slm arkadaslar ben 1 bucuk senelık evlıyım.agustos ayından berı hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyor.dr gıttım.hiç bi sorunun yok.sabır ederek bekle dıyor.bı anda olmaz dıyor.psıkolojım bozuldu artık.ergenlıkte bıle yuzumde hıc sıvılcem cıkmamıstı.şimdi yüzüm sivilceyle dolu.eşimde sorun yapma dıyor ama ne yapacagımı bilmiyrm
6 ayı çöpe gitti diycektm itti olmuş orası
canım çocuk olmamasının en büyük nedeni stres zaten bnmde 7.ayda oldu.ama itti çünkü çok stresliyim son ay dedim boşver gez toz o anda oldu.ama çalışmalarıda sıklaştırdım tabi.ilişkiden sonra sabaha kadar yat kalkma.
her şeyi denedim ama olmuyor.sabaha kadar yattıgım zmnda oldu.bide ben bıraz tez canlıyım ondan oluyo galıba :d
stres yapma eşinde doktora gittimi bazı doktorlar 1 sene dolmadan bişy yapmıyolar.
slm arkadaslar ben 1 bucuk senelık evlıyım.agustos ayından berı hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyor.dr gıttım.hiç bi sorunun yok.sabır ederek bekle dıyor.bı anda olmaz dıyor.psıkolojım bozuldu artık.ergenlıkte bıle yuzumde hıc sıvılcem cıkmamıstı.şimdi yüzüm sivilceyle dolu.eşimde sorun yapma dıyor ama ne yapacagımı bilmiyrm
1 sene dolmadıgı ıcın esım muayene olmadı cnm
1 sene dolmadıgı ıcın esım muayene olmadı cnm
arkadslar ilişkiden sonra sabaha kadar yatılmaz lütfen bizler elhamdülillah müslümanız ve en fazla 45 dk içinde banyomuzu yapmalıyız lütfen sabaha kadar yatmayın eger rabbim emrettiyse o olacaksa her türlü olur
banada herkes sabaha kadar yat dedi ama içim rahat olmuyo dünya hali ölüp gidersem cenabet gidicem diye yatamıyorum yarım saat durup kalkıyorum hemen Allah yazdıysa bı nem bıle yeter dıyorum....Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?