sorgulamamaya çalışıyorum ama neden bu kötülüğü evladınıza yapmak istiyorsunuz bir yandan merak da ediyorumMerhabalar . Bebeğim 3 gün sonra 9. Aya girecek. Annelere bi şey danışmak istiyorum. Benim ilk çocuğum . Bana bağımlı bir bebek yetiştirmek istedim . Yani his olarak bunu istedim. Her anne bebeğini çok sever . Bende bebeğimle tek başıma ilgilendim bu aya kadar. İşim olsa bile kimseye bırakıp gitmedim. Sadece bi Aydır bakıcıya gidiyor . Memurum iş hayatına başladım iznim bitti . Bebeğimle bu zamana kadar tek başıma baktım 6. Aydan sonra neredeyse onunla uyudum hergün sürekli kucağımda idi .ama bana bağımlı değil. Bu konuyu da bu yüzden açtım . Benim istediğim şeyin tam tersi olduBebeğim yabancılara da gidiyor sorunsuz ben bakıcıya bırakıyorum sorunsuz gidiyor . Onu almaya geldiğimde bazen gülümsüyor bazen umursamıyor. Benim bebeğim olmadan önce bebek diyince zihnimde canlanan şeyler etraftanda gördüğüm kadarıyla annesine bağımlı onun peşinden ağlayan kimseye gitmek istemeyen bebekler gözümde canlanırdı. Bu durumu yaşayan oldu mu daha önce bebeğimin karakteri mi bu acaba ?
Adınızın hakkını veriyorsunuz maşallah! Pardon ben kendi evladıma ne kötülük yapmışım ? Eleştiriye açık bir insanım ama beni tanımayan bir insan evladıma kötülük yaptığımı iddia edemez !!sorgulamamaya çalışıyorum ama neden bu kötülüğü evladınıza yapmak istiyorsunuz bir yandan merak da ediyorum
hanımefendi bağlılık ile bağımlılık farklı şeylerdir siz alenen bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum diyorsunuz bu da evladınız için kötülük oluyor. ben iddia etmiyorum, kendi ağzınızla kendiniz söylemişsiniz. (paylaşıma güncelleme getirip bazı kısımları silmeniz de komik olmuş ama neyse en azından sözlü olarak beyan etmekten caymışsınız) ayrıca siz bana emir veremezsiniz üslubunuza dikkat edin. burası herkesin yorumuna açık bir platform sınırlama yapmak istiyorsanız tek tek çocuğu olanlara mesaj atarak sorun.Adınızın hakkını veriyorsunuz maşallah! Pardon ben kendi evladıma ne kötülük yapmışım ? Eleştiriye açık bir insanım ama beni tanımayan bir insan evladıma kötülük yaptığımı iddia edemez !!
Ki burada ki isteğim beni eleştirmeniz değil 8/9 Aylık bi bebek anneye bağlılığı nedir bunu merak edip yazdım şimdi cevap vermeden terk edin burayı güya ben sizle muhatap olamam zaten
Hımm konuştu bekar sultan hanım , sizle iletişim kurmak istemediğimi tekrar belirtiyorumhanımefendi bağlılık ile bağımlılık farklı şeylerdir siz bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum diyorsunuz bu da evladınız için kötülük oluyor. ben iddia etmiyorum, kendi ağzınızla kendiniz söylüyorsunuz. ayrıca siz bana emir veremezsiniz üslubunuza dikkat edin. burası herkesin yorumuna açık bir platform sınırlama yapmak istiyorsanız tek tek çocuğu olanlara mesaj atarak sorun.
hanımefendi bağlılık ile bağımlılık farklı şeylerdir siz bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum diyorsunuz bu da evladınız için kötülük oluyor. ben iddia etmiyorum, kendi ağzınızla kendiniz söylüyorsunuz. ayrıca siz bana emir veremezsiniz üslubunuza dikkat edin. burası herkesin yorumuna açık bir platform sınırlama yapmak istiyorsanız tek tek çocuğu olanlara mesaj atarak soru
bağlılık ile bağımılılık evet farklı şeyler ikisinin de ne olduğunu çok iyi biliyorum. Burada basit bir olaydan bahsettim yani anlamak bu kadar zor olmamalı ömür boyu bana bağımlı evlat yetiştirmek istiyorum demedim veya kast etmedim. Hani küçük bebekler annelerine bağlı olur yabancıya gitmez annesine tıvalate gitse arkasına ağlar ben böyle gördüm genelde Eğer bebeğiniz olduysa bilirsiniz . Benim bebeğim bu hareketleri yapmıyor neden olabilir diye sorguladım sadece anladınız mı şimdi ????hanımefendi bağlılık ile bağımlılık farklı şeylerdir siz bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum diyorsunuz bu da evladınız için kötülük oluyor. ben iddia etmiyorum, kendi ağzınızla kendiniz söylüyorsunuz. ayrıca siz bana emir veremezsiniz üslubunuza dikkat edin. burası herkesin yorumuna açık bir platform sınırlama yapmak istiyorsanız tek tek çocuğu olanlara mesaj atarak sorun.
bağlılık ile bağımılılık evet farklı şeyler ikisinin de ne olduğunu çok iyi biliyorum. Burada basit bir olaydan bahsettim yani anlamak bu kadar zor olmamalı ömür boyu bana bağımlı evlat yetiştirmek istiyorum demedim veya kast etmedim. Hani küçük bebekler annelerine bağlı olur yabancıya gitmez annesine tıvalate gitse arkasına ağlar ben böyle gördüm genelde Eğer bebeğiniz olduysa bilirsiniz . Benim bebeğim bu hareketleri yapmıyor neden olabilir diye sorguladım sadece anladınız mı şimdi ????hanımefendi bağlılık ile bağımlılık farklı şeylerdir siz bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum diyorsunuz bu da evladınız için kötülük oluyor. ben iddia etmiyorum, kendi ağzınızla kendiniz söylüyorsunuz. ayrıca siz bana emir veremezsiniz üslubunuza dikkat edin. burası herkesin yorumuna açık bir platform sınırlama yapmak istiyorsanız tek tek çocuğu olanlara mesaj atarak sorun.
Hanımlar lütfen polemiğe girmeyin.
Her bebeğin mizacı farklıdır, bazı bebekler anne baba harici birini görünce istemez ağlama krizine girer bazı bebekler de doğuştan sosyaldir, yabancılama tabi
Sizin gibi anlama güçlüğü çekenler anlamaz diye düzeltme ve ekleme yaptımhanımefendi bağlılık ile bağımlılık farklı şeylerdir siz alenen bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum diyorsunuz bu da evladınız için kötülük oluyor. ben iddia etmiyorum, kendi ağzınızla kendiniz söylemişsiniz. (paylaşıma güncelleme getirip bazı kısımları silmeniz de komik olmuş ama neyse en azından sözlü olarak beyan etmekten caymışsınız) ayrıca siz bana emir veremezsiniz üslubunuza dikkat edin. burası herkesin yorumuna açık bir platform sınırlama yapmak istiyorsanız tek tek çocuğu olanlara mesaj atarak sorun.
bakın bu şekilde ifade edilebiliyor bu. güncellemişsiniz sorunuzu, başta yazdığınız “kendime bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum”du. şuan ifade ettiğiniz şey ile ilk paylaştığınız arasında dağlar var. sanki siz anlatmışsınız da ben anlamamışım gibi bir izlenim oluşturuyorsunuz da, siz kendinizi ifade edememişsiniz. keza güncelleme ile düzeltmeniz de düşüncemi onaylıyor. ilaveten, iletişim kurmak istemiyorum dediniz diye üzerine cevap vermedim. hala üst üste etiket yaptığınızı gördüğümde takıntılı bir yapınız olduğunu anlıyorum. bence terapi almalısınız. durumunuz normal görünmüyor, belki lohusa depresyonuna girdiniz ve farkında değilsiniz ama agresif davranan ben değilim:)bağlılık ile bağımılılık evet farklı şeyler ikisinin de ne olduğunu çok iyi biliyorum. Burada basit bir olaydan bahsettim yani anlamak bu kadar zor olmamalı ömür boyu bana bağımlı evlat yetiştirmek istiyorum demedim veya kast etmedim. Hani küçük bebekler annelerine bağlı olur yabancıya gitmez annesine tıvalate gitse arkasına ağlar ben böyle gördüm genelde Eğer bebeğiniz olduysa bilirsiniz . Benim bebeğim bu hareketleri yapmıyor neden olabilir diye sorguladım sadece anladınız mı şimdi ????
Ha ha ha maşallah iki dakika da herşey önermişsiniz ama benim sizin gibi AGRESİF BİR POLLAYANNAYA ihtiyacım yok sizi ciddiye alamıyorum .bakın bu şekilde ifade edilebiliyor bu. güncellemişsiniz sorunuzu, başta yazdığınız “kendime bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum”du. şuan ifade ettiğiniz şey ile ilk paylaştığınız arasında dağlar var. sanki siz anlatmışsınız da ben anlamamışım gibi bir izlenim oluşturuyorsunuz da, siz kendinizi ifade edememişsiniz. keza güncelleme ile düzeltmeniz de düşüncemi onaylıyor. ilaveten, iletişim kurmak istemiyorum dediniz diye üzerine cevap vermedim. hala üst üste etiket yaptığınızı gördüğümde takıntılı bir yapınız olduğunu anlıyorum. bence terapi almalısınız. durumunuz normal görünmüyor, belki lohusa depresyonuna girdiniz ve farkında değilsiniz:)
Üst üste etiket yapmışsınız yazmışsınız o nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum yani sizi takıntı etmem için bir sebep yok inanınbakın bu şekilde ifade edilebiliyor bu. güncellemişsiniz sorunuzu, başta yazdığınız “kendime bağımlı bir evlat yetiştirmek istiyorum”du. şuan ifade ettiğiniz şey ile ilk paylaştığınız arasında dağlar var. sanki siz anlatmışsınız da ben anlamamışım gibi bir izlenim oluşturuyorsunuz da, siz kendinizi ifade edememişsiniz. keza güncelleme ile düzeltmeniz de düşüncemi onaylıyor. ilaveten, iletişim kurmak istemiyorum dediniz diye üzerine cevap vermedim. hala üst üste etiket yaptığınızı gördüğümde takıntılı bir yapınız olduğunu anlıyorum. bence terapi almalısınız. durumunuz normal görünmüyor, belki lohusa depresyonuna girdiniz ve farkında değilsiniz ama agresif davranan ben değilim:)
ruh haliniz hiç normal değil Allah çevrenizdekilere sabır versinÜst üste etiket yapmışsınız yazmışsınız o nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum yani sizi takıntı etmem için bir sebep yok inanın
Tamam Psikolog hanımruh haliniz hiç normal değil Allah çevrenizdekilere sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?