8 aydır çocuk istiyoruz ama bı türlü nasip olmadı

Baharam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
49
22
8
30
Arkadaşlar bı çocuğum var. Sekiz aydan beridir ikinciyi istiyoruz ama bı türlü nasip olmadı. 29 ocakta da adet olmam gerekirken olmadım dort gün ard arda test yaptım pozitif ti. 10 Şubat'ta kanamam oldu doktor düşük olduğunu söyledi. İki ay korun dedi ama kimiside korunma diyo. Aklım karma karışık bı okadarda üzgünüm :( bu durumu yaşayan yada duyan tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı yazarmisiniz

Doktorunuzla kordineli olun derim..Ona göre size tedavi uygulayacak...Doktorunuz sizi muayene etti ve inceledi...Doktor gözetiminde olmak , fiziken hem de ruhen iyi hissettir bence..Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah 🍀

Arkadaşlar bı çocuğum var. Sekiz aydan beridir ikinciyi istiyoruz ama bı türlü nasip olmadı. 29 ocakta da adet olmam gerekirken olmadım dort gün ard arda test yaptım pozitif ti. 10 Şubat'ta kanamam oldu doktor düşük olduğunu söyledi. İki ay korun dedi ama kimiside korunma diyo. Aklım karma karışık bı okadarda üzgünüm :KK43: bu durumu yaşayan yada duyan tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı yazarmisiniz
Tecrübeli değilim ama sağlığın için korunmada fayda var doğuma benzetilemez tabiki ama hormonların toparlanması psikolojik ve biyolojik olarak toparlanma fayda vardır. 1-2 ay uzun bir süre değil .

Arkadaşlar bı çocuğum var. Sekiz aydan beridir ikinciyi istiyoruz ama bı türlü nasip olmadı. 29 ocakta da adet olmam gerekirken olmadım dort gün ard arda test yaptım pozitif ti. 10 Şubat'ta kanamam oldu doktor düşük olduğunu söyledi. İki ay korun dedi ama kimiside korunma diyo. Aklım karma karışık bı okadarda üzgünüm :KK43: bu durumu yaşayan yada duyan tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı yazarmisiniz

Merhaba ;

Tecrübeli değilim ; " bu durumu duyan arkadaşlar " yazdığınız için ; yakın bir arkadaşımın yaşadığı deneyimi sizinle paylaşmak istedim.

Sizin durumunuza benzer bir şekilde ilk hamileliği düşükle sonuçlandı. Doktor bünyesinin toparlanması için vitamin takviyesi verdi ve korunma önerdi. Kimisinin fikirlerini doktorun fikirlerine tercih etti.

İlk çocuğunu kucağına almadan önce 5 düşük yaşadı. Ve bedenini daha çok yordu.

Sizin bir çocuğunuz var , Allah bağışlasın , 2 aylık korunma süresi de çok uzun bir zaman değil. Doktorunuzu dinleyin derim naçizane.

Back
X