8 aylık bebeğim kafasını atıyor..

aygunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
236
2
46
Erzurum
arkadaşlar aranızda böyle olan varmı bilmiyorum..2 aylıkken ana kucağından kafasının üstüne iki kere düştü.5 aylıkken karyolamızdan düştü.6 aylıkken kendisi oturabiliyordu bende ilk çocuğumuz tecrübesizlik işte oturuyor nasıl olsa diye çok dikkat etmedim ve sürekli arkasına doğru dengesini kaybedip halıya kafasını çarpıyordu.şimdi ise emekleme döneminde.ve artık onu tutamıyorum dengesini kaybedip bu sefer kafasını laminata çarpıyor..geçenlerde garip kafa hareketleri yapmaya başladı.çok korktum günlerdir gözüme uyku girmiyor.sürekli ağlıyorum.

tamam çocuk düşe kalka büyüyecek ama oğlum daha çok küçük..beyni bu düşmelerden etkileniyordur mutlaka..ne olur arkadaşlar aranızda böyle olan varmı?

Geçmiş olsun inşallah.
Böyle düşünmekle olmaz ki.
En hızlı şekilde beyin cerrahına götürün ki daha çok küçük yapılması gereken bir tedavi varsa yapılsın.
Ya da bebeğiniz çok iyi bunlar normal densin inşallah içiniz rahatlasın.

Senin de söylediğin gibi çocuk düşe kalka büyüyor ama bu esna da anne baba olarak bize düşen görev güvenli bir şekil de bebeğinin büyümesine yardım etmen , kendi kendine otuyordu halıya düşüyordu diyorsun , dört tarafını yastıklarla koruman gerekli , bu darbeleri en az seviyeye indirebilir , şimdi emekliyor etrafında köşeli objeler varsa kaldırmalısın , kaldıramıyorsan kenarlarına bebeğinin başını koruması için sen bir şeyler uydurup kullanmalısın.

Bebeğinin kafa sallaması ile ilgili önce çocuk hekimine gitmelisin , o zaten seni gerekli mercilere yönlendirecektir , erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu unutma..

arkadaşım yanlış anlama ama sende pek bı rahatmıssın emınım hıc bı anne ıstemez bebegının basına bu tarz seyler gelsın ama vaka sayısı ıoldukca cok ben ce sen bı dr a gotur aldığı darbe sayısı cok fazla
bundan sonrada daha dıkkat lı olmaya calıs derım

Back
X