASA YETERKI RABBIM ISTESIN YETERKI DILESIN ANINDA OL DESIN O HEMEN OLMAZMIYDI:ve ana vatana gelmeye karar vrdik istanbulda iyi bir merkez arastirmaya basladim ve MEMORIALDE KARAR VERDIM:cUNKU BIZ COOOK ZOR BIR HASTAYDIK bende yumurta yok esimde sperm rabbime siginaraktan yola ciktim
Tabiki merkez ararken 3 merkezle görüsme yaptim ikisi kabul bile etmedi ve memorial bizi kabul etti ordada 2 kez migro denedik gene olmadi.Merkezden coook memnundum artik orasi kendi evim olmustu.
7. denemeye kararimi verdikten sonra kendimle mesgul oldum 1 sene pisyoterapi gordum kolay degildi cektiklerim spora yazildim hergun iki saat yol yurudum ibrahim saracoglunun kurlerini yaptim 3 ay hayit tohumu 42 gun incirsuyu sogan kuru vs yaptim 7. denememde ayni adreste tek bir yumurtayla hamile kaldim.
Canim kardeslerim sabredin yilmayin ben yavrumu 20 sene sonra buldum sukurler olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin AMINNNNN
merhaba.29 yaşındayım.5 yıllık evliyim.3,5 yıl korunduk.8 ay doğal yoldan denedik.son 6 ay kabus gibiydi.tüp bebeğe başladık.tahliller yapıldı taa kromozom analizine kadar bilinen hiç bi sorun çıkmadı.neyse bizim isteğimiz üzerine tüp bebeğe başladık.aman allahım bir seromoni bir seromoni sanırsın kucağımızda bebeklerle evimize dönmemiz an meselesi..ama olmadı sonra 2 defa daha dondurulmuşlarla denedik.2.deneyeşimizde tuttu ama sonra düştü.yani son 7 ay da 3 defa transfer oldu.ama elde var sıfır.sonra burayı okudum.aman allahım benim gibi olan ne çokmuş..insanlar 6-7 lerden bahsediolar.senelerden bahsediolar..öyle korktumki..bi an önümüzdeki 10 seneyi tüp bebek merkezlerinde ,transferlerde geçirdiğimizi düşündüm.kabus gibi,yaşam değil di bu..son negatifimi 5 gün oldu alalı..ve karar verdik evlat almaya.bu işinde yakasını bırakmaya..oluruna bırakmaya..30 yaşımı beklemem gerekiyormuş..ne yapalm o zamana kadar da koruyucu aile olalım dedik.çok heyecanlıyım..bu mesele çok yıprattı beni..kimyam bozuldu resmen..
merhaba.29 yaşındayım.5 yıllık evliyim.3,5 yıl korunduk.8 ay doğal yoldan denedik.son 6 ay kabus gibiydi.tüp bebeğe başladık.tahliller yapıldı taa kromozom analizine kadar bilinen hiç bi sorun çıkmadı.neyse bizim isteğimiz üzerine tüp bebeğe başladık.aman allahım bir seromoni bir seromoni sanırsın kucağımızda bebeklerle evimize dönmemiz an meselesi..ama olmadı sonra 2 defa daha dondurulmuşlarla denedik.2.deneyeşimizde tuttu ama sonra düştü.yani son 7 ay da 3 defa transfer oldu.ama elde var sıfır.sonra burayı okudum.aman allahım benim gibi olan ne çokmuş..insanlar 6-7 lerden bahsediolar.senelerden bahsediolar..öyle korktumki..bi an önümüzdeki 10 seneyi tüp bebek merkezlerinde ,transferlerde geçirdiğimizi düşündüm.kabus gibi,yaşam değil di bu..son negatifimi 5 gün oldu alalı..ve karar verdik evlat almaya.bu işinde yakasını bırakmaya..oluruna bırakmaya..30 yaşımı beklemem gerekiyormuş..ne yapalm o zamana kadar da koruyucu aile olalım dedik.çok heyecanlıyım..bu mesele çok yıprattı beni..kimyam bozuldu resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?