- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Bazen bazı bebeklerde öğürme refleksi çok yüksek olabilir. Oğluma ek gıdaya inanılmaz kolay geçmiştim, her bebek öyle olur sanıyordum. Sanki oğlum doğduğundan beri yemek yemeyi beklemiş gibi iştahla yemişti.Verdim eline oynarken mutlu ama ağzına attı yutacagı sırada inanılmaz tiksinip öğürdü. Bahsettiğim minicik bir peynir zerreciği idi
Artik gece formul mama vermeyin hem tok tutar hemde refluye yol acar daha tadim asamasinda zaten zaman taniyinGötürdüm doktorlar ciddiye almıyor kilosu iyi diyorlar(formül mama sayesinde şişman) sen büyütüyosundur yoksa bu cocuk topaç gibi olmaz diyorlar. Ama hala ben saat kurup gece bile uyandııp formül mama veriyorum. Anlatamıyorumderdimi
Yapcak bir şey yok üzülme boş ver . Seni çok iyi anlıyorum Bazı çocukların gırtlak yapısı dar oluyor ve farklı tatlara açık değiller Mama verceksin .Sonrada inek sütüne geç beni taşlıyacak ama . Vitaminlerle takviye et Zamanla biraz daha iyi oluyor . Benim oğlum 6 yaşında bu yıl daha iyi . Her gecen sene daha da iyileşiyor .Yorumlarınıza saygı duyuyorum kendim doğru yaptğımı düşünsem dert olarak konuyu açmam. Formül mamanın tadını sevmedi her marka denedim o yüzden belkii ek gıda sever de dengeleriz dedim olmadı. Hastaneye gidişimizi inandırıcı bulmayanlar olmuş. Kilosu iyi oldugundan. Yalnız sıkıntımız çiş yapmaması İdi nerdeyse 1 haftadır günde 1 çişli bez cıkardı ben iştahına saygı duyduğumda ve 300 gram vermiş 1 haftada...
Burada okudugum yorumlarda bile aynı anne farklı bebeklerde farklı deneyimler yaşamış. Tutumum içime sinse zaten konu acmazdım ancak sanki ben vicdansızca sadistce zevk alıyorum bu durumdan gibi bazı yorumlar...Yapcak bir şey yok üzülme boş ver . Seni çok iyi anlıyorum Bazı çocukların gırtlak yapısı dar oluyor ve farklı tatlara açık değiller Mama verceksin .Sonrada inek sütüne geç beni taşlıyacak ama . Vitaminlerle takviye et Zamanla biraz daha iyi oluyor . Benim oğlum 6 yaşında bu yıl daha iyi . Her gecen sene daha da iyileşiyor .
Gece mamayı bu aksam kesecegim sabah da ilk ek gıda deneyeceğimArtik gece formul mama vermeyin hem tok tutar hemde refluye yol acar daha tadim asamasinda zaten zaman taniyin
Mesela mama saatleri ve uyku saatleri nasıl uyanır uyanmaz mama içiyorsa 4 saatte acıkmayabilir benim bebeğim 3 uyku yapıyordu o zaman uyumadan maa içiyor sabah kahvaltı. Olarak veriyordum 3 saat sonra mamam içiyordu 2 saat uyku uyandıktan 2 saat sonra yine yemekMamayı 120 cc veriyorum. 4 saatte bir ama şöyle 3 öğün mama 2 ya da 1 öğün ek gıda yiyor günde. Saat cok sasıyor sürekli kustugudan
Gündüz cok uykusu olmuyor birer saat kestiriyor ama aksam 22 gibi derin uykuya geciyor ben 00 gibi kaldırıp yediriyorum mama bir de gece 4-5 gibi kalkıyorum. Sabh o 7 gibi kalkıyor bekliyorum 9a doğru yine mama veriyorum bir soraki yani 13 gibi ek gıda onu yedirmek de 15.00i buluyor bazen geciyor. Sonra yine aksam 1900 gibi ek gıda ve 00 mamaMesela mama saatleri ve uyku saatleri nasıl uyanır uyanmaz mama içiyorsa 4 saatte acıkmayabilir benim bebeğim 3 uyku yapıyordu o zaman uyumadan maa içiyor sabah kahvaltı. Olarak veriyordum 3 saat sonra mamam içiyordu 2 saat uyku uyandıktan 2 saat sonra yine yemek
Anlamıyorlar yemeyen bebek annesi olmanın ne kadar zor olduğunu. Aç olunca mecbur yiycek derler ama benimki açlıktan ölmeyi tercih ederdi. 1 yaşına kadar her şeyi kustu. Sonra sabahları muzlu cevizli sütlü peynirli bir karışım yaptım onu yemeye başladı .peyniri tek verince öğürmeye başlardı .Sadece bir çesit çorbası vardı başka çeşit çorbayı reddederdi. Sonra sonra ıslak kek yumuşak ekmekler vb şimdi okula başladı yedikleri daha çeşitlendi. Yapcak bir şey yok zamanla düzelecek. İkinci cocuğum 1 yaşında her şeyi yiyor onunda annesi benim . Bebeğin kaç haftalık doğdu hamileyken süt ve süt ürünlerini çok tükettin miBurada okudugum yorumlarda bile aynı anne farklı bebeklerde farklı deneyimler yaşamış. Tutumum içime sinse zaten konu acmazdım ancak sanki ben vicdansızca sadistce zevk alıyorum bu durumdan gibi bazı yorumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?