• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylık evim :)

Sagolun cok yardimci oldunuz mutlaka aklimda tutucam :) fiyatlari nasil peki internet sitesinde fiyat bilgisi bulamadimda biraz cok sey sordum kusura bakmayin :)ama cok guzeller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.


Yatak odası takımını alırken şifonyeri almadım,koyacak yer bulamadığım için.2komidin+yatak başlığı+gardrop+tuvalat aynası+masası+pufu toplam nakitte 5.000tl ödedim. baza ve yatak dahil değildi. onu harici aldım. ama dolap seçiminide göre fiyat değişiklik gösteriyordu.benimki 6 kapılı dolaptı.o fiyatın içinde. 5.500tl gibi fiyat verdi taksitle.peşin olunca 500tl düştü.dediğim gibi yatak ile bazası içinde değil fiyatın.


salon takımınıda eşim aldı,toplu bir ödeme yaptılar .fiyat kısımlarına pek girmedim.koltuk 4000tl-5000tl arasında değişiyor.yemek takımıda 5000-6000tl arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam. harici tv sehpası o fiyatın içinde değildi.aynasıda dahil değildi. gümüşlük vardı ,neyi almak istiyorsan fiyata ilave ediliyordu yani. koltuk takımında 3lü 2 adet.2 adet berjer,1 adet puf var.
 
çok güzel herşey canım iyi günlerde sağlıkla oturun :)

iyi temennilerin için teşekkür ederim.Mutluluk,sağlık,huzur peşimizi bırakmasın:nazar:
eşya bugün olmasa,yarın olur. sağlık baki kalsın:40:
 
Hos buldukkk :) agiz tadiyla...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
allah bir ömür sağlıklı huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah
 
Teşekkürler,daha iyileri sizin olsun inşallah.
 
Çok hoş, Allah evinizde geçireceğiniz huzurlu bir ömür nasip etsin.
 
Back
X