- 26 Şubat 2019
- 33
- 18
- 3
- Konu Sahibi beyazhayaller
-
Geçmiş olsun.8 aylık bir evliliğimiz vardı. Görücü üsulu oldu. Evlendik ve haftası şiddet görmeye başladım. Hemde sudan sebeblerle. Hergün şiddet hergün. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Resmen esir hayatım başlamıştı. Bu kişi işten eve gelir varsa yoksa telefonı bir gün mesajlarını yakaladım. Yine de dayak yedim. Hı ailen nerdeydi diye sorarsanız onalrın bir seyden haberi yoktu. Söyletmezdi tehdit ederdi birtek kendi annesi bilir oda oğlum iyi yapıyorsun devam et derdi. 8 ay çektim evlendiğimde 55 kg olan ben 8 ayın sonunda 44 kg düştüm hastalıklı oldum ölü gibiydim ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bir gün evimde kadınla yakaladım onu ve kadının önünde bir dövdü beni ve o gün elinden kaçıp kurtuldum. 7 aydır ayrırız. Çok şükür daha 24 yalındayım yeni yeni kendime geldim toparlandım. Çok yalvardı dön diye ben canımı zor kurtardım daha huri melek olsan ne fayda. 8 ayın her günün ben bilirim. Tamamını anlatsam şok olursunuz.
El alışkanlığıdır olacaktı pardonNişanlıyken bayanlar darp ediliyor.Dayak bir el akıllanmışımdır ve iradesine hakim olmadıkça vurur.Çözümü hem psikolojik hem de adilidir.
Bosanmalisin...8 aylık bir evliliğimiz vardı. Görücü üsulu oldu. Evlendik ve haftası şiddet görmeye başladım. Hemde sudan sebeblerle. Hergün şiddet hergün. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Resmen esir hayatım başlamıştı. Bu kişi işten eve gelir varsa yoksa telefonı bir gün mesajlarını yakaladım. Yine de dayak yedim. Hı ailen nerdeydi diye sorarsanız onalrın bir seyden haberi yoktu. Söyletmezdi tehdit ederdi birtek kendi annesi bilir oda oğlum iyi yapıyorsun devam et derdi. 8 ay çektim evlendiğimde 55 kg olan ben 8 ayın sonunda 44 kg düştüm hastalıklı oldum ölü gibiydim ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bir gün evimde kadınla yakaladım onu ve kadının önünde bir dövdü beni ve o gün elinden kaçıp kurtuldum. 7 aydır ayrırız. Çok şükür daha 24 yalındayım yeni yeni kendime geldim toparlandım. Çok yalvardı dön diye ben canımı zor kurtardım daha huri melek olsan ne fayda. 8 ayın her günün ben bilirim. Tamamını anlatsam şok olursunuz.
Sakın dönme8 aylık bir evliliğimiz vardı. Görücü üsulu oldu. Evlendik ve haftası şiddet görmeye başladım. Hemde sudan sebeblerle. Hergün şiddet hergün. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Resmen esir hayatım başlamıştı. Bu kişi işten eve gelir varsa yoksa telefonı bir gün mesajlarını yakaladım. Yine de dayak yedim. Hı ailen nerdeydi diye sorarsanız onalrın bir seyden haberi yoktu. Söyletmezdi tehdit ederdi birtek kendi annesi bilir oda oğlum iyi yapıyorsun devam et derdi. 8 ay çektim evlendiğimde 55 kg olan ben 8 ayın sonunda 44 kg düştüm hastalıklı oldum ölü gibiydim ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bir gün evimde kadınla yakaladım onu ve kadının önünde bir dövdü beni ve o gün elinden kaçıp kurtuldum. 7 aydır ayrırız. Çok şükür daha 24 yalındayım yeni yeni kendime geldim toparlandım. Çok yalvardı dön diye ben canımı zor kurtardım daha huri melek olsan ne fayda. 8 ayın her günün ben bilirim. Tamamını anlatsam şok olursunuz.
Kurban kes bence çocuğunda olmamış. O pislikle aranda bir bağ olmamış yani. Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın.8 aylık bir evliliğimiz vardı. Görücü üsulu oldu. Evlendik ve haftası şiddet görmeye başladım. Hemde sudan sebeblerle. Hergün şiddet hergün. Ne dışarı çıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Resmen esir hayatım başlamıştı. Bu kişi işten eve gelir varsa yoksa telefonı bir gün mesajlarını yakaladım. Yine de dayak yedim. Hı ailen nerdeydi diye sorarsanız onalrın bir seyden haberi yoktu. Söyletmezdi tehdit ederdi birtek kendi annesi bilir oda oğlum iyi yapıyorsun devam et derdi. 8 ay çektim evlendiğimde 55 kg olan ben 8 ayın sonunda 44 kg düştüm hastalıklı oldum ölü gibiydim ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bir gün evimde kadınla yakaladım onu ve kadının önünde bir dövdü beni ve o gün elinden kaçıp kurtuldum. 7 aydır ayrırız. Çok şükür daha 24 yalındayım yeni yeni kendime geldim toparlandım. Çok yalvardı dön diye ben canımı zor kurtardım daha huri melek olsan ne fayda. 8 ayın her günün ben bilirim. Tamamını anlatsam şok olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?