8 aydır deniyoruz ama olmuyor… Umudum kırıldı 😔

Cocugunuz oldu mu

Merhaba aynı şeyleri yaşamışız bende hemşireyim hep kendimde sorun aradım ilk aydan doktora gittim herşey normal deneyin dedi ama 3 ay olmayınca eşimle ürolojiye gittik ve azfc delesyonu çıktı çok şükür çıkış var ama tane tane tüp bebek deniyoruz şimdi daha sonuca ulaşamadık

Çok şükür çıkışınız olmuş nerde tedavi görüyorsunuz umarım en yakın zamanda hamilelik haberinizi de aliriz

Çok şükür çıkışınız olmuş nerde tedavi görüyorsunuz umarım en yakın zamanda hamilelik haberinizi de aliriz
Novafertil Konya inşallah teşekkür ediyorum sizde en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız umarım sperm sayısı sıfırsa alife a gitmenizi öneririm Mesut tül ve Semra Sertyel azosperm konusunda en iyileri

Novafertil Konya inşallah teşekkür ediyorum sizde en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız umarım sperm sayısı sıfırsa alife a gitmenizi öneririm Mesut tül ve Semra Sertyel azosperm konusunda en iyileri
Evet bizde oraya gitmeyi düşünüyoruz ama öncesinde genetik test verdik delasyon testi negatif çıktı ama diğer genetik henüz çıkmadı birde haftaya rektum USG ve skrotal USG çekilecek hepsiyle toplu gideriz diye düşünduk çünkü bizde hormonlar normal fiziksel muayne normal henüz nedeni belli değil

Küçükken inmemiş testis öyküsü var mı eşinizin ama şanslısınız en kolay sperm çıkışı elde edilen gruptasınız en zoru genetik olan nedenler

Küçükken inmemiş testis öyküsü var mı eşinizin ama şanslısınız en kolay sperm çıkışı elde edilen gruptasınız en zoru genetik olan nedenler
Genetiğin diğer sonucu çıkmadı ama umarım o da temiz çıkar eşimin geçmişte ateşli hastalık inmemiş testis herhangi bi hastalik ameliyat öyküsü yok

Rahim filmi çektirdiniz mi? Bizim de 1 seneye kadar hiç bir sorun görmüyorlardı ta ki ben rahim filmi çektirene kadar…

Ya doktorum ultrasonla bakti hersey
Yolunda adetinde de anormalik yok dedi..
Hsg cekilecem dddim… güldü hayir gerek yok dedi…
Bana da gerek yok şuan demişti doktor. Başka bir doktora daha gittim bi rahim filmi alalım dedi sağolsun. Ve rahim filminde doğuştan sağ tüpüm olmadığı ve rahmimin sağ tarafı olmadığı ortaya çıktı yani küçücük bir rahim var ortada. 33 yaşına kadar haberim bile yoktu malesef. 8 ay erken evet ama yine de bir çektirin içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…