- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su çiçeği yada kızamık olabilir koltuğunun altında ve göğsünde yaygınmı?farkettiğinde hangi bölgede başlamıştı yani?Lütfen yardım edin. Çok panik oluyorum konu bebeğim olunca. Bu ara çok ateşlendi doktora gittik diş çıkartıyor dedi. Ama dün bu noktaları farkettim. Bugün ise alnında çoğalmış böyle bi durum başına gelen varsa paylaşabilirmi ?
Okudun bunu aynisi benim oglumda da olmuştu konu sahibi eminin sizinkide bundandir
6. Hastalık olabilir. Kizamik su çiçeği de. İyi bir doktora gidin ama iyi. Benim oğlum da da ateş düşünce çıktı bir doktora gittik ateşten dolayı dedi. Soğuk algınlığı ve antibiyotik verdi. Bende kullanmadan başka doktora gittim. 6. Hastalık ilaç kullanılmaz bu kırıklıklar su toplayacak 3 gün sonra inecek. Dikkat et patlamasın dedi. 1 haftaya iyileşir dedi. Öyle de oldu.Lütfen yardım edin. Çok panik oluyorum konu bebeğim olunca. Bu ara çok ateşlendi doktora gittik diş çıkartıyor dedi. Ama dün bu noktaları farkettim. Bugün ise alnında çoğalmış böyle bi durum başına gelen varsa paylaşabilirmi ?