8 aylik bebeğimin vücudunda kirmizi minik noktalar var?

Buseymen

Eymen'in Annesi..
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
945
6.956
88
Lütfen yardım edin. Çok panik oluyorum konu bebeğim olunca. Bu ara çok ateşlendi doktora gittik diş çıkartıyor dedi. Ama dün bu noktaları farkettim. Bugün ise alnında çoğalmış böyle bi durum başına gelen varsa paylaşabilirmi ?

Bazen viral veya ateşli enfeksiyon geçirince de vücut böyle tepki verebiliyor,ama yine de götürün tabi

Lütfen yardım edin. Çok panik oluyorum konu bebeğim olunca. Bu ara çok ateşlendi doktora gittik diş çıkartıyor dedi. Ama dün bu noktaları farkettim. Bugün ise alnında çoğalmış böyle bi durum başına gelen varsa paylaşabilirmi ?
su çiçeği yada kızamık olabilir koltuğunun altında ve göğsünde yaygınmı?farkettiğinde hangi bölgede başlamıştı yani?

Son düzenleme:
hafif kahverengiye caliyo mu noktalar. Hemen doktora gidin cunku bizim basimiza geldi ve itp hastaligi cikti 1 hafta yattik hastanede. Allahtan geciciymis. Lutfen ihmal etmeyin trombosit degerlerine baksinlar her yer yapar bi kan testiyle belli oluyo

Benim kizimda da oldu. Önce ates, sonra karninda döküntü tarzinda noktalar oldu. Alerji sandilar. Igne bile yaptilar.

6.hastalikmis. Kendi kendine gecen bi sey. Eger aynisiysa korkulacak bi sey yok.

Benim oğlumda aşıdan sonra olmuştu 1 haftaya geçti. Ama madem panikliyorsunuz dr a gidin

Cok gecmis olsun
benim oglumda 6 aylikken ateşlenmişti ateşden başka hiç bir şeyi yoktu bir defa ishal yapmįştı hastaneye gitdik doktorlar kan aldı testler yapildi cok panikledim ertesi gün hastaneden ayrıldım cünkü hastanede degisen bir sey olmadi cocugum da yeterince süt iciyordu bir sonraki günde ateşi o gün icerisinde gevti ve vücutunda öyle kirnizi noktalar cikti sirtinda ve karninda bacaklarinda ama yüzünde yoktu ondan sonrs kendi cocuk doktorumuza gitdik ve dediki bir cocuk hastaligi varmis almanya da buna 3 gün ateşi diyorlar (türkiye de ne diyorlar buna bilmiyorum) kötü birsey degil böyle cocuklar atesleniyor en az 3 gün sürüyor sonra o noktalarla beraber o ateş gidiyor bunun aşısı yok
bizde böyle oldu insallah sizin bebeginizde de kötü birse yoktur eminin aynisidir cok gecmis olsun canim

39 40 41 lere varan yüksek ateş olduysa ve akabinde bu lekeler çıktı ise 6.hastalık olmadı muhtemel, oğlumda da oldu tedavisi ya da aşısı yok zararı da yok ateş biter benekler başlar onlarda 2 3 güne tamamen gecer5

Kırmızı lekeler sizi korkutmak istemem ama tehlikeli de olabilir menenjit hastaliçinde da böyle belirtiler oluyor.normal bir şu bardağını dibini lekenin üstüne bastirdiginizda leke hala orada görünüyorsa hiç beklemeden gidin acile.aslında bence şimdide gitseniz iyi olur sonuçta hiçbirimiz görmeden konuşuyoruz burda .gidin doktor görsün.

6. Hastalık olabilir. Kizamik su çiçeği de. İyi bir doktora gidin ama iyi. Benim oğlum da da ateş düşünce çıktı bir doktora gittik ateşten dolayı dedi. Soğuk algınlığı ve antibiyotik verdi. Bende kullanmadan başka doktora gittim. 6. Hastalık ilaç kullanılmaz bu kırıklıklar su toplayacak 3 gün sonra inecek. Dikkat et patlamasın dedi. 1 haftaya iyileşir dedi. Öyle de oldu.

Bi yiyecege alerjisi de olabilir dr a götürun gec kalmayin arkadslar daha tecrubeli sanırim yardimci olmußlar dikkate alin derim gecmis olsun

Benim en korktuğum şey menenjittir.Allah korusun.lütfen beklemeyin.acile gidin..

Benim kızımdada gece yarısı hastayken çıkmıştı eşimi uyandırıp dr gitmiştim.Çok korkmuştum.Dr .kan tahlili yaptı,enfeksiyondan dolayı dedi,korkulacak birşey yok dedi ama sizin durumunuz farklı olabilir ,yinede dr gitmeniz iyi olur.

6. Hastalık olabilir. Kızımda 5,5 ay civarı oldu. Kızarıklık ve ateş vardı. Yaklaşık 1 hafta kadar sürdü ve kendi kendine geçti. Siz yine de doktora götürebilirsiniz ama telaş etmeyin. Böyle böyle büyüyecekler.

Back
X