8 aylık hamile arkadaşlar

severhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
409
0
46
Bursa
bebegim için doktor dün geceki kontrollerde bas olçüleri büyük dedi 2 hafta büyükmüş daha da yukarıda ne yapmam lazım yardım edin korkuyorum benle aynı durumda olanlar var mı

banada doktorum oğlumun baş çevresini 1 hafta önden gittiğini söylemişti kendisi prof. du bende hep eve gelip hayal ederdim oğlumu başı neden büyük acaba diye korkardım vücudundan büyük mü diye ?? kaçıncı ayıydı hatırlamıyorum ama doğuma az vardı. neyse doğumun nasıl olacağını konuşacağımız zaman bana dediki iri bebek baş çevresi büyük çok zor doğurursun falan falan dikişin çok olur. amaaaaan doğum oldu ben direk başına bakıyorum hiiiç alakası yok dedikleriyle. onlar sanırım milim farkını bile söylüyorlar ama biz anlamadığımız için hayatımızı kabusa çeviriyorlar. sakın kafana takma ööyle kocaman bişeyde hayal edip boşyere kendini üzme bebeişinide üzme :))) görüceksin çoook sağlıklı bebeğin olcak zaten azda kalmış:))):nazar:

Konu içeriği nedeniyle "Hamilelerden haberler:Soru ve Sorunlar" başlığına taşınmıştır.

kızlar ultrason kağıdına bakarsanız, ölçümlerin yanında +-16 days falan yazar. yani o ölçülerdeki bebek mesela 32 haftalıksa da, 34 haftalıksa da, 30 haftalıksa da normaldir. sorun etmeyin bunları.

Benim bebeğimin de başı bazen bir hafta önden gidiyor, hatta doktor kafa büyük olduğu için kilosu fazla çıkıyor dedi. Gülüştük :))))))))))9
Ablamda hamileyken, doktor koca kafalı olacak demişti. Doğumu rahat olmuştu ama kafa çıkarken zorlanmış :) yani bunlar kalıtsal şeyler, benim babamın da kafası büyük mesela bizim veya eşlerimizin normal olsada dedeye çekiyor bizim bebeklerimiz :))))

Herşey normal yani, Kimi insanın bacakları uzun olur, kimi minyon, kimi de biraz büyük kafalı.

Bundan 3 hafta önce kontrole gittiğimde ben kendim sormuştum bebeğin kafası büyük mü diye normal demişti..ben hususi sordum çünkü bizim ailede erkek çocuklarının kafası hep büyük olur..dün tekrar kontrolüm vardı ve bu defa dr kendiliğinden kafası biraz büyük dedi :) böyle şeyler biraz genetik bence.. Kafana takıp canını sıkma..Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin..

Back
X