8 aylık bebeğim gece her saat uyanıyor. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin.

banaanlat

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
42
-61
6
29
Allah rızası için bana yardım edin. Çalışmaya da başladım. Şu halde sabah kalkıp işe gidiyorum . Bebeğim 8 ay 10 günlük. Gece her saat başı uyanıyor. Bazen sabaha karşı uyanıp 2-3 saat uyutamadığım da oluyor. Yalvarırım bana yardım edin. Ağrı kesici mi içirsem eşim ağrısı vardır belki diyor. Dr sormadan nasıl vereyim. Dişlerimiz yok henüz. Ben 1.5 Yaşta çıkarmışım büyük ihtimalle bebeğim de geç çıkaracak çünkü hiç bir belirti yok. Yana dönüyor öbür yana dönüyor dönüp duruyor dalamıyor park yatağın kenarlarına geliyor . Yok uyumuyor. Niye uyanıyor ben çok yoruldum ne olur yardım edin. Aç mı emmiyor gece veriyorum . Su da veriyorum almıyor. Eskiden emiyor hemen dalıyordu hatta tam uyanmadan emip geri uyuyordu ama şimdi ağlıyor . Kalkıp oturuyor yoruldum ben uyuyamıyor ben de uyuyamıyorum ne olur yardım edin

Diş ağrısından kaynaklı olabilir. Benimki de öyleydi. Rahatlatmayı deneyin ağrısını , kolaylıklar dilerim

Bu aylarda uyuyan bebekler dış sancisindan uyanırlar cooooook yüksek ihtimal. Dis sancısını sadece gözle görünür bi dış gelicek diye düşünmeyin. İçeride hareketlenen dişler de sanci yapar. Ha bide çalışan annelerin çoğu benzer durumu yaşar. Gündüz yeterince anneyi göremeyince gece o açığı kapatmaya da calisiyorlar. Sizi özleyip görmek, içindeki bastırdığı duyguları sizinle atmaya calisiyo olabilir. Yeni kazandığı becerileri size göstermek istiyo olabilir. Ama çok çok yüksek ihtimal diş sancısı sebepli. Ha şimdi geldi aklıma park beşikte yatiyo dediniz belki sizin yanınızda uyumak istiyordur.

Tetagil ve nurse harveys diş jeli mutlaka kullanın rahatlatır. Gece Uyandığında da sürerim ben daha rahat uykuya geçiyor.

evet aslında görünen bir diş yok. O yüzden bilemedim nasıl rahatlatabilirim. Yanımda mı yatmak istiyor olabilir yanımda yatırayım bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…