8 aylık evlilikte şiddet ve ihanet nasıl olur?

beyazhayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
33
18
3
8 aylık bir evliliğimiz vardı. Görücü üsulu oldu. Evlendik ve haftası şiddet görmeye başladım. Hemde sudan sebeblerle. Hergün şiddet hergün. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Resmen esir hayatım başlamıştı. Bu kişi işten eve gelir varsa yoksa telefonı bir gün mesajlarını yakaladım. Yine de dayak yedim. Hı ailen nerdeydi diye sorarsanız onalrın bir seyden haberi yoktu. Söyletmezdi tehdit ederdi birtek kendi annesi bilir oda oğlum iyi yapıyorsun devam et derdi. 8 ay çektim evlendiğimde 55 kg olan ben 8 ayın sonunda 44 kg düştüm hastalıklı oldum ölü gibiydim ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bir gün evimde kadınla yakaladım onu ve kadının önünde bir dövdü beni ve o gün elinden kaçıp kurtuldum. 7 aydır ayrırız. Çok şükür daha 24 yalındayım yeni yeni kendime geldim toparlandım. Çok yalvardı dön diye ben canımı zor kurtardım daha huri melek olsan ne fayda. 8 ayın her günün ben bilirim. Tamamını anlatsam şok olursunuz.

Geçmiş olsun.

Nişanlıyken bayanlar darp ediliyor.Dayak bir el alışkanlığıdır ve iradesine hakim olmadıkça vurur.Çözümü hem psikolojik hem de adlidir.Zayıf gördükçe şiddet artar.Tolstoy zalimler kendilerine tahammül edildiğini gördükçe daha da çok azarlar der.Tek başınıza çözemezsiniz.Dikkat edin kendinize.

Son düzenleme:
neyseki kurtulmuşsun senın için acı bir tecrübe olmuş ama her tecrübe insana birşeyler kazandırır. bundan sonraki adımlarını daha sağlam atarsın.

Bosanmalisin...

Sakın dönme

Cok gecmis olsun . Kesinlikle bosanin keske darp raporu alip bide surundurseydiniz

Kurban kes bence çocuğunda olmamış. O pislikle aranda bir bağ olmamış yani. Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın.

Bu devirde ne görücü usulü yahu?
birisi tanıştırıyor iki konuşuyorsun diye tanıdın mı sanıyorsun erkeği?
yazık olmuş. kesinlikle dönmemelisin.

Nasıl yani dısarı cıkabiliyormussunuz daha önce neden gitmediniz
44 kiloya düşerken aileniz hic mi fark etmedi
Hikayenizde eksik noktalar var

Kurtulmuşsun geçmiş olsun, sakın dönme, yeminlerine, sözlerine inanma. 8 aylık evlilikte bunları yaptıysa dönersen daha beter şeyler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…