Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haslıyorum ama başka şekilde var mi merak ettim="Gizemsss, post: 45480245, member: 407125"]Nasıl yapıyosunuz kıymayı kavuruyomusunuz bende yeni başlıycam kızıma yapmaya tecrübesizim başka neler yediriyosunuz?
İster hasla ister yemeklerin içine koy yedir canım sen ne verirsen ona alışır çocuk sonra pişman oluyorsun yedirmedigineNasıl yapıyosunuz kıymayı kavuruyomusunuz bende yeni başlıycam kızıma yapmaya tecrübesizim başka neler yediriyosunuz?
Ben ayırmıyorum ne pişirirsem onu yediriyorum salçalı hariçKizlar merhaba kizima kiymali sebze yapıyorum ama merak ettigim bisey var her gun mu verilmeli yoksa hafta da 3 kez kiyma geri kalan günler tavuk eti arak mi yardımcı olurmusunuz
Hepsini cig olarak tencerede hasliyorum sebzelerle beraberNasıl yapıyosunuz kıymayı kavuruyomusunuz bende yeni başlıycam kızıma yapmaya tecrübesizim başka neler yediriyosunuz?
Tesekkurlerİster hasla ister yemeklerin içine koy yedir canım sen ne verirsen ona alışır çocuk sonra pişman oluyorsun yedirmediginebi öğün çorba ver, bi öğün sebze yemeği yap, birinde yoğurtla bulgur pilavı yap yedir birinde balık vs Allah yardimcinjz olsun
Yaa bilmiyordum ama domates te verilmemeli diye biliyorum bendeYoğurt pekmez karismamali..8.aydan sonra sebze haslamasini biraz bırakıp yemek gibi yaptım bende.salca yerine domates rendesi kullandım. Şuan 10 ay bitti biz ne yerden onu yiyor bazı gıdalar hariç.kahvalti 6.aydan beri veriyorum.
Cnm pekmez ve yoğurt neden katismamali merak ettimYoğurt pekmez karismamali..8.aydan sonra sebze haslamasini biraz bırakıp yemek gibi yaptım bende.salca yerine domates rendesi kullandım. Şuan 10 ay bitti biz ne yerden onu yiyor bazı gıdalar hariç.kahvalti 6.aydan beri veriyorum.
Pekmez demir vitamini. Kalsiyumla karisirsa emilimi kaliteli olmaz. Mümkünse c vitamini ile alınmalı. Hatta hamileyken falan kan demir hapları kullaniyorduk aç karnina oneriliyordu sebebi demirin daha iyi emilmesi. Netten araştırabilirsin. Kahvaltı da 1kasik ver pekmezi yoğurt sonra ara öğün de.yemezse meyveyle falan karıştır. Domates mandalina portakal da alerjik asitli diye alerji yapabileceginden yasaklı ama denedik domates hem çok sevdi hem alerji yapmadı zaten kışın birkaç ay kullanmadım şimdi yine kullanıyorum. Portakal mandalina ise hergün yediği dönemde pisik yaptı şimdi gunasiri yiyor. Ayrıca Salça yasak 1yasa kadar ama ne yalan soyleyim ben az tuzlu az Salçalı yapıyorum zaten .artık arada bizimle beraber aynı yemeği yiyor 10 ay bitti.saglikla büyütün inşallah
Cnm pekmez ve yoğurt neden katismamali merak ettim
Cok tesekkur ederim.hepimizin evlatlari saglikli uzun omurlu olsun insallahPekmez demir vitamini. Kalsiyumla karisirsa emilimi kaliteli olmaz. Mümkünse c vitamini ile alınmalı. Hatta hamileyken falan kan demir hapları kullaniyorduk aç karnina oneriliyordu sebebi demirin daha iyi emilmesi. Netten araştırabilirsin. Kahvaltı da 1kasik ver pekmezi yoğurt sonra ara öğün de.yemezse meyveyle falan karıştır. Domates mandalina portakal da alerjik asitli diye alerji yapabileceginden yasaklı ama denedik domates hem çok sevdi hem alerji yapmadı zaten kışın birkaç ay kullanmadım şimdi yine kullanıyorum. Portakal mandalina ise hergün yediği dönemde pisik yaptı şimdi gunasiri yiyor. Ayrıca Salça yasak 1yasa kadar ama ne yalan soyleyim ben az tuzlu az Salçalı yapıyorum zaten .artık arada bizimle beraber aynı yemeği yiyor 10 ay bitti.saglikla büyütün inşallah
Ispanak ve pırasayı esim ve ben cok seviyoruz haftada 1 muhakka yapiyorum evde kizima da özellikle yapıyorum pürelerini koy tavuğu evet cok zor bulunuyo koye yakin oldugum için onda da sorun yasamicam allahtan
Tesekurler bilgilerinizi paylastiginiz için hepimiz çocuklarimizi saglikli ve uzun omurlubuyutelim