Evime hoşgeldiniz arkadaşlar :)
Koltuk takımın ne hoş bayıldım rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin :)
Teşekkürler canım Amin,huzurumuz eksik olmasınSalon koltuklarımda, oturma odasındaki koltuklarımda hepsi kullanışlı rahatlar. sadece seçerken hep aynı renkleri seçmişim.Renklendirmek için ,bazı kırlentlerin kılıflarını değiştirmek istiyorum.onun dışında memnunum.[/QUO
farklı renkler de farklı bir ambiyans sağlar daha da hoş olur
Teşekkürler canım Amin,huzurumuz eksik olmasınSalon koltuklarımda, oturma odasındaki koltuklarımda hepsi kullanışlı rahatlar. sadece seçerken hep aynı renkleri seçmişim.Renklendirmek için ,bazı kırlentlerin kılıflarını değiştirmek istiyorum.onun dışında memnunum.[/QUO
farklı renkler de farklı bir ambiyans sağlar daha da hoş olur
farklı renklerde değilde
vizon rengi ile uyumlu, koyu mor kırlent diye düşündüm
farklı renklerde değilde
vizon rengi ile uyumlu, koyu mor kırlent diye düşündüm
güzel olur canım
Eviniz cok guzel masallah ben yatak odasi ve salanun mobilyalarini nerden aldiginizibmerak ettim tam aradiklarimda cvp verirseniz sevinirim.iyi gunlerde huzurla oturun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle teşekkür ederim.
Yatak odası ve salon takımı Bellona-Victoria Serisi. Salon Koltuklarıda aynı şekilde Victoria.
Mağaza insanı yanıltıyor.Dükkan yüksekliğinden dolayı ,eşyalar küçükmüş gibi duruyor. Yatak odası takımına bakarken gardrobu ölçmeden aldık 2.80m uzunluğu. 5kapılı ve sürgülü olan modelleride var bu serinin. yatak odam 17m2 olmasına rağmen.gardrop uzunluğundan dolayı,tam istediğim gibi konumlandıramadım mobilyaları. sürgülü olanı boyutu biraz daha kısaymış. katalogtan bakarak anlaşılmıyor.bizzat teşhirde ürünleri görün mağazalarda fikrim bu cnm,yardımcı olduysam ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?